Küseli 1 hafta oldu ve şu an içimde o kadar büyük bir boşluk var ki sanki kamyon geçiyor üstümden başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi hissediyorum. Haklı olan bendim ben ona ne kadar kardeşçe davrandıysam o da bana son 1 yıldır düşmanmış gibi davrandı sürekli ihanet etti bana ve arkadaşlığımız bitti. Tekrar barışmak istemiyorum onu özlemiyorum da zaten ama eski günler aklıma gelince biz neden böyle olduk diye soruyorum. Az önce birlikteyken dinlediğimiz şarkı çaldı dışarıdan duyunca duygulandım içime büyük ürperti girdi ve buraya sormak zorunda kaldım. Normalde iyiyim ama eski şeyler böyle aklıma gelince biraz kötü oluyorum. Sizce normal bir şey mi? Zamanla düzelir miyim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yoluna onsuz devam etmek en iyisi onu hatırlacak şeylerden uzak durman lazım zaten bir süre sonra alışır sın bu duruma
Biliyor musunuz bu verdiğiniz cevapla benim iki soruma birden cevap verdiniz. Onun bende kalan ufak tefek kalem, kitap vs eşyaları vardı atsam mı kullansam mı diye düşünüyordum ve sanırım dediğiniz gibi eskilerden uzak durmak en iyisi. Normal de iyiyim onla konuşmadığımızdan beri kendimi kurtulmuş ve yükünden hafiflemiş gibi hissediyorum bir tek onu hatırlatan şeyler olduğunda içime burukluk giriyor o da onu özlediğimden değil eski günlerin hatrı olduğu için. Zamanla buna da alışırız bakalım teşekkür ederim görüşünüz için
Evet dediğim gibi ondan eser kalmaması gerekiyor hayatında eğer yükün hafiflemiş rahatlamış hissediyor isen doğru şeyi yaptın onu hatırlayıp üzülmen de çok doğal bir durum aslında çünkü güzel zamanlar geçirdin onları hatırlamak duygulandırıyor insanı bide erkekler arasında arkadaşlık çok derin oluyor ama kıymetini bilmeyene de üzülmek yersiz olur evet alışır sın yeni arkadaşlıklar kurarsın elbet
Doğru diyorsun reis ne yazık ki öyle bundan sonra ki arkadaşlıklarıma dikkat edeceğim bakalım aynı şeyleri tekrar yaşamamak için teşekkür ederim
İnsanlar çok garip sahiden arkadaş olmak isteyen insanları elinin tersi ile itiyor lar gerçekten evet dikkat et benimde açıkçası öyle bugüne kadar sağlam bir arkadaşım olmadı hep kısa sürdü kimi zaman benim kafam oldu kimi zaman onların hatası benim hatam ise kendimden fazla ödün vermek merkezim haline getirmek oldu. Evet umarım yaşamaz sın dikkat et rica ederim ne demek yardımcı oldu isem ne mutlu bana
Biliyor musun reis bunu tecrübeli biri olarak söylüyorum gerçekten bu soru daki de dahil toplam 2 kez dost kazığı yedim bu hayatta ikisinde de hep koşturan uğraşan ben olmuştum ama gel gör ki üzülen yine hep ben oldum. Boşuna dememişler seveni * sıkeni severler diye. Biz kendimizden ödün verdikçe onların üstüne düşmeye çalıştıkça bunların bir yerleri kalkıyor ve nankörlük yapıp tepemize çıkmaya çalışıyorlar. O yüzden kimseye altın küpüymüş gibi muamele yapmaya gerek yok. Bak belki de hiç sağlam arkadaşının olmaması daha iyi olmuştur. Ben sağlam arkadaşlarım var diyordum da ne oldu? Karınları doyunca bize düşman oldu. O yüzden hiç gerek yok sahte kalabalığa. En iyisi yalnız takılmak, hobiler edinmek kendini geliştirmek başkalarına muhtaç olmadan yaşayabilmek. Bir de diyeceğim kimseye sırlarını verme, özel hayatını paylaşma, pahalı şeyler alma. Otur ye iç ama çok yakın olma onlara vazgeçilmezmiş gibi davranma. Bak ben bu tuzağa düştüm tüm özellerimi paylaştım elimdeki her şeyi onlara açtım ve sonuç yarı yolda kaldım üstelik verdiğim sırlarımın hiçbiri güvende değil.
