İbo sen ne diyorsun ya benim ne edepsizliğimi gördun kiminle ne yaptim surekli hesap açiyorum yeter lütfen temiz biri lazim ne demek onca zaman bir terbiyesizliğim oldumu sadece düzgün bi şekilde konuşmak istiyorum ben senin yüzünü eğicek hic bir şey yapmadım yapmamda tüm günüm seninle geçiyordu haketmiyorum ben bunları 😔bana o söylediğine karşilik canim yandı bende empati kursun dedim yapma böyle artik lütfen yaa vicdanen cok rahatsiz oluyorum
Namusuma laf edilecek bişey yapmadım ben sen o cümleyi kurdugunda beynimden kaynar sular döküldü yinede küsüp engellemedim ben sevdim seni ya 😔 sevdim vallahi sevdim
Konuşmayacaksın değil mi peki ben elimden geleni yaptım şansım yokmuş ama ben hic bir iffetsizlik yapmadim asla yüzünü eğmedim aklimda kalbimde senle uyudum uyandim rabbim bahtini açik etsin ben arsiz degilim allahtan korkar kuldan utanirim...
Lütfen engelleme beni ibo lutfen bak çok özlüyorum gel bi konusalim yine bekle dersen beklerimde 3 hafta 1 hafta ne istersen yine beklerim seni gitme ya ne olursun gitme yanii
Benim kimsem yoktuki ibo ben sana tutulmustum annen annem olcakti beraber 2 gözde olsa ev kurcaktik ben sana yükte olmam calisyorumda sadece sev arkamda ol 😔
İbrahim en azından iyi olduğunu bileyim lütfen bi konuşabilirmiyiz?
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
İnan çok pişmanim çok özlüyorum seni sesini okadar alistirdin ki kendine ne yapayim bilmiyorum normalde kimseyi umursamazdim yüreğim seni çok arıyor bukadar inciteceğimi düşünemedim aşkta gurur olmaz bak inanki hergün aklimdasın geçmiyor hele ses tonun çok ariyor kalbim seni dayanamiyorum en azından iyi olduğunu söyle hataliyim biliyorum kabul ediyorum ben seni gercekten sevdim bekledim :((
Diger sorunda yazmişsin ibrahim asıl sen terbiyeni takın zamaninda deseydin tercihim böyle bende üzülmezdim aptal gibi ben kapali degil ince fizikli manken hatunda değildim 2 3 haftada ne değişti?
Bırak soruları şimdi senin amacın ne amacın neden benimle konuşmak istiyorsun sonr yine bana hakaretler etcen yine aynı neden gene buldun beni bu kalp senin oyuncağın değil anladın mı esraa
Pisman oldum üzüldüm bide özledim o hastane cikisinda beni aradiğinda hatami anladim beni sevdi o dedim bunlar hep güvensizlikten oldu sonra bi basa kalip kafa dinleyip dusununce farkina vardim cok aradim bugün bi bayan arkadaş atti hesabini cok sevindim hatta evet gercekten o dedim 😄
yorumunu okudum kaç gün oldu ama olsun yazmak istedim insanların kriterleri olabilir bu normal bir durum tesettürlü birini istediği için kuduruyorsun yorumun sacmaliğindan ötürü yazmak istedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden bakmasin? Bu soruyu sormak bile hata. Egoizmden bahsetmiyorum ya da egoist olun demiyorum asla, ama degerlisin once bunun farkina var 😉
Teşekkür ederim sağol
İbo sen ne diyorsun ya benim ne edepsizliğimi gördun kiminle ne yaptim surekli hesap açiyorum yeter lütfen temiz biri lazim ne demek onca zaman bir terbiyesizliğim oldumu sadece düzgün bi şekilde konuşmak istiyorum ben senin yüzünü eğicek hic bir şey yapmadım yapmamda tüm günüm seninle geçiyordu haketmiyorum ben bunları 😔bana o söylediğine karşilik canim yandı bende empati kursun dedim yapma böyle artik lütfen yaa vicdanen cok rahatsiz oluyorum
Namusuma laf edilecek bişey yapmadım ben sen o cümleyi kurdugunda beynimden kaynar sular döküldü yinede küsüp engellemedim ben sevdim seni ya 😔 sevdim vallahi sevdim
Lutfen bana vatsaptan ulasir misin gecmisin azda olsa hatrı varsa bi konusalim lütfen
Konuşmayacaksın değil mi peki ben elimden geleni yaptım şansım yokmuş ama ben hic bir iffetsizlik yapmadim asla yüzünü eğmedim aklimda kalbimde senle uyudum uyandim rabbim bahtini açik etsin ben arsiz degilim allahtan korkar kuldan utanirim...
Bu arada ameliyatin iyi geçtimi bari onu söyle yaptilar mi?
