Ciao
Çatkapı birden geliyoruz tarzı haber verenler. Gerçekten benim bir düzenim var gün içi her şeyim planlı. Niye onlar için bozayım ki bu planı? Ve ev bence kişisel alan çok yakın arkadaş dışı bence buluşma yerleri dışarda olmalı.

Ciao
Çatkapı birden geliyoruz tarzı haber verenler. Gerçekten benim bir düzenim var gün içi her şeyim planlı. Niye onlar için bozayım ki bu planı? Ve ev bence kişisel alan çok yakın arkadaş dışı bence buluşma yerleri dışarda olmalı.

Benim yarı hollandali yari turk bir erkek arkadasim var. Haber vermeden asla gidemezsin evine. Bir kere haber vermeden gittim, musait degilim, habersiz gelinmesini sevmem, haber versen iyi olurdu demisti. Bize gore misafiri geri cevirmek saygisizlik belki ama demek ki ya onlarda degil ya da cocuk boyle. Cat kapi sevmiyor. Ona giden haber verir. Kendisi gelecekse de arar oyle gelir. Bir kere bile evime habersiz geldigini bilmem.
Olması gereken bu bence gelenekler kişisel alanı işgal ediyor
Akrabalarla görüşmüyorum kafam o açıdan çok rahat. Ne faydaları var sanki arkadaşlar bile gözümde daha sıcak daha samimi geliyor.
Cevap
4Cevap
Sürekli çat kapı gelmeleri hoş bir şey değil elbette
Hayır tabi ki yapmaz onlarda sınırını bilseymiş asıl kabalık onlarda
Akrabalardan nefret ederim hepsini öldürmek istiyorum
Ben evde değilim diyorum.
Kendi evimdeyken bende öyle diyordum aile evindeyim şu an dhdkd hoş geldiniz bile demedim banane
Ben hiç demiyorum zaten sürekli odamdayım 😂
Olum herşeyimiz benziyor lan yemin ederim seninle
Yakuşukluysan yürürdüm sana ama belirsiz ppn
burada mısın? Valla bi tanışalım ya. Burdaysan ses ver özele gidelim
Gelirler bana severim anlık olayları
önemli olan nasıl geri çevirdiğin
Hayır çok iyi yapıyorsun
Kabul etmek zorunda değilsin senin fikrin
Çat kapı olayını bende hiç sevmem
O pp deki tip ne ya 🤣🤣😂😂
Size ne?
Hayır..