Güzel olanlara hayat güzel, hayat hep onlara kolay ve hoş.
İstedikleri her şey ayağına geliyor insanlar sadece güzel oldukları için onlarla kibar ve güzel konuşuyor saygı duyor.
Neden böyle neden anlayamıyorum neden
Güzel olanlara hayat güzel, hayat hep onlara kolay ve hoş.
İstedikleri her şey ayağına geliyor insanlar sadece güzel oldukları için onlarla kibar ve güzel konuşuyor saygı duyor.
Neden böyle neden anlayamıyorum neden
güzel olmak , ya da çirkin olmak bu insanı aşan bir şey olmalı yani üzerine yorum yapmamalıyız. fakat güzellik zihinsel boyutta algılandığında (ki istisnasız böyledir) gayette çirkin olursun. tersi çirkin olmana rağmen doğal olmayı başarabilirsen güzel olma şansında vardır. belki buda tanrının bir adaleti gibi düşünülebilir. güzel bir çok kadın güzelliği için değer görüyorlar (yani gerçek değer değil) o güzel her kadın bir gün yaşlanacak ve değer görmeyecek. diyeceksin ki çirkinlerde yaşlanacak burada belki şu örnek verilebilir. zengin olmak mükemmel bir hayat yaşamak ve sonra fakir olmak. ya da fakir olmak bunu normal karşılamak ve fakir olarak yaşlanmak. çoğu durumda önce zengin olan ve fakir hale gelen insanın rahatsızlığı daha fazla olabilir.
Polyanacilik oynarken ben
polyanacılık değil.. aslında herkes ölümede isyan edebilir (bu herkesin çirkinlik gibi gördüğü bir şey olabilir) sen insanlar arası farklılığa isyan ediyosun ama tüm insanlar ölüme de itiraz edebilir. yani neden güzel değilim diye sorgulamak level 1 se neden ölüyorum diye sorgulamak level 10 gibidir bana göre.. atıyorum güzel olabilirsin ama boyun kısa olabilir buda bir sorundur. güzel olabilirsin ama soğuk bir insansındır bunada itiraz edebilirsin.
Dünyada adalet falan yok, güzellik veya çirkinlik senin genlerinle yani atalarından miras kalan genlerinle alakalı bir şey ama bu dünyada taş çatlasın 70-80 yıl yaşadığımız için karşı cinsin ilgisini çeksin diye güzellik çirkinlik gibi şeylere kafa takarak yaşamaya gerek yok. Bunlar kalıcı şeyler değil, bırak anın tadını çıkar, hayatını yaşa.
Cevap
5Cevap
Adaletsizlik diye bir şey yok genlere bağlı ben annesi babası çirkin olupta güzel olanda gördüm
bir kadının Şu an çirkin olması cokta önemli degil gibi
Genetik
Şaka yapiyosn
Okey
Bu yüzden Allah hikayedir benim icin
Gen mirası denen bişey var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?