Annemle babam 22 senedir evli ve görücü usulu evlenmişlerdi annem bekar babam önceden evlilik yapmıştı ve ilk eşi babamı terketmişti o kadından da bi çocuğu vardı. Yani büyük abim. Annemle babam evlendi ve annem o büyük abime annelik yaptı 4 yaşından berri bakar hatta çok sever abimi. Çok zorluklar yaşadı annem kaynanasından herkesten görümceleri dışladı çok acı çekti şu an beyninde tümör var Allahıma şükür ki iyi huylu o kdr şeyelr yaşadı üzüntüden her yeri yara vucuduna yansıdı. Lafı çok uzatmak istemiyorum bu yazıyı okuyan arkdaşım. Babam annemi defalarca sosyel medyadan alttı annem bizim için gitmedi durdu ama olay şu ki babamın galerisinde başka bir kadınla fotoğrafını gördüm ve ne yapacağımı bilmiyorum anneme ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum ne yapacağım söylemelimiyim kafayı yiyeceğim nolursun bana akıl verirmisin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle Annen adına başta olmak üzere bu duruma maruz kalmanıza çok üzüldüm..
Böyle kararların çözümünü bulmak ne kadar doğru bilmiyorum..
Öncelikle sadece devri hareket etme derim...
Ulaşabiliyorsan yüzyüze görüşebileceğin bir profesyonele danış derim..
Vereceğim fikirleride kendin kafanda istişare yaparak kendi kararını verecek şekilde düşün.
Ve yineliyorum destek şart benimkisi fikir amaçlı 😔
Ancak bu durumu kabul ettiğim anlamına gelmiyor
Annen bir defa kesinlikle ayrılmalı derim... daha öncede aldattığını bildiği halde kaldıysa maddi manevi mecbur olduğunu düşündüğü için bu kararı almıştır.. eminim çok zor kararlardır onlar... belki o kararları alabilmek annelik içgüdüsünü sonucudur (yargılamayın beni annelik çok yüce bir yaşantı ne kadar tahmin etsekte asla bilemeyiz nasıl olduğunu)
Sizler için katlanmış olabilir..
Evde huzur mutluluk var mı bilmiyorum (olduğunu düşünmüyorum)(annen her gün bu durumları düşünüyor olabilir ve senin gördüğünü biliyor olabilir)
Ayrıldıktan sonra zorluk çekmeyeceğinizi biliyorsan maddi olarak annenle konuş.. herkesin her şeyi söylemesi basittir. Ama destek istediğinizde etrafınızda bir kişi bile kalmaz.. annenin anne babası hayattaysa🙏 daha iyi olabilir tabi onlarla arasıda iyiyse 😔
Uygun bir diller annenle konuş
Zaten yeteri kadar acı çekmiş bir kadından bahsetiyoruz😔
Onun bilgisinide küçümseme burdaki çoğu kişiden daha bilgedir eminim konuşarak daha doğru netice alabilirsiniz
Hastalığı ilgilide bana özelden bilgi verebilir misin sana bir numara vericem oraya aramanı isteyebilirim
Çok geçmiş olsun🙏😔.
Genç yaşta böyle sorunların içinde büyümen seni daha güçlü bir kadın yapacaktır ve sen en azından daha geniş bir ufka sahip olacaksındır inanıyorum güçlü durmaya çalış olur mu10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle, bu durumda olman çok zor ve üzücü bir şey. Annenin yaşadığı zorluklardan bahsettiğine göre, ona yardım etmek istiyorsun ancak bu durumda ne yapacağına karar veremiyorsun.
Öncelikle bu durumu annenle konuşmanın iyi bir fikir olabileceğini düşünüyorum. Annenin bunu bilmesi, onun karar verme sürecinde doğru bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir. Ancak, bu durumu annene söylemek, onun üzüntüsünü daha da artırabilir ve sen de kendini kötü hissedebilirsin.
