Aile & Toplum Sizce 8 oranında bir kız bana bakar mı? mirac_717 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben 10 üzerinden 6,5 tipli bir adamım Sizce 8 oranında bir kız bana bakarmı Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce 8 oranında bir kız bana bakar mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
myraes Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. 10/10 bir kız değilse bakar 😬 0 3 Yorumla mirac_717 +1 yıl Abla balık etli ama benim gözüme güzel geliyor Yorumla myraes +1 yıl Sana ilgisi olduğunu hissediyorsan bakar neden bakmasın Yorumla mirac_717 +1 yıl Yok vallaha abla sadece bakıştıkHatta ben gerçekten 6 dan bile daha fazla yakışıklıyım kız 7,5-8arasında güzel ama kızla hiç sohbet etmedik Yorumla
Tavsannfriyse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kime göre sekiz, neye göre altı buçuk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kime ve neye göre o puanlama 0 1 Yorumla mirac_717 +1 yıl Diyarbekirli samsunluya Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bakmaz 0 1 Yorumla mirac_717 +1 yıl Neden bakmasın Yorumla
llyoda Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Yani kızın kişiliğine bağlı 0 1 Yorumla mirac_717 +1 yıl Sag ol😇 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bakmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
10/10 bir kız değilse bakar 😬
Abla balık etli ama benim gözüme güzel geliyor
Sana ilgisi olduğunu hissediyorsan bakar neden bakmasın
Yok vallaha abla sadece bakıştık
Hatta ben gerçekten 6 dan bile daha fazla yakışıklıyım kız 7,5-8arasında güzel ama kızla hiç sohbet etmedik
Kime göre sekiz, neye göre altı buçuk
Kime ve neye göre o puanlama
Diyarbekirli samsunluya
Bakmaz
Neden bakmasın
Yani kızın kişiliğine bağlı
Sag ol😇
Bakmaz
Bakabilir