İİyi birisi olmama rağmen berna herkes ömrü m bıyunca sataştı? ?

Ookulda her yerde ilkokulda arkadaşımdan ayırdılar bana iftira atarak. Ortaokulda basıma bela bir kız vardı kafama pencereyi sıkışttmaya çalışıodu boğmaya taciz etmeye bile çalıştı okula gelmezsin artık dimi diyodu bide... Lisede de kavga etmeye mecbur bırakıldım çalışkan olmama rağmen hep en kötü insanları çektim. Lisede de sıkıştırdılar. kapalı ana kavgacı bir kız... Sonra ortaokulda ben de bedende spora katılmak istiyordum bi kız napıyo bu ya dedi küçük gördü. Durduk yere sataşıyor insanlar bana. Erkeklere hiç yanasmadm zaten lisede bir erkek elimi zedeledi. Üniversityi hiç sormayın erkekler basıma bela oldu artık bu döngü sağlığımı etkiledi bu küçük görme lerden bıktım. İlkokuldan ortaokula bi kız vardı o da bana anlatırdı üstüme şu döktüler dalga geçtiler diye onun zihinsel sorunu vardı hadi neyse ama iyi bir kızdı çoğu insandan zararsızdı. O da melankolik bir insan olmuş çıkmış şimdi. İnsanlara yaptıklarınıza dikkat edin. Benim sağlığımı bozuldu kendimi ispat edeceğim diye... Halbuki çok düzgün çalışkan iyi bir kızdım. Lisede de sataştılar fakir cahil ahmak dediler halbuki okul 5. Si oldum lisede fakir Olavilriz... Para için cnsl şeyler yapan bir kızım artık ve sağlığım gerçekten kötü kimse anlamıyor.
Bir erkek durduk yere seni bi kaşık suda boğarım dedi. Sonra bir kız okulda küfür etti yolda biri evime takip edip girdi. Sonra gıne mi yalnızsın diyip güldüler. Çok ciddiyim. Yüzlerine bile bakmıyordum... Kavgada nasıl biri olurdun acaba diye saçma sapan şeyler dediler. Küfür eden bi kız da vardı durduk yere (cevap vermedim diye) zaten en saçma insanlar beni buldu... Alın yaşamıyorum işte artık. Durduk yere bana düşman oldular. Robot dediler. Herkes birbirini bana karşı kışkırttı.
Birinin yerine oturunca kalk yerimden diye bağırdı. Rastgele tanımadığım bir kız okulda beni iktirdi neler olyyır neden böyle oldu hiç anlamadım insanlar neden bana saldırdı. Şimdi bir tane arkadaşım yok. Hiç sevmediler ama ciddiyim çok iyi briiydim...

İİyi birisi olmama rağmen berna herkes ömrü m bıyunca sataştı? ?