Bu nedenle, yapabileceğin en iyi şey, durumu objektif bir şekilde değerlendirmek ve karar verme sürecine saygı duymak olabilir. Sana verilen bu bilgiyi, babanın bu fotoğraf hakkında ne düşündüğünü veya bu kadınla olan ilişkisinin ne olduğunu bilmediğin için, kesin bir karar vermeden önce daha fazla bilgi edinmek önemlidir.
Belki de, babanla konuşarak bu durumu açıklığa kavuşturabilirsin veya belki de bir profesyonel yardım alarak hissettiklerini daha iyi anlayabilirsin. Bu süreçte kendine iyi bakmanı ve annenin duygularına saygı duymanı tavsiye ederim.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız çok teşekkür ederim ama işte insan bu haldeyken ne yapacağını bilmiyor kafayı yiyicem
- +1 yıl
Rica ederim, umarım en doğru olanı yaparsınız.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor bir durum, sizin adınıza üzüldüm.
Anneniz hasta olmasaydı da sanırım bunu direkt söylemeyin derdim ama şimdi hasta olduğu için o seçenek tümden gidiyor.
Annenizin ailesinden güvenip akıl alabileceğiniz biri varsa onunla paylaşabilirsiniz.
Bir de annenizle evliliği konusunda sohbet edip, mutsuz olduğunu anlarsanız boşanması konusunda onu cesaretlendirebilirsiniz.
Gerçek sebebi bilmeden de olsa boşanmaları en iyi senaryo gibi geliyor.
Öteki türlü ilerleyen zamanlarda ezkaza öğrense ve üzülse yine onun için kötü olacak.
Ya bir de bu anne ya da babalar neden gizli saklı bu kadar halt yemeyi başarıp da şu telefonları saklamayı başaramıyorlar ve çocuklarını bu çıkmza sokuyorlar, inanılır gibi değil. Böyle bir şeye denk gelen bir insan nasıl anne ya da babasının yüzüne aynı güven, saygı ve sevgiyle baksın şimdi...00 Yorumla
+1 yılAnnenle öylesine konuşuyor gibi konuşabilirsin anne babamdan ayrılmayı ister miydin, birlikte anne kız yaşasak nasıl olur ha falan diye gülerek. Eğer baban annene kötü davranıyorsa bu annen için kurtuluş da olabilir. Bizim için katlanmak zorunda değilsin babamsız birbirimize yeteriz falan diyebilirsin olayı anlatmadan
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
60Cevap
- Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılGidip söylemelisin anneni aptal yerine koydunuz yeter kadini yemin ederim vicdansizsiniz , söylemiyorsan sana emzirdigin süt burnundan gelsin kusura bakma baban bir hata yapti ve sen üzerini örtmeye kalkiyorsun ki annene soylemedigin her dakika baban o hatayi belkide tekrarliyor ama annen ogrense babana ayar ceker belki hatasindan doner , belki ayrilir mutlu olur kadin onu sevecek deger verecek birisini bulur, Sen nasil evlatsin annenin yaninda olamn lazimkadin seni buyuttu besledim dogurdu karninda tasidi , saclarini taradi hicmi emegi yok bu yasina kadar sahsen soylemedigini annen bilipte soylemedigini fark etse sütünü ve hakkini helal etmez bence , kadini afedersiniz aptal , yerine koyuyorsunuz ihanet ediyorsunuz ve sende ortak olmuşsun, baban evde yokken sabah annene soyle inamiyorsa baban dusa girdiginde telden fotografi goster kadini kullandiginiz yeter!
06 Yorumla- +1 yıl
Ne bicim kizmissin kiza. Ya kadin kanser Şu an . En iyisi soylememesi. Yoksa kanseri ilerler.
