Babama karşı sürekli mahçup oluyorum ne yapmalıyım?

Babam bana çok düşkün biri ve her istediğimi yapan biri ama son 1-2 yıldır yaptıkları yüzünden mahçup olmaya başladım. Yani düşünmeden bir şey istiyorum laf arasında ve 1 hafta geçmeden oluyor. 2 ay önce bilgisayar hakkında konuşurken benim bilgisayarımda eskimeye başladı dedim. Dedikten 3 gün sonra elimde mac ile geldi bunu mu istiyprdun sormadım ama olsun dedi. 2 hafta önce de tatil için bayadır yurt dışına çıkmıyoruz dedim bana dün whatsapptan bilet fotosunu attı. İzin aldım 4 günlüğüne italya yapalım sende çok istiyordun dedi. Bunlarla da sınırlı kalmayıp önceden keşke üniyi türkiye de okumasam demiştim. Babamın bilgisayarında bir şeyler yaparken mailde yurt dışı eğitim danışmanı ile görüştüğünü gördüm. Bazen öylesine söylediğim şeyler gerçek oluyor ve mahçup oluyorum babama karşı ne yapabilirim? Lisede okurken bana okul seçtirmişti hangisini istersen yazdırayım diye bende roberti seçmiştim zaten yazdırmaz diye ama ona da yazdırmıştı oradan mezunum şu an zaten. SÖYLEDİKLERİMLE MAHÇUP OLUYORUM NE YAPBİLEİM?

Babama karşı sürekli mahçup oluyorum ne yapmalıyım?