Hoşuna gitmiş gibi yazmışsın. Vücudun güzelse bizde görmek isteriz. Tesettürlü olmanı özellikle belirtmiş olan ilgimi çekti. Bk at izi kalsın sahtekarlığı.. ;)
Ne kadar pervasız. Özür dilemesi gereken yerde birde üste çıkıyor. Sen kapalı bir kadınsın olmana rağmen erkek arkadaşına açık fotoğraflarını göndermişsin. Ben doğru veya yanlış demiyorum herkesin kendi hayatı bu. Ama onun annesi senin hakkında binlerce şey düşünebilir öyle değil mi? Ve bu da seni yakından ilgilendirir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hoşuna gitmiş gibi yazmışsın. Vücudun güzelse bizde görmek isteriz. Tesettürlü olmanı özellikle belirtmiş olan ilgimi çekti. Bk at izi kalsın sahtekarlığı.. ;)
Merhaba ✨
Annesi kadın olduğu için bir şey olmaz
Ama annemle her şeyi paylaşirim diye üste çıkıyor ve annesi kapalı gözünde nasıl bir duruma düştüm
değer vermiyor sana işi bitirmiş artık evlenmeniz zor
Daha 4-5 aylık sevgiliyiz ve uzak mesafe hiç görüşmedik
ayrılmasan seni şey yapar terkeder yapmasına izn verme
Sonradan kapandım dersin.
Annesi baştan kapalı olduğumu. biliyor
Sadece baş açıkmı
Evet
O zaman sıkıntı yok ben nude anladım, ayrılma
🤦🏻♀️haydaa.
Annemle her şeyi paylaşirim diye üste çıkıyor
Ne kadar pervasız.
Özür dilemesi gereken yerde birde üste çıkıyor. Sen kapalı bir kadınsın olmana rağmen erkek arkadaşına açık fotoğraflarını göndermişsin. Ben doğru veya yanlış demiyorum herkesin kendi hayatı bu. Ama onun annesi senin hakkında binlerce şey düşünebilir öyle değil mi? Ve bu da seni yakından ilgilendirir.
kadın*
Evet ben de sen gibi düşünüyorum ama bunun için de ayrılmak istemiyorum aacaba böyle yapan yakında erkek arkadaşına da gösterir mi
Yok artık annesi nerede arkadaşları nerede kuzum ya.
Sıkıntı
Annesi de kapali olduğu halde normal demiş ve sevgilim de ben anneme her şeyi anlatırım diye üste çıkıyor
Ama yanlıs anlama sonucta bu ikinizin arasında bisey değil mi
Evet özel yani niye böyle üste çıktı. bilmiyorum
Neden acaba yanlıs
Utanıyor musun
Haliyle
Çok mu açıktın
Saçım açık
Sebep