Büyükada'da neler yapabilrim?

Güya bu gün bi arkadaşımla büyükadaya günübirlik gidip eğlencektik. ama bi sorun çıktı arkadaşımda gelemiyo o yüzden ben yinede gitmek istiyorum giden arkadaşlar acaba tek başıma da orda eğlenebilrmiyim merak ediyorum yada başka bir yerde önerebilirsiniz saat daha erken canım çok sıkılıcak yoksa bu gün. yada bana katılmak isteyen varsa gelsin :)
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada istanbul anadolu yakasında oturuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
1-) Merak edenler olmuştur diye dün Büyükada’da neler yaptığımı anlatayım kısadan. Kadıköy’e gidip oradan 5 tl vererek Büyükada’ya doğru yola çıktım. Yolda çok şirin bi kız ve erkek çocuğu gördüm benim yanıma gelip şeker uzatıyorlardı. Çok tatlı bu iki çocukla zaman geçirirken zaman epey bi hızlı geçti ve rüzgarın o serinliğini yüzümde hissetmek te hoştu. Ardından benim yaşlarda birini gördüm. Sigara içmek yasaktı ama arka tarafa geçip denizin o köpürmesiyle birlikte sigaramızı içtik =).
Güncellemeler
+1 yıl
2-) Ardından biraz sohbet ettim yalnız geldiğimi isterse onunla takılabileceğimi söyledim ama o da onu arkadaşları büyükada’da beklediğini ve onlara sorması gerektiğini söyleyince bende kestirip attım takılın o halde kafanıza göre dedim. Ayrıldım ordan ve nihayet adaya gelmiş oldum. Önce bir tur attım biraz yürüyerek ve acıktım MİDYE TAVA yedim. Ardından bisiklet kiralamak içn yaklaşık 5 biskletçi gezdim malum bisikletler gözüme pek iyi gelmedi derken 3 çocuk b. kiralamak için pazarlık yapıyordu
Büyükada'da neler yapabilrim?