Soran+1 yılAllah senin belanı versin umarım belanı bulursun yazdığın yazıdan ne kdr kalpsiz vicdansı oludğunu anlıyorum annemin beyninde tümör var
- +1 yıl
Annenin beyninde tümör olmasi ona ihanet edeceginiz ve kadini aptal yerine koymaniz anlamina gelmez, sizin yaptiginiz ihanet pisliklik tümördan daha beter, şahsen annenin yerinde olsaydim 3 gunluk omrumde kalsa soylemesen , suratiniza bakmam evi terk ederdim , annenden gizlediginde mutlu olcaginin garantisini ne biliyorsun? Biraz mantikli ol, gercekci ol , tümör var diye söylemicekmisin belki kadin bilmek isterdi birak ya nankör kalpsiz vicdansiz sen ve babansin , bence ne alaka moreli dusunce kansermi ilerlee Allahin cahilleri , cidden sizim gibi cahillerdunyadan yok olsa keşke,
- +1 yıl
Asil sen allahindan bul belani , vicdansiz kadinin yedirdigi yemekverdigi süt baktigi hersey burnundan gelsin
- +1 yıl
Annene soylesen belki kadin ayrilcak kocasindan belki sevgi beslemiyo rahata ericek kadin stresi siniri gidicek kendine vakit ve zaman ayircak ilescek ihametle yasamaktansa ici rahat ederilesir
- +1 yıl
@Kidemlierkekk sen ne sacmaliyorsun Allahin köylüsü
+1 yılMerhaba
İyi akşamlar
Durumun çok üzücü ve çok zor ama sen bunu annene anlatırsan annen etkilenip hasta olup ya da Allah muhafaza ölürse sen vicdan azabı çekersin sen istersen önce bir doktoruna danış o seni yönlendirir annene söyleyip annen şoke olup kötü olmasın26 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız hemde çok. Bende bu korkudan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum herşeyi içine atan biridir annem
- +1 yıl
Yani bende tedavi gördüm rahatladım ama kadın şok olup felç olur vefat eder doktoruna danış hem yaşınız kaç
Soran+1 yılAnnwm 45
- +1 yıl
Sizin yaş kaç peki
Soran+1 yıl20
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun ne diyim zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki insan bazen anlaşamaz ve ikisi de birbirine iyi gelmez, ayrılmaları gerekir; ama bildikleri halde bunu yapmazlar. Aslında annen de baban da çoktandır zaten birbirinden uzaklaşması gereken insanmış, yapmamışlar. Bu saatten sonra da yapacaklarını sanmıyorum benzerlerini zaten yaşamışlar. Kadınlar aptal değildir inan annen zaten birçok şeyi biliyor ya da hissediyordur.
Bu yüzden hep derim insanlar çocuk bahanesiyle birine katlandıklarında hem kendilerine hem çocuklarına zarar veriyorlar. Hayatı kendilerine zindan ediyorlar...
Şu an bunu öğrenmesi ayrılmasını sağlayacaksa söyle ama diyorsan ki annem sadece üzülecek ama hayatını değiştirmeye yönelik korkacak ve boşanmayacak biri.. o zaman inan gerek yok annen seçimini coktan yapmış. Bunu söylemen gerginligi arttırmaktan başka bir işe yaramayacaksa eğer susmalısın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Müdahil olma derim. Ebeveyerin kendi aralarındaki ilişkileri özel alanlarıdır. Annen de babanı aldatsa, baban da bunu yapsa, sen karışma bu konulara. Çünkü detayları bilemez, onları yargilayamazsin. Sadece bu durumun sendeki etkisini, nasıl sarstigini, onu yargılamadan paylasabilirsin babanla. En doğrusu bence budur.
21 Yorumla
+1 yılİlk abinle konuş bence. Eğer abin akıllı davranan bir insansa tabii. Yani hemen alevlenmiyorsa. Genelde büyük çocukların sözü babada daha çok geçer. Baktın olmuyor baban uslanmiyor babanın zaafina oynarsın. Zaafı neyse gözdağı verirsin biraz. Yoksa gider annene söylersin bosanirlar. Bu kadar.
00 YorumlaAldatmayan erkek yok dostum.
Baban annene bakıyorsa, evde dayak yoksa boşanmasınlar. Söyleme.
