Kategori aşk ilişkileri ona göre söyleyecek olursam var mı desem yok mu desem neyse bir şey demiyorum. 🙄 Mümkünse kimsenin aklında fikrin de olmak istemiyorum ama maalesef. Kategori dışında ise aklını fikrini benimle bozmuş kişi sayısı çok fazla, bir bitmediler. 🙄
Kendini beğenmeyenler hemen kesin hayır demesin hiç tahmin etmediğiniz insanlar sizinle ilgili ne düşünüyor sizi ne kadar merak ediyor bilemezsiniz hadi buraya platonik aşıkların şarkısını bırakayım havanız değişsin
Bir platoniğim var. Kendisiyle ihtiyaç dışında hiç konuşmadım ama sürekli bakışları üzerimde. Denk geldiğimiz zaman öyle bir bakış atıyor ki tarif edemediğim bir güven hissi geliyor. İlk başlarda hislerinden emin değildim ama sanırım benden hoşlanıyor.
Yoktur. Neden aklını bizimle bozsun. Öyle biri olsa aklını korurdum :D Bu saatten sonra Allah aklımızı korusun hata yapmadan ömrümüzün kalanını geçirelim
Aklını fikrini benimle, onunla falan bozan biri yoktur. Eğer ben öyle hissediyorsam gereksiz bir egom vardir. Saçma canım düşünceler içine girmişim demektir. Sanki bütün insanlar beni kıskanıyor, beni düşünüyor bla bla bla
Birkaç kişi var sanalda ve bunlar bana kesin platonik aşıklar çok iyi davranıyorlar bende seviyorum onları iyi kalpliler diye. Hele birisi aşırı bağlandı bana tanışmadık görüşmedik görsem severim onu eminim
Sanmıyorum ama umarım öyle biri yoktur o zaman biraz tırsarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızlar aklını en az 1.85 boyunda, yakışıklı, geniş omuzlu ve büyük penisli erkeklere takmış; yani böyle bir erkek olmadığım için kimse beni kafasına takmaz.
Vardı. En son intihar edicem dedi. İki üç gün sonra meraktan sordum nasılsın diye , yaşıyor mu acaba diye endişelendim falan. Yaşıyormuş. Sonra engelledim.4 ay sonra tekrar istek attı. Kabul etmedim. Çok saçma sapan bişeydi işte
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benimle bozan var mıdır bilmem ama ben biriyle bizdum sanırım.