Lütfen engelleme beni ibo lutfen bak çok özlüyorum gel bi konusalim yine bekle dersen beklerimde 3 hafta 1 hafta ne istersen yine beklerim seni gitme ya ne olursun gitme yanii
Benim kimsem yoktuki ibo ben sana tutulmustum annen annem olcakti beraber 2 gözde olsa ev kurcaktik ben sana yükte olmam calisyorumda sadece sev arkamda ol 😔
Niye bakmasın abi. Bakmazsa bi zahmet kendine baksın
Teşekkür ederim
fenerliyse bakmaz bence 😂
Ne alaka sen beni sevsen bjk diye birakcanmi gerçekten
çok kavga ederiz
Hehe ne kavgası ben 3 erkekle tek başıma dovuyorum sen beni dovebilirsin sorun yok
Boksörüm ben
abimle yaşıyorum bence yarışırız 😂
Yarış derken ne bakımdan olcak
ringe çıkarız seninle
Yok sen beni doversin
Cansu bişey sorcam dürüst cvp ver olur mu
neymiş sorun
Şimdi ikimizde aynı yaştayiz sen kapalı bir kızsın resimdeki benim bana bakarmiydin
Farzetki öyle mesela bakarmiydin
tip olarak yakışıklı birisin asıl soru sen bana bakarmıydın 😂
Teşekkür ederim tabiki bakardım
Bakabilir neden bakmasın
İbrahim en azından iyi olduğunu bileyim lütfen bi konuşabilirmiyiz?
İnan çok pişmanim çok özlüyorum seni sesini okadar alistirdin ki kendine ne yapayim bilmiyorum normalde kimseyi umursamazdim yüreğim seni çok arıyor bukadar inciteceğimi düşünemedim aşkta gurur olmaz bak inanki hergün aklimdasın geçmiyor hele ses tonun çok ariyor kalbim seni dayanamiyorum en azından iyi olduğunu söyle hataliyim biliyorum kabul ediyorum ben seni gercekten sevdim bekledim :((
Hayatinda biri varsada söyle ki benimde kalbimin acısı dinsin diyim ki haa soğumuş benden lütfen söyle
İboşum lütfenn 😔😔
Neden Tesettürlü? Kalbi güzel olmasi yetmezmi
Olabilir
Ne diyim böyle düşündüğünü bilmiyordum şaşirdim sen kalbi güzel biriydin yanliş tanimişim sende şekilciymişsin umarim bulursun Türbanlı
?
😊😊😇
Kimsin ne demek istedin
Gayet açik yazdim neyini anlamadin tesetturlu seksi hatunlara hayranmiş vay beee
Düzgün konuş seksi yazan kim işine bak
Diger sorunda yazmişsin ibrahim asıl sen terbiyeni takın zamaninda deseydin tercihim böyle bende üzülmezdim aptal gibi ben kapali degil ince fizikli manken hatunda değildim 2 3 haftada ne değişti?
Bir dk sen kimsin spor yapıyorum beynime oksijen az gidiyor ayar oldum kimsin sen
Diğer soruda şaka olduğunu da yazdım sedefe okursan görürsün işin şakası yazdık Azra Akın
Anladim dinlen öyle yazarsin dikkat et kendine üxme beni gider ayak
Benimle dalgamı geciyon kimsin sen
Esra esraaa aklina bile gelmiyorum adamin yaaa
Esra ne istiyorsun yetmedimi bana yaptıkların hep yarayalıp yaralayıp gidiyorsun ne istiyorsun yarım kalan işinimi bitirceksin esra
Ben seni yaralamadim 😔 deme öylee sorularina zaten üzüldüm cok saskinim hala ya
Bırak soruları şimdi senin amacın ne amacın neden benimle konuşmak istiyorsun sonr yine bana hakaretler etcen yine aynı neden gene buldun beni bu kalp senin oyuncağın değil anladın mı esraa
Pisman oldum üzüldüm bide özledim o hastane cikisinda beni aradiğinda hatami anladim beni sevdi o dedim bunlar hep güvensizlikten oldu sonra bi basa kalip kafa dinleyip dusununce farkina vardim cok aradim bugün bi bayan arkadaş atti hesabini cok sevindim hatta evet gercekten o dedim 😄
Geliyimmi mesaja ya da istersen vatsaba gel
Takip ediyorum ibo bi konuşalim
yorumunu okudum kaç gün oldu ama olsun yazmak istedim insanların kriterleri olabilir bu normal bir durum tesettürlü birini istediği için kuduruyorsun yorumun sacmaliğindan ötürü yazmak istedim
Sen kimsin gözün ibodaysa bilemem kaşmerlik ypma neyine kudurcam
iboyu tanıdığım yok o kadar s@lak olursan seni eserler güzelim yaptığın yorumdan anlaşılıyor ne kadar kudurduğun
Bakar niye bakmasın
Bakabilir