Patronun patroniçe eşi ve anlamsız tavrı?

Arkadaşlar sormak istediğim şu bir şirkette satınalma sorumlusu olarak çalışıyorum. İşe 2 haftayı geçti başlayalı. Ben şirketin girişinde çalışıyorum kendi başıma kafam rahattım ilk 1 hafta teklifler fiyatlar vs müzikle birlikte takılyıordum. Çalışkan girişken biriyim patronumuzda bunu gördü. Eşi benden 15 gün önce yardım etme amaçlı başlamış. Fakat sorun şu patronumuz çok güleryüzlü, yukardaki çalışanlarla yüz göz olcak bir yakınlığımız yok onlar 3 katta ben girişde ondan kızların rekabet problemleriyle karşılaşmıyorum. Fakat işe girdiğim günden beri patronun eşi ile bağlantılı çalışıcamı bilmiyordum öğrendim. Çok surat asıyor ki bana öyle sanki, ben iyi niyetliyim koşturuyorum verilen işleri yapıyorum. Gülümsediğimde tepki olarak surat hep beş karış, garip garip zor işleri bana yığmaya çalışmalar, anlamıyorum ben böyle sorunlarla uğraşcak değilim. Bugünde bana işimi öğretmeye kalkıyor bu sizin göreviniz öbür çalışan arayamaz diyor, elimden gelenide yaptıgımı biliyo ama bana şunu söyleyin diye tepki verdi çaktırmadan. napmak amacı çözemedim. sürekli uzakdanda olsa gözü üstümde. Nedenini çözemedim herkes beni çok sevdi ama o kadının bu tavrına tahammül edemiyorum. Eşi ile bu durumu konuşsammı konuşmasammı. Baskı içinde hissediyorum. İşimde kafam rahat olmucaksa böyle saçma insanların tavrı ile huzurumu neden bozayım bana bir yol gösterin. maaş 1400, c. tesi 5 e kadr çalışıyorum diğer zaman izin. Ve bu kadının tavrı bide çıktı başıma. Birlikte caçlışmakda cabası offf
Patronun patroniçe eşi ve anlamsız tavrı?