Tümör demişsin. Yarın öbür gün başka hastalıklar çıkarsa anneciğin yalnız kalmasın. Sen evlenip gidersin onlar 2 yaşlı birbirine bakar.
Bunun yanında baban da o kadınla belki sadece geçici beraberdir. Ya da belki iyi arkadaşıdır. Karı koca ilişki dinamiği farklı. Annen biliyor da olabilir.01 YorumlaAile & Toplum konusunda 905 cevap paylaştı. Bence söylememen daha iyi. Çünkü annenin yeterince sorunu var. Babana tavır koyup her şeyi bildiğini belli edip ufaktan tehdit ederek düzelmesi gerektiğini söylemen daha mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin bence çok üzülür, kırılır ama vicdan azabı çekip ondan bişey saklanmaktansa gerçekleri söyleyip kararı ona bırakman daha doğru olur. Bu senin içinde çok zor olucak ama söylemen en doğrusu.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen defalarca aldatılmasına rağmen gitmemiş. şu an rahatsızmış geçmiş olsun. Bir de stres ekleme bence buna. Babanla ya da bir aile büyüğüyle konuşabilirsin.
10 Yorumla Anneniz rahatsızmış hanfendi bence söylemeyin babanız g... ın tekiymiş zaten anneniz o kadına Allah yardımcı olsun sen her daim annenin yanında ol varlığını hissettir
10 Yorumla
+1 yılkadın hastaymış boş ver. anlık bir şok tümörü tetikleyebilir. söyleme.
26 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama kendimi çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
yani işte annen hasta olmasa neyse de kadın hasta. idare et. ama babana sitem et yani. hasta anneme bu şekilde muamele yapman yakışmıyor falan de.
Soran+1 yılHaklısınız ama bu kaç etti
- +1 yıl
yani zor ne diyebilirim ki çok zor bir durum :(
- +1 yıl
Aynı benim ailem bu yav şak babaların Allah bin türlü belasını versin ya kadını da çocuğu da hasta ediyorlar penis zevkleri için. Gebersinler de kurtulalım.
- +1 yıl
bence de yani. böyle yapanlar ve şiddet gösterenler bir an önce yollansın da millet kurtulsun
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Babana ihbar mektubu bırak öbür kadının yakını gibi eşine takacağım devam ederseniz diye babanın kulağına kürsüyü kaçır annen bilgi sahibi olmasın bakarsın kanser depremin. Onu uzme
00 YorumlaSöyle. Bu böyle nereye kadar gidecek? Kendinide annenide yakma. Yarın o birgün o sizi yüzüstü bırakıp giderse o zaman yakınırsın keşke söyleseydim anneme diye.. bu adamlar böyledir birinden yeşil ışık aldımı evi bile terk ederler. Annen haasta destekçisi ol ve kurtulun o adamdan.
00 Yorumlaaynı durumu bende yaşadım yaşamaya devam ediyorum öncelikle babanı karşına alarak konuşmalısın. belli annen olaylardan etkilenen bir kadın zaten bu zamana kadar sabretmiş bu saaten sonra söylesende bişey değişeceğini sanmıyorum sadece annen üzülmeye devam edecek.
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun öncelikle. Annen için gerçekten üzgünüm ama annene soylemelisin. Bilmeye hakkı var o onun eşi ve ihanete uğruyor. Haberi olmalı, ne kadar yıkılacak olsa da haberi olmalı. Söylemeyerek babanla iş ortağı olmuş oluyorsun tatlım, annene sakince anlat.