Evet sen onlara kendini tamamen açarak hata etmiş ama nereden bilesin ki sen gerçekten arkadaş dost beklentisi ile yaklaşıyor sun seni gerçekten anlıyorum özellikle kendinden ödün verdikçe tepeme biniyorlar bunu bnde yaşadım sen sağlam arkadaşlarım diyosun ama aslında onlar seni öyle yakın arkadaşı olarak görmemişler ye iç kullan olarak maalesef dediğin gibi evet yalnızlık iyide olsa insan bazen böyle sarılabilecegi bir dost istiyor ve maalesef yalnız kalmaya itiliyoruz ama böyle dostların olacağına yalnız kalmak daha mantıklı tabi sır konusunda da katılıyorum vermemek lazım insanın ne yapacağı hiç belli olmuyor ne kadar guvenirsen güven ne kadar seversen sev değişiyor çünkü yine de canını sıkma geçmişte kaldı bu durumu kafandan atmaya bak nasıl olursa alışır sın yeni arkadaşlıklara da kapama kendini illa seni seven olduğun halinle kabul eden bir dost çıkar karşına
Evde kendini geliştirmeye ada bu arada yaşın kaç acaba
Aynen öyle. Dinleyeni olmadığından değil anlayanı olmadığından yalnız kalırmış insan. Biz bugün yalnızsak içimizde ki şefkatin, mutluluğun karşılığını dışarıda bulamadığımız içindir. Aslında şu an bir dost arayışım yok. Daha çok eskinin ve geçmişte yaşanılan olayların tekrarlanmamasını istiyorum. Hayatıma odaklanmak kendimi geliştirmek ufkumu açmak ve bir evcil hayvan sahiplenip günün yorgunluğunu onunla atmak içimde ki sessizliği onunla şenlendirmek istiyorum. Hayvanlar kadar karşılıksız saf ve içten seven başka bişey yok bu dünyada. Bir süredir yalnızlığa alıştım güzel geliyor sessiz sakin ama insanın yine bir kedi bile olsa stresini atacağı günün yorgunluğunu alacağı kafasını dağıtacağı bir evcil hayvanı olmalı bence. Bir de arkadaşlıklara her zaman açığım ama eskisi gibi dost most kardeş kavramı bitti benim için artık. Biriyle ye iç otur konuş eğlen ama asla hayatını paylaşma. Fazla yakınlık gerçekten iyi değil
20 yaşındayım
Evet çok güzel söyledin dinleyeni olmadığından değil anlayanı olmadığından kesinlikle katılıyorum maalesef karşılığını alamıyoruz bende bunu erkek kuzenimle yaşadım adama hal hatır soruyorum yazıyorum ediyorum daha samimi olalım diye afedersin gotumu yirtiyom adam hiç umurunde değil bende uğraşmayı bıraktım degemz kimse için dost arayışın olmadığı iyi evet kendini toparla geçmişte yaşadıklarını yaşamamak için çabala bir hayvan güzel olur evet hayvanlar konusunda da haklısın o kadar masum ve güzel canlılar ki çok besledim kedi köpek kuş vs vs insan gibi değiller ya seni saf bir sevgi ile sevip sana sadık kalıyorlar her daim evet kedi en ideali anlıyorum tabi dost kazığından sonra kolay kolay insanlarla dostluk falan kurman zor olur tekrar güvenmen falan uzun süreç istiyor fazla yakınlık evet bazen iyi olmayabiliyor ama yine de bu konuda kapıda Aralık bırak derim bir gün ummadığın bir yerden seni seven bir dost bulursun bu işler hiç belli olmuyor gerçekten evet o insanlar sana ihanet etmiş olabilir ama fazlasıyla insan var ve içlerinden seni seven sana sadık olacak dostlar da var çıkar bir gin belki bu yüzden dost kardeş kavramı bitti deme derim yine de hayat senin kararlarına saygı duyuyorum
Daha oldukça genç adamsın illaki hayatının ilerliyen dönemlerinde bir suru insan la tnisirsin moral falan bozmak yok :)
boş ver reis en iyisi akışına sal gitsin dediğin gibi zamanı gelince olacağı varsa çıkar karşımıza o yüzden kendimizi paralamamın hiç manası yok. Üstelik bak insan daha kendi kan bağından olan insanlarla yakınlık kuramıyor anlaşamıyor kaldı ki yabancıyı düşünemiyorum bile. Bi farklı versiyonu da bende var 2 sene önce her haltı yaptığımız kuzenim şimdi ne arayıp ne soruyor sürekli unuttum yoğunum çalışıyorum bahanelerine yatıyor buluşunca iyiyiz ama buluşana kadar canımız çıkıyor ben çocuğa yazmasam onun da yazacağı yok e hal öyle olunca da bıraktım hep ben mi yazıcam diyip. Haklısın dediğin gibidir illa vardır iyi olupta karşımıza çıkmayan ama onlarda bizi bulacağını sanmıyorum zaten uzun bi süre dinlenmeye ihtiyacım var birde az insan çok huzur boşuna dememişler yalan dünya diye en iyisi kendimize odaklanalım kendimizi geliştirelim de sonra düşünürüz arkadaşlığı. Aslında sevdiğim bir kız olsa onunla vakit geçirsem bu kadar düşünüp dertlenmezdim diyecem ama şimdi birde onun dertleriyle uğraşmayalım… bu konular olmasa bile tc hayatı moral mi bırakıyor insan da reis gerçekten bir gün yok ki eve geldiğimizde huzurlu olalım dertsiz tasasız uyuyalım…..
Evet kendi kanından olan insanla bile anlaşamıyorsun kaldı ki yabancıyla anlaşmak bilemiyorum ya karışık işler kafa yormamak lazım evet bak bak aynı benim kuzen ne arayıp ne soruyor işim var yoğunum diyo oda öyle oysa WhatsApp girip duruyor 1 dkika mı almaz mesaj atman yani seninki de yazmıyor öyleyse hiç cekilmez ya boş ver yani hep sen yazman olmaz evet bende öyle kendime odaklanıp kendimle ilgili sorunları aşmak istiyorum kız konusuna gelirsek onun da sorumluluğu kaygısı var bence önce kendini gelistir kendimle ilgilen boş ver tr hayatı gerçekten zorlayıcı pahalılık başını almış gidiyor gerçekten ne yapacağını şaşıyor ama yine de hayatta her zaman inişler çıkışlar olacaktır üzüntüler de sıkıntılar da tıpkı mutluluklar gibi uzun sürmez yeri geldi mi mutku yeri geldi mi uzulecegiz hayat bu maalesef en önemlisi nefes alıyor sun ve halen yapacak şeylerin var gerisi gerçekten boş senin kıymetini bir bir arkadaş ta çıkar bir gün inanıyorum:) ama o zamana kadar kendinle ilgilen kendini kendimizi sevelim :)
E ne diyelim artık reis kendileri bilir herkes keyfine göre hareket ediyor bizde keyfimize göre edicez artık. Maalesef öyle iki ucu boklu değnek nerden tutarsan tut elinde kalıyor şimdi dost kazığından kaçarken sevgili kazığı yemeyelim. Sevgili demişken kullanıcı adını öylesine mi oluşturdun yoksa gerçekte de bir bağın var mı. Bakalım en iyisi anı yaşamak anın tadını çıkarmak. Ve her şey için tüm konuşmalar için yazdığın için çok teşekkür ederim umarım sende istediğin mutluluğa en yakın zamanda kavuşursun. İyi geceler:)
Doğrudur evet sevgili kazığı da sıkıntı :D günaydın istemsizce güldüm öyle diyince dostum ben erkeklerden hoşlanıyorum gay erkeğim yani kullanıcı adımı bu yüzden böyle koydum evet anı yaşamak gerekiyor rica ederim bende teşekkür ederim güzel bir muhabbetimiz oldu ne demek bana da iyi geldi dost kazığı yiyen biri olarak benimde hislerime tercüman oldun kusura bakma uyumuşum gece :D dönemedim yani umarım ya aradığımız mutluluğa ikimiz de kavuşuruz cansın kardeşim :) 💙
Hahah iyi akşamlar reis bişey değil bende burayı pek aktif kullanmıyorum zaten hmm türkiye de yaşıyorsan eğer senin için zor olabilir malum siyasal islamcılar tarafından yönetiliyoruz yurt dışında olsan kişisel hakların olarak daha özgür olursun. Umarım teşekkür ederim en yakın zaman da sende cansın reis 🙂
Oo iyi akşamlar hoş geldin bro neredesin sen :D nasılsın bakalım. Fark ettim pek girmiyorsun Türkiye'de yaşıyorum evet ama koşullar el vermiyor imkân yok yaratabilir miyim bilmiyorum ya insanlara saygım var bana saygı duydukları sürece şahsen bende müslüman bir insanım ama kimseyi de dışlamam böyle şöyle diye yurtdışında daha özgür oluruz elbet ama işte bu yeterli olmuyor maalesef teşekkür ederim inşallah bakalım ya mutluluğu bulabilecek miyiz :) teşekkür ederim 💙
Arasıra böyle gir KS de görün kaybolma bir yere :)
Sağol reis hoşbuldum sende hoş geldin. Nabayım evdeyim bende dertten sıkıntıdan vakit bulamıyoruz yorgunuz hayat işte senin nasıl gidiyo. Sen dışlamıyor olabilirsin ama ülkenin halini biliyorsun ben gayım desen baltayla keserle saldıracak olan insanlar var ülkede. Ben de böyle bir ara orta okuldayken falan yakışıklı erkekleri görünce çok etkilendiğimi hissediyordum okulda bir çocuk vardı onunla yakınlaşmaya çalışıyordum sarılasım sürekli falan geliyordu öpesim geliyordu ama sonra nasıl olduğunu bile anlamadan geçti gitti bişey anlamadım. İnşallah bakalım hayat çok uzun
Burdayım ya bazen giriyorum canım sıkıldıkça veya ihtiyaç oldukça tam emin değilim yanlış olmazsa 2-2.5 senedir buradayım ilk yıllar baya aktiftim sarıyordu ama son yıllar da artık hayatın boka sarışından mı bilmiyorum burası da sarmamaya başladı eskisi gibi eğlenemiyordum hatta geldiğim zamanlar ilk çok insan vardı burada sonra göçtü herkes. 2020nin sonlarına doğru gelmiştim. Hatta eskiden senin yorumlarını da gördüğümü hatırlıyorum sende benim gibi biraz eskilerdensin. 🙂
Hoş buldum doğrudur dert sıkıntı problem çok maalesef ülkenin halini bilmez mıyım youtube olsun başka platformlar olsun burası falan çok görüyorum bir nefret var anlatamam çok garip yanı değişik kafalar hm belki o yaşlarda kimlik kargaşası yaşıyor isen ondan olabilir bu seni gay yapmaz yani muhtemelen demek geçti enteresan bir durummuş evet bakalım hayat karşımıza neler çıkarıcak ne dersin bu kadar sohbet muhabbetimiz oldu istersen bana özelden mesaj at oradan kaldığımız yerden muhabbet ederiz istersen vyani böyle senin erkekleri öpesim falan sarılasim geliyordu demen bunlar masum şeyler gibi geldi bana belki de arkadaşlık istedin bilemem gel muhabbet ederiz
Ooo eskilerden sin ga :D evet evet ben yaklaşık 10yilligim
Atıyorum şimdi zaten zamanında burayı aktif kullanırken tanındık biriydim belki tanırsın beni 😅
Sil ve bidaha ardina bakma
Bende öyle yapmaya çalışıyorum normalde pek umursamıyorum özlemiyorum da kendisini ama geçmişi hatırlatan bişey oldu mu eski günler aklıma geliyor ve istemsizce duygulanıyorum. Mesela şu an iyiyim ama temin bu soruyu sorduğum da anılarım depreştiği için kötüydüm
Atlatırsın merak etme geçmişi mazide bırak artık yeni dostuluklar edinmen için bir fırsat gibi düşün bu durumu :)
Öyle yapacağım bakalım benim için güzel bir fırsat oldu hayatımı değiştirmek için. Bu saatten sonra eski yaptığım hataların hiçbirini tekrarlamayacağım. Kendimi geliştirmek ufkumu açmak için çalışacağım. Eğer yeni arkadaşlarım olursa da selam, merhaba’dan öte gitmeyeceğim. Fazla samimiyetin, gereksiz yakınlığın manasız olduğunu düşünüyorum en fazla oturup bir şeyler yer içeriz ama dahası olamaz mesafeyi aşmanın gereği yok.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!