Geçen haftalarda yaşadığım bir olayla birlikte bir kişiye taktım bu aralar kafayı. Uzunca süre sevdiğim birini iki yıldır görmüyorum. Hiç bir zaman ilişkimiz olmadı ama yoğun duygular vardı sohbetimiz olmadı ama yine konuşmuştuk aramızdaki ilişki birazda tuhatı açıkçası yapıcağı hareketleri, söyleyeceği sözleri önceden seziyordum. İki yıldır nadiren rastlaşmıştık en fazla üç kez falan ufak bir ayrıntı da vermek istiyorum yolumuzun kesin ayrıldığı zaman ilk raslantı 14 şubatta olmuştu. Konuşmamızı sessiz sedasız kesmiştik bende ilk zamanlar çok yoğun şekilde düşünüyor olsam da sonraları ilgilenecek şeyler bulup onu düşünmeyi bırakmıştım lakin her ne görsem akımdan geçerdi illa bir şekilde yaşadığım şeylerde ondan bir şeyler buluyordum. Genellikle uzun süredir rüyama girmemişti ama geçen rüyamda onu eski zamanlarımızdaki gibi bir halde (manevi anlamda) görmüştüm rüyayı tam hatırlamasamda kavuşur gibi görmüştüm tabiri caizse mutlu uyanmıştım derken arkadaşımın illede bu gün dediği gün buluştuk öbür günleri işleri varmış mecbur öyle ama ben fazla gitmek istemiyordum yinede gittim içimden sanki görücekmişim gibi bir his geçiyordu ve gördüm o zaman bu zamandır kafam bi hayli karışık ve takık bu aralar tuhaf durumlar yaşadığımı düşünüyorum zamanınızı aldığım için özür dilerim biraz uzun oldu kafam karmakarışık yazabildiğimce yazdım bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum yazarsanız memnun olurum kendinize iyi bakın.
Kafamı herhangi birinin kurcalayacağını sanmıyorum böyle bir ihtimal çok düşük benim için.
Aklımda ki tek soru Avrupa Ligi'nde perşembe günü Sevilla karşısında jorge jesus nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı. Fenerbahçe dışında aşık olabileceğim veya kafama takabileceğim kimse yok. Kedimi bunun dışında tutuyorum.
Benim için Kişi ve olaylarla tamamiyle Fenerbahçe.
Hayır şu an kafamı kurcalayan kimse yok maalesef. yani zaten kendimi düşünüyorum şimdilerde
Zaten bir başkasını düşünecek konumda değilim yani aşk konularında zaten kimseye aşık olmadım ve şansım olduğunu da sanmıyorum. bunların dışında daha çok kendimi düşünüyorum kendime zaman ayırıyorum. yani kafamı kurcalayan kimse yok benim için
ama belki de ileride olabilir ama şu an kafamı kurcalayan ya da sürekli düşündüğüm kimse yok
Kafamı bi kaç gündür bi kızdan etkilendim ona aşık oldum galiba kıza aşık olduğumu söyleyim mi söylersem yanlış anlar mı diye ikilem de kaldım bu kurcalıyor
birisi var... Aynaya her baktığımda onu görüyorum, sabah kalkınca, traş olurken, egzersiz yaparken her yerde... Ve o kişinin geleceği ve hüzünlü geçmişi var aklımda
Aaa... Kafamı kurcalayan biri var. Çook tatlı biri çok anlayışlı çok kibar ama çok uzağız birbirimizden. Uzak mesafe ilişkisi olmaz bizden bunu biliyor ama hala çok tatlı davranıyor.