00 Yorumla
+1 yılsöylemezsen annen ilerde çok üzülür ona söylemediğin için, bende geçenlerde kafede arkadaşımın babasını bir kadınla gördüm, en iyisi söylemek ama işte bir yandan da çok zor bişey
00 Yorumla
+1 yılAnnen hastaymış aman annen duymasın daha çok üzülür kadin... Bi gün babanı cek kenarı babanla konuş ona söyle baba yapma böyle annem duyarsa çok üzülür de bitirsin o kadınla ilişkisini
00 YorumlaAynısını bende yaşadım ve annen ne kadar hassas olursa olsun gerçekleri bilmeli öyle bir insanla yaşaması annen için daha acı verici olabilir senin içinde cok zor olucaktır. Gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar sen söylemesende annenle bunu konuşmanı tavsiye ederim
00 YorumlaBabanla konuş resimlerin var elimde de annem senden bosanırsa donuna kadar alır de o yüzden doğru düzgün dur yoluna geri dön de
03 Yorumla
Soran+1 yılYa mesele bu değil mesele kaç oldu
Soran+1 yıl2 etti bu
+1 yılBabanı kenara çek konuş. Ya akıllı davransın ya da annene bildireceğini söyle.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aldattıgına tanık olmuştum. Bi. şey yapamadım. İnsan şok oluyor. Annenin böyle bir şey fuyması çocugundan gurur kırıcı olur diye düşünüyorum.
En iyisi direkt söylemek değil ama onun öğrenmesini sağlamak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumda önenli olan detay annen bunu bilse ne değişir? Mesela boşanma kararı alabilir mi? Eğer alamayacağını düşünüyorsan boşuna yük yüklersin. Önce bu detaydan emin ol sonra gerekene bak derim 🤷🏼♀️
00 YorumlaHiçbir kadın böyle bir iğrençliği haketmez. Eğer anneni düşünüyorsan bunu ona söylemelisin. Ve bu süreçte onun yanında arkasında olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılAnnen zaten farkında desen ne degişecek üzmeye gerek yok erkekler budur kabullenin. O kadın da boşa terk etmemiştir babanı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılO fotoğrafı bir şekilde annenin görmedini sağla hem senin vicdanın rahat olur hemde sen sebep olmamış olur gibi gözükürsün gözlerinde
00 Yorumla Bu konuya anca Allah cevap verebilir yani hacet namazı kıl allahtan yardım iste sana bir yol gösterir
02 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ya dinde aldatan birini öldürme hakkı var
Önce o resimdeki kadının kim olduğunu öğren buna göre hareket et. Ummadık durumlar karşına çıkabilir.
00 Yorumla
+1 yılAnnenin yapısını biliyorsun az çok tahmin edersin nasıl tepki vereceğini ona göre hareket etmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanır net diyorum
- +1 yıl
Söylemelisin annenin bunu bilmeye hakkı var
+1 yılBence söyleme kadın zaten hasta :// Allah lorusun bir şey olmadin
10 YorumlaÇok karışık bir durum bre Allah yardımcınız olsun.. babanla konuşmadın mı durumu
00 Yorumla
+1 yılElbette söylemelisin empati yap çocuğunun senden saklamasını ister miydin
00 YorumlaAnnenin öğrenince boşanacak gücü yoksa söyleme zaten hastaymış üzüntüden daha da kötü olur
00 YorumlaÇok samimi fotolar mı? Normal bir arkadaşı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kadar kabul etmesek de çoğu evlilik böyle güzelim benim söyleme suçluluk duygusu çekme söylemen sadece anneni üzerine başka işe yaramaz. Aynısını ben de yaşadım kaç senelik evliler sadece üzülüyor insan uzun süre sonra bitirmek zor olduğu için iyi akşamlar.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnneni üzer*
Çok zor bir durumdasın ne desem bilemedim günaha da girmek istemiyorum yazdıgını da okudum zor durumda oldugunuda anladım ama
09 Yorumla
Soran+1 yılSizce napmalıyım sağlıklı düşünemiyorum
Soran+1 yılSizce söylemelimiyim
Soran+1 yılAyrılır çünkü sosyel medya değil zamanında onu affetti kadın çok yokluk gördü her kötülüğü yaptı yani ortada buluşma olduğu için boşanır
