Merhaba sevgili arkadaşlar,
3-5 aylık belki 1-2 senelik tanıdığımız elin kızlarına mı güvenelim, yoksa bizim doğurup büyüten annelerimize mi güvenelim?

Merhaba sevgili arkadaşlar,
3-5 aylık belki 1-2 senelik tanıdığımız elin kızlarına mı güvenelim, yoksa bizim doğurup büyüten annelerimize mi güvenelim?

Kızlar, aklınızda bulunsun, böyle saçma sapan kıyaslar yapan "ana kuzusu" erkeklerden uzak durun. Bunlar ruh hastası olur. Sizi anasına şikayet eder, anası ne derse onu yapar, kişiiliksiz tiplerdir.
İçinden çıktığımız kadına borcumuz içine girdiğimiz kadını el üstünde tutmak olmalıdır.
Bu gerçekten çok ince bir çizgi bu anneden anneye değişiyor bugün çocuğunun mululugunu kıskanan ya da yuvasını bozmsk amacıyla yalan söyleyen , iftira atan anneler var ben buna bizzat şahit de oldum oyuzden iki tarafı çok iyi tanımak ve ne yapacağını bilmek gerekiyor benim annem bunu yapmaz böyle demez diye bir şey yok yapar en alasinida yapar
EİG için teşekkür ederim 🙏🙏
Seni doğurup büyüten annene güven bence:)) bence anneler evladının mutsuz olmasını istemezler geçmişe dön bak annelerimiz bizim hep kötü günümüzde yanımızdalardı.
Harika bir cevap.
@YunininTutisi bak bu arkadaş nasıl da güzel anlamış soruyu
Hepinizi biraz realist düşünmeye davet ediyorum. Bebeğini balkondan atan da, çöpün içine bırakan da, sevgilisine tecavüz ettirip öldürmesine göz yuman da, terk edip gidin de anne. Sanıyorsunuz ki dünyadaki tüm anneler güven timsali, hepsi melek geriye kalan kadınların hepsi de hain, şeytan. Biraz gözünüzü açın gerçek hayata dönün bence.
@YunininTutisi munferit olaylar istisnalar kaideyi bozmaz.
Sen içtiğim sütün içinden sinek çıktı diye tüm sütlerde sinek vardır içmeyim. diyemezsin.
Paralel mantıkta git
O zaman sen de genelleme yapmayacaksın en başta. Soruyu soran sensin farkındaysan.
@YunininTutisi ben nerde genelleme yaptım zurna😂👌
Bende hata senin gibi bir mahluğu insan yerine koyup belki biraz beynini kullanır diye bekliyorum. Zaman israfısın sadece.
bu ne aptalca bi kıyas bambaşka iki şey allah allah seni engellemiştim buja cevap vermek için açtım
çok ciddiyse soru 3-5 aylık el kızına güven evet ya da otur annenle evde ömür boyu
Cevap
1Cevap
O zaman evlenme, tüm ihtiyaçlarını annen karşılasın bakalım mümkün mü.
Bunu diyenin sorduğu soru gülünç doğrusu. Farklı bir kadınla anneni aynı kategoriye koyup kıyaslamaya kalkan kişi sensin, bir de gelmiş anlama kabiliyetinden bahsediyorsun.
Sosyal kavramlardan haberdar mısın? Anne ile eş, sevgili bir mi? Ya da az önce senin bana söylediğin gibi anlama kabiliyetin var mı? Ben neden bu kadar basit bir mevzuyu açıklamak zorunda kalıyorum şu an?
Yaşının 17 olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Aklı başında biri şu yorumları ve sorunun saçma sapanlığını görünce anlar zaten.
Ben de kocami babamin bi adim gerisinde tutarım. Once babamin sözü geçer
Kendimize güvenelim. Kendime kurduğumuz dünyanın içine kızı alalım. Aile zaten o dünyanın içinde. Öncelik kendimiz
Tabiki annelerimize
Onun senle başka sorunu vardır belki bilemiyorum
Babana bile güvenme demişler.
Sözün özü kimseye güvenme demektir, mesele baba degil.
Yahu mesele benim güvenip guvenmemem mi?
Sanane mk.
boş ver.
Ağzının ortasına...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?