Soran+1 yılSaolun yinede
Fotoğraftaki kadınla devam eden bir ilişkisi yoksa hiç kurcalama
Eğer hala görüşüyorlarsa babanı çek bir köşeye konuş
Annene duyurmadan bu işi bitirmenin yolları tükenmeden annene söyleme bence
00 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle soylemelisin yani bu durumda evlilik devam ederse cok fena seyler olabilir evet 22 senede cok guzel seyler yasanmistir fakat yalan aldtma ahlak saygi bunlar gibi seylerin geri dönüşu bana gore olmaz yani bencr soylemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen hastaymış o sebeple söyleme çünkü psikolojik olarak mahvolur. Bu durumu sadece babanla konuş ve onu sert bir dille uyar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle annene söyleme. Zaten hasta ve psikolojisi İyi değil büyük ihtimal. Bu gerçeği bilmese ne olur ki,
00 Yorumla
+1 yılBabanla konuşup onun tavrına göre hareket etmelisin bence. Baktın ters davranıp karismamani söylüyor o zaman mutlaka annene soylemelisin. Ama aciklama yapip bir daha gorusmeyecegini soyluyorsa duzenli olarak gozun ustunde olmalı
00 Yorumla
+1 yılBir yorumunda gördüm boşanır net demişsin eğer öyleyse söyle. Ama klasik diğer annenler gibi çoçuklarım için boşanmam kafasında biriyse söyleme boş yere anneni yıpratmış olacaksın. Babanla konuş bu konuyu. Anneni baya üzecek bir şey.
00 Yorumla
+1 yılAh anneler bizim için nelere katlaniyorlar. Simdi annelerimiz gibi kadinlar yok ve hic durumunda. Ama söylesen ne olur bu saatten sonra zaten annen senden iyi taniyor babanin karakterini onun icin biraz daha dusun ve haraket et. Hayirlisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabalar kapatilsin yeter. Ama türk babaları. Babasız çocuk doğursak keske
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabanı annene söylemekle korkut o kadında bul anladığı dilden konuş
00 Yorumla
+1 yılYakınında ki bir büyüğüne söyle ve sor güvendiğin akıllı birisi ne yapılacağını daha iyi bilir çünkü durum değişken. Tavsiyeme uymanı şiddetle tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVicdanından ne geliyor hayatim. Dogru olan ne geliyor? Sonuçlarini onlar düsunsun.
00 Yorumla
+1 yılBabanı uyar eğer seni dinlemezse 2. Defa uyar dinlemezse annene bildir her ne olursa olsun annene bildir son safhada
00 YorumlaBabanız defa kez annenizi aldattı ise bu durumu annenize söylemek üzerinize vazifedir, nitekim bunu gizlemek de ihanettir.
00 Yorumla
+1 yılAnnenize bakacak durumda iseniz söyleyin. Fakat alıştıgi hayattan daha kötü bir hayata goturcekseniz bosvern söylemeyin.
00 YorumlaAsıl annen ile paylaşmazsan ihanet etmiş olacaksın
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😎👍
- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊
+1 yılSeviyorsan babanı söyleme derim ya da sevmiyorsan söyle
00 Yorumla
+1 yılBence annene söylemeden önce babana sor bakalım belki arkadaşı idir
00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm ama söylemen gerek bunu bilmeye hakkı var..
00 Yorumla
+1 yılBabana git şöyle seni başka kadınla gördüm haysiyetin varsa hadi ordan olup gidersin de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlar leş ve beyin kullanılmadan yazılmış. Hasta annene ayrı bir acı yaşatma. Özellikle kanser bir insana böyle bir şey söylenmez
00 YorumlaHayır karışma
10 Yorumla
+1 yılbelki annede biliyordur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zaman ver yanlış anlam çıkmasın?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı. Babanın kendine gorede bir hayatı varr belliki
00 Yorumla
+1 yılBana kalsa annenimde bu durumdan haberi olmalı
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Babamın galerisinde başka bir kadınla fotoğrafını gördüm, anneme söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler