+1 yılSeni böyle işlere mecburmuşsun gibi bi tavırla anlatıyorsa doğru değil annesine babasına bakman iyi bir şey ahiretin için de çok iyi geleneksel olarak istediği yanlış dinen çalışmanda bir sakınca yok ama şunu hiçbir zaman unutma doğacak olan çocuklarını anne şefkatinden mahrum etmemen daha iyi olur yanlış anlaşılma olmasın kadın çalışamaz demiyorum ama ev ortamı da bir yaşam alanıdır oranında düzene girmesi lazım genelde evli çiftler hemen çocuk yapmazlar çocuk olana kadar çalışırsın ama ondan sonra çocuğuna annelik yapmalısın şunuda unutmamak gerek sevgili hayatında kimse kimseyi çok iyi tanıyamaz iyice araştırmak lazım yoksa evlilikler çok uzun sürmüyor sen akkılı bir insansındır doğruyu bulacağına inanıyorum İNŞALLAH hata yapmazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılMesele illa Çalışcam demek değil. Çalışmasam bile boş işlerle uğraşmak istemiyorum. Çocuğuma düzgün bakıp kişisel gelişimimi tamamlamak isterim. Anne babasına bakarım ama sülalesi sürekli bizde olacak o durum sıkıntılı
- +1 yıl
Akrabalardan biraz uzak olmak her zaman iyidir ama baskı altındaysan ve gerçekten seni ailenden de uzak tutuyorsa uzak durman daha iyi olur ve sevgili hayatını hiç tavsiye etmem yaşadın ve gördün çevrende gerçekten iyi bir eş adayı bulabilirsin ailene evlenmek istediğini söyle arkadaşlarına söyle sana uygun birini bulup görüşmeler yaparak ve çevresinide araştırarak kafana yatan kişi ile bi izdivaç kurabilirsin
Soran+1 yılAilemden uzak tutması işte özel günlerde falan git diyor. Sınır koyması beni zorluyor. Ben istediğim zaman gideceğimi bilmeliyim sonuçta ailem onlar. Surekli gidecek biri değilim ama gitmek istersem gitmeliyim
- +1 yıl
Aile herşeydir senden ailesine hürmet etmeni istiyorsa onun da senin ailene hürmet etmesi lazım ve unutma aile bağları birbirine ziyaret etmekle kuvvetlenir bilmiyorum şimdiden böyle bir şey yapıyorsa ilerde daha büyük sıkıntı yaşayabilirsin ama belkide daha iyisini yaşarsın bilemeyiz onun için riske girmeye gerek yok seviyor olabilirsin ama bunları kabul edersen kimseye suç atamazsın çünkü buna bile bile lades denir İNŞALLAH RABB'İM hakkında hayırlısını nasip eder ve unutma çevrede çok görüyoruz ufak tartışmalardan dolayı ayrılanlar var evlilik sabır işidir her şey öyledir ve evlendikten sonra da sana tavsiyem birbirinize sabredin o yapmıyorsa sen yap bunu yapamayacağını biliyorsanda evlenme çünkü ufak problemlerden boşanan çok çift var ve asıl mağdur olanlar doğan çocuklardır iyi düşünün iyi karar verin
En İyi Cevaplar
+1 yılYanlış bir cümle kurmuş ya sen bakarsın demek yanlış bir şey yani bir insanın mesuliyetini eşin de olsa sevgilin de olsa yani direkt onun omuzlarına bırakmak yanlış bir şey yani yardımcı olursun beraber göğüs gelirsiniz ayrı bir şey ama yani bir insan bazen kendine bile bakamıyor yani bir başka insanların sorumluluğu insana ağır gelir
00 Yorumla
+1 yılEvet ben onunda ailesine bakardım ama böyle değil. Hayırdır hayatına sevdiği kadını mı alıyor yoksa köle mi kukla mı alıyor!! O kadar emek üstüne emek verip mühendislik veterinerlik okumuşsun sırf bi herif çıkacak senin sırf ona olan sevginden dolayı seni bunca emeğine karşı ev hanımı yapıp üstüne ağaymış gibi sözümden çıkmayacaksın diyecek oldu paşamm oldu. At yüzüğü boşveret böyle hayatı. Sen yakıştırıyor musın bu iğrenç baskıyı kendine? Aklını başına al sonra yıllarım gitti bu adama diye ağlamamak için
77 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Eğer ki evliyken bir sıkıntı olsaydı o zaman tolerans gösterilebilirdi ama evlenmeden böyle bir söz söylenmesi ne kadar doğru ki? Bence de iyi düşün kararını ver.
Soran+1 yılKabul etmeyi zaten düşünmüyorum ama acitasyon yapıyor sevgin bu kadar gibisinden. Ayrıldım şartların hepsini kabul ediyorum diye değişti. Ama konuyu kapatıyor sürekli evlendikten sonra mecbur bırakmak amaci
- +1 yıl
Ya Allah aşkına lütfen aklını başına al. Bi insan hiçbi zaman değişmez lütfen aklını kullan ya bak çok pişman olacaksın erkek milleti çok manipülecidir kanma. Bitir tamamen kop ondan bu kadar basit. Sevgiymiş falan hepsi yalan. İnan seni sevseydi elini sıcak sudan çıkarmazdı bile bu ne biçim hayat sunmak istiyor senin önüne sen farkında mısın. Evliliğe gidilmeyecek adam baştan bellidir. Düşme şu manipüle duygusal sömürü tuzaklarına sakın ağır ol. Dünyanın sonu değil. eminim önüne daha iyi senin için daha hayırlı olacak adamı bulacaksın.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yazdıkların için. Kafam çok karışık mantıklı düşünemiyorum. Aslında fark etti geri aldım attı ama korku girdi bi kez içime. Ayrıca çevremdeki herkes yakıştırmıyor hiç ama ben karakterini seviyorum diyodum. Karakteride sonradan çok sevdiğimi anlayınca çıktı ortaya. Ayrılacağım ailem benim için daha önemli babam geçen sene vefat etti. Annemide onun isteğine göremem. Üstelik 30 dakikalık bir mesafede
- +1 yıl
Başın sağolsun canımm ❤️ Zaman su gibi geçiyor hiçbir erkek için seni doğuran emek veren annenden uzak kalmaya değmez. Allah annene uzun ömürler versin ona iyi bak çok vakit geçir. O erkeği de zerre takma sakın böyle bi erkekle ömür geçmez. Bu erkek ne kafasında biliyor musun evlenince artık her şey garanti benim malım gibi istediğimi yaptırırım bu kadına kafasında. Yeri gelir şiddette uygular bu tipler. Sonra çevre seni suçlu bulur madem şöyle olduğunu biliyordun neden evlendin falan filan. Kürt mü bilmiyorum ama resmen kürt erkekler gibi kapanmanı istiyor bi de. Kendilerini Allah sanan erkek tipleri kadının ahiretine karışır. Dünyaya bi kere geliyoruz onu da daha kendi günahlarına sahip çıkamayıp kadınlarınkini yönetmeye çalışan erkekler için harcayıp çürütemeyiz ömrümüzü. O kadar okumuş bi kadının ev hanımı olup okumamış kadınlarla gün boyu vakit geçirmesi zaten hiç kabul edilir gibi değil. O evde dedikodudan hizmetkarlıktan başka bi şey dönmez. Dediğim gibi senin sınırlarını zorlayan senin kendi tercihlerine saygı duymayıp müdahele etme gücünü bulan herkesten uzaklaş. O ortada olan sevgide bi süre sonra yok oluyor. Değiştim istemiyorum artık falan dese bile kanma. Bu kafa yapısındaki erkek asla değişmez. Zaten nasıl gerçek yüzünü sonradan gösterdiyse daha göstermediği kaç yüzü vardır. Manipülelere kanma önemli olan sensin kendine köle arayan şahıs değil... Daha iyi adamlara layıksın ve eminim milyon kat iyisini bulursun. Yolun açık olsun her zaman hayatında en hayırlısı olsun. Kendine iyi bak🙏🖤
Soran+1 yılAllah razı olsun. Her şey için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim🙏
- Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılEvet eşimin annesine babasına bakarım fakat böyle değil. Sana mecburmuşsun gibi konuşması çokça irite edici. Sen kimseye bakmak zorunda değilsin. Eşin çok saçma düşünüyor en küçük diye sadece o bakacak diye bir şey yok ki. 5 abisi var ortak baksınlar işte annelerine babalarına.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zorlaması yanlış
00 Yorumla Ekstrem durumlar olur hayatta kaza hastalık, bu durumlarda tabiki insanlar “değer verdiklerinin” yanında olur. Ama ama kır dizini evde otur, aileme sen bak kısmı biraz ( nasıl desem ) saçma olmuş.
( dip not: ailenin tek çocuğudur, ( kadın ya da erkek ) ailesinin rahatsızlıkları vardır ve ilk baştan beri biliniyordur. Bu şekilde bile karşındakine emir vermekten daha çok. Durumum ortada nasıl çözeriz, geniş bir eve geçip, bakıcı mı tutulur ya da gelir durumu iyidir, 1 kişi işi bırakmayı ister (!). Çözüm bu şekilde olabilir. Konuşarak 😇)10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Şayet demokrasi kültürü olan bir aileden geliyor isen, hiç polemiğe girmeden, arkana bakmadan o kişiden koşarak uzaklaş. O bir eş değil, kendisine köle arıyor.
Ha yok "benim mazoşist bir yanım var, köle muamelesi görmeyi seviyorum" dersen, elbette karar senindir.
24 Yorumla
Soran+1 yılDemokratik bi aileden geliyorum. Abimde bana çay yapar hiç gocunmaz. Yengemlere hiç böyle değiliz.
Soran+1 yılÇalışmıyor çünkü meslekleri yok diye. Yanı sevgilim çalışabilirsin okumuşsun o kadar diyor ama
+1 yılBir şey diycem tamam seviyosun ediyosun ama sadece sevgiyle gemi yürümüyor bu adamın karakteri sıkıntılı bence evlendikten sonra inan çok daha fazlasını da görceksin yol yakınken dön ya da iyice düşün ben bu durumlara katlanabilir miyim diye çünkü söyledikleri çok saçma diğer yengeleri evde otururken sen hem çalışıp hem de ailesine mi bakacaksın ayrıca neden sen yani afedersin de bi enayi sen misin eğer bakılacak bir anne baba varsa ailedeki herkes sırayla bakmalı ilgilenmeli
28 Yorumla
Soran+1 yılEvet diğerleri bakmasa zor durumda olsalar anne babasına bakarım. Ama onun istedi tüm sülale de sürekli bizde olmalı. Herkes anne babasını ziyarete gelecek onlara sürekli hizmet etmem gerekiyor. Ikimizde aynı meslekteniz. Kendisi çalışıyorsa bende çalışıyorum. Ayrıca özel hayat diye bisey kalmıyor
- +1 yıl
Çok yanlış bir durum sevgilin bunu hangi kafayla söylüyor bilmiyorum ama kendini düşünüyorsan biraz değer veriyorsan tepkini koy ya da ayrıl gitsin birkaç ay üzülürsün en azından yıllarca çekeceğine
Soran+1 yılAyrıca kapanmamı da istiyo ailesi
- +1 yıl
Canım bak belliki sen bu çocukla evlenirsen sorunlar yaşayacaksın ailesi seni olduğu gibi kabul etmiyorsa bunlar evlendikten sonra daha da artacaktır ama sen bilirsin tabii ki senin hayatın
- +1 yıl
Hayır başta üzüleceksin ama ileride iyi ki yapmışım diyeceksin kendini düşün lütfen
Soran+1 yılBana manipülasyon yapıyor. Annem babam hasta isteklerini yapmam lazım diye. Fedakarlık yapmazsan sevgide olmaz gibi sürekli sucu bana atıyor
- +1 yıl
Ohoo kaç kurtar kendini cidden bak tek çocuk sen misin ki tek fedakarlığı ben yapıcam de ama anlamaz o laftan kafasına kodlamış bir kere
- +1 yıl
Kızım oraya gelirsem seni döverim manyakmısn hâlâ soruyorsun valla sinirden kan kaybediyorum. Kürt bunlar heralde başörtü baskısı yaptığına göre. Her neyse Uzak dur hayatımı çöp etmek istiyorum benim bi değerim yok diyorsan yallah sürün gör hazin sonu.. gün gelir bu adam sana şiddet uygulamayı bile hak görür. Olmaz deme. At nişanı mişanı kimse değişmez sen düzgün olanını bulacaksın 7 milyarlık dünya ya burası
+1 yılİleride pişman olmazsın. Bak net söylüyorum, ayrıldığın gün üstünden öyle bir yük kalkacak ki, sevinirsin bile belki bak
Böyleleriyle hayat geçmez, anla şunu.
Bak hastalık hali olur, özel durumlar vardır. Eşim olursa aynı şekilde ailesi de baş tacımdır, fakat gidipte onun akrabası bunu şusu, şunun busuyla ne kendim ilgilenirim ne kendiminkileri eşime musallat ederim. Ben ayrılın diyen taraftayım. Sizin gibi okumuş kimseler böyle kişilerle yapamazlar gerçekten bak
30 Yorumla
+1 yılEv ev üstüne olmaz. İnsan kendi evinde rahat etmek ister kayınpederinin yanında kayınvalidenin yanında nasıl rahat edeceksin ki? Birde senin kendi ailene gitmen icin bı özel durum mu olması gerekiyor, çok saçma. Bu adam yakında seni işe de göndermez. İlişkinizi bı gözden geçir, pişman olacağın bir şey yapma.
12 Yorumla
Soran+1 yılİşe göndermeme durumu olmaz çünkü o klinik açıcak birlikte çalışıcaz. Ayrıca aile apartmanı evleri bende anne babasının olduğu evde olacakmışım. Ailesi kapanmamı da istiyor. Seviyorum ama çok ezerler
- +1 yıl
Aile apartmaninda bile kalma, aynı evde kalmayı hiç saymıyorum bile. Ne kadar uzak kalırsanız ailelerinzden o kadar tatlı olursunuz.
+1 yılDoğru düşünüyorsun.
Anne baba baş tacıdır, büyütüp bir yaşa getirmek kolay değil.
Fakat seni bakıcı olarak mı eşi hayat ortağı olarak mı görüyor bu şahıs?
Üslubu şimdiden çirkin ve hoş değil, her şeyin bir yeri zamanı olur, bakılması gerekirse bakarsın mecbur değilsin, ailene gitmek istersen istediğin an gidebilirsin köle değilsin.
Lütfen gencecik hayatı böyle biri ile zayi etme, yol uzun önüne bak dimdik yürümeye devam et. 🙏20 Yorumla
+1 yılBence yol yakınken ayrıl bu erkeğin düşünceleri çok yanlış düzelir diyip devam etme kimse düzelmiyor.. sen tavrını net koy benimle evleneceksen ben çalışmayı düşünüyorum ve istediğim zaman ailemi görmeye giderim bu senin izin vereceğin Bi konu değil ayrıca senin annen baban benimde ailem olacak elimden geldiğince destek olurum nasıl abilerin ve eşleri destek oluyorsa öyle olur de
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl evlenmekten vazgeçmezsen pişman olursun. Yol yakınken bu ilişkiyi bitir. Madem kızkardeşi var ve çalışmıyor, o baksın annesine babasına. Anneme babama bakarsın diye eş mi alınır? Birlikte hayal ettiğin hayatı yaşayamayacağın biriyle evlenip kendini yakma.
10 Yorumla Ben anlamadım çünkü evlendin mi evlenmedin mi bu adamla evlenmediysen evlenme derim bu ne ya böyle köle alıyor resmen birde baskılamaya kapatmaya çalışıyor seni valla çalışan bir kadınsın ben olsam böyle konuşan birisi olsa bitiririm sevsem bile bitiririm benimde bir cizgim var o çizgiyi aşarsa biter benim gözümde o herşeyi yapacak ben ise evde onun ailesiyle uğraşacam oldu canım.
Evli isen cizgini belirt hala böyle davranıyorsa ailenle konuş durumu söyle ve bosan derim bu böyle olmaz yani10 Yorumla
+1 yılKoşarak uzaklaş. Ana kuzusu. Tabii ki esin anne ve babasına bakılır ama kim müsaitse o bakar. Kimin durumu uygunsa o bakar ya da şu saçma belki bakılacak halde olmayacaklar kendi kendilerine idare edecekler. Şimdiden ne bu baktırma hevesi.
24 Yorumla
Soran+1 yılÜstelik aileme istediğim zaman gidemezmişim gelenekler böyleymiş. Eve alışmam gerekiyormuş. Yanı ben zaten çalışmak için yıllarca okudum. şu an da özgür olamayacaksam napim
- +1 yıl
Kesinlikle boş ver ve önüne bak. Böylesinden hayır gelmez
Soran+1 yılYanı yemek çocuk bunlarida istiyor. En son kendine göre birini bul dicem
- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçde yanlış düşünmüyorsun. Seni pranga altına almak istiyor resmen. 4 5 tane büyük gelin dururken sana mı kaldı aileye bakmak hemde çalışıyorken… Affedersin enayi yerine koyup bir güzel kullanacaklar seni ben sana söyliyim. Yol yakınken ayrıl, onun zihniyeti çöp.
10 Yorumla
+1 yılKızım şu kadar beynin varsa ondan uzaklaşırsın. sen köle misin anasıyla babasıyla upraşacaksın, sana mı kaldı? 5 kardeş var sana mı kitliyor? Akıllı ol azıcık. Ailen hakkında söyledikleri cabası. Tam bir dağ ayısı.
20 Yorumla
+1 yılBaşka emrin deseydin. Senin böyle demenle hiç bakmam ama Allah rızası için bakarım de... Yalnız evliliğin süresince böyle yapacaksın/edeseksin, senin görevin bu gibi muameleler edecekse, yol yakınken hemen ayrıl derim...
10 Yorumla
+1 yılBencil fikirsiz erkekleri çok mu aruyorsunuz. O eşdeğil köle alıyor. Sen kafana göre ailenin yanına gidemicejsin ama onun ailesine ful bakıcaksın. Bu erkek tarafının kendini bir mok sanmasınada uyuz oluyorum. Kabul etme az yesinde kendi baksın.
10 Yorumla
+1 yılNe bunlar daha şimdiden neden onun annesine babasına sen bakacaksın? Hadi bunu kabul ettin diyelim ailenle görüşmeni nasıl kısıtlayabilir ne hakla?
32 Yorumla
Soran+1 yılBen anormal mişim gibi davranıyor bide.
- +1 yıl
Anormal olan kendisi bence
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl5 abisi varsa ve 5 inin de eşi çalışmıyorsa dönüşümlü baksınlar. He sen de bakarsın annesine ama yani 5 tane abisi onların eşleri hiçbir şey yapmayıp sadece senin bakman mantıklı bir hareket değil.
00 Yorumla İşi bırak aileme bak dio yani 🤦🏻♀️
Sen onun ailesine bakmak zorunda dglsin. Bakmak istersen bu senin vicdanına kalmış gbi zorundaymissn gbi bişey yk yani senin istegne bağlı.03 Yorumla- +1 yıl
Okumuş olup da bu zihniyette olmak ne acı ülkenin haline bak🤦🏻♀️ cahillik akio resmen okumuş insandan bile kendini gelistirememis insandan koşarak uzaklas canım . O kimde senin ailenle gorusmene karisio ya kocan olması bı anlam ifade etmez nasl bı imzayla hayatına girdiyse bı imzayla da çıkar kendine bu kötülüğü yapma lütfen
Soran+1 yılBunları normalleştirmeye çalışıyor sürekli. İste mahcup olmak ıstemiyorsan yemek yapmayı öğren falan gibi. Ayrılmak isteyincede sevgin bu kadar fedakarlık olmadan olmaz diyor
- +1 yıl
Kendi ne fedakarlık yapio da senden fedakarlık beklio şimdiden sana psikolojik şiddet uygulamaya başlamış direk s, et kendini gelistirememis insan senin tlruhuna zarar verir Allah bilir şiddet bile gösterir hayatını karartma ve iyi ki şimdiden böyle demiş ne mal oldgnu anla ki uzak dur ondan.
+1 yılAdam sana şartlarını sunmuş kabul edip etmemek senin elinde ama ben evlilikte toplu bir şekilde yaşanmasına karşıyım özel hayat bir süreden sonra yok olmaya mahkum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYol ver gitsin seni olduğun gibi kabul etmeyen biriyle kendini tüketme daha fazla ailesi istiyor diye kapanacak mısın :D komik yani geri kafalı birini bulmuşsun
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin kendine eş değil annesine babasına bakıcı, yengelerine ve kendisine de hizmetçi istiyor sanırım. Direkt kendi çizgini net bir şekilde çiz ve dik dur
10 Yorumla
+1 yılAilenin yanına istediğin zaman gidemezsin demesinden sonrasını okumadım.
Bunu kolay kolay demem. O kişi ile evlenirsen hayatının yanlışını yaparsın.10 YorumlaAnnesi babası kendi işini goremez halde olur bu isteği söyler yaparsın sevaptır ama eli ayağı tutuyo kendi işini halledebilcek dercedeyse böyle istek saçmalık köle ariyo kendine açıkça 🤷
10 Yorumla
+1 yılHiç kimse karısı icin anne babasını ezmemeli ve yine hiç kimse karısını kimseye ezdirmemeli. Aksini yapana adam demem.
12 Yorumla
Soran+1 yılBana açık olman önemli değil diyordu. Şimdi ailem istiyor ben karışamam diyor
- +1 yıl
Tam bi sünepe
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılanasına babasına bakıcımı alıyor yoksa evleniyormu?
22 Yorumla
Soran+1 yılBunun için beni seçeceğine en azından okumamış ya da çalışmak istemeyen biriyle evlenisn. Ben o kadar sene sonra neden işi birakaym
- +1 yıl
bakınız sakın işinizi bırakmayın, şöyle bir gözden geçirin, sabah işe gidiyor ve şeyinin keyfi varsa size harçlık bırakıyor hiç ama hiç bir kadın bu hakareti hak etmiyor, işte bu yüzden sadece bu yüzden çalışmalı ekonomik özgürlüğü ele almalı kadınlarımız
Bir erkek için hayallerinden vaz geçmemelisin. Veteriner olmuşsun, bu çok güzel. O kadar emek vermişsin. Onca sene neden okudun çalıştın, evde kalmak için mi?
Yani gerçekten çok iyi düşünmelisin.00 Yorumla
+1 yılKimse için hedef ve hayallerinden vazgeçme bir kariyerinde olsun cok istiyorsa kendisi baksın. Tamam bakmak sevap ama o kadar evde oturan varken senin görevin değil.
00 Yorumla
+1 yılAnne ve babaya bakmak çocuğun görevidir, eşinin değil. Sana böyle bir şart koyması yanlış ama rica ederse onu anlarım. Bugün ona, yarın sana demişler. Ama şimdiden böyle bir şey söylemesi anlamsız.
00 Yorumla
+1 yılEvlenince çocuklarına evine mi bakacaksın yoksa yaşlı yatalak annesi babasının 💩 unu mu temizleyeceksin. Asla ama asla kabul etme.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Bazgecmezsen pişman olacaksın. Ne demek ya bı doktoru eve bağlayıp dedi kodu kazanına hapsetmek
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. o ne demek yahu
gitsin hastabakıcı tutsun böyle zorlama evlilik mi olur.
koval gitsin o sevgli değil o senin köle yapmaya çalışan biri10 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Arkana bakmadna kaç şu an pişman olsanda ilerde çok mutlu olursun böyle bir yobazla ömür geçmez bırka sne ideallerinin peşinden git
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bakıcımı alıyor yoksa eş mi? Onun anasına babasına bakacaksin ama senin ailene gelince kırk yılda bir..
Yol yakınken dön10 Yorumla
+1 yılO kadar okul okumuşsun mesleğini almışsın öküzün teki için kendi hayatını mahvetme seni seviyorsa senin isteklerine saygı göstermesi gerek
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin haksız ve seni uyarayım bu adamla evlenip hayatını hizmetçi olmakla geçirme. Zaten kalabalık aile, anne ve babasına bakmak dışında da çok sorun yaşarsın.
22 Yorumla
Soran+1 yılYanı öyle birini istiyorsa okumamış birini almalı ben o ortama girmek istemiyorum. Ailesine bakmak sorun değil ama bu kadar misafir le uğraşmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılDedim ya işte tek mesele anne ve babası değil bunların arasında senin hizmetçiliğin bitmez, görümcelerle ve eltilerle sorunların bitmez ayrıca bu adam evlenince senin çalışmanı da istemez bu zihniyette bir yapıya sahip birisi gibi geldi dikkat et acele bir karar verme.
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu insanla niye evleniyon cehennemi yaşamak için mi
21 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum okulda böyle değildi
bu adamla evlenmeyi düşünmek yanlış düşünce asıl. sakın bu adamla evlenme derim. sakın.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılŞu bahsettiğiniz şartlarda bunu sizin yapmanızı istemedi abesle iştigal. Yani olacak bir şey değil...
00 Yorumla
+1 yılHadi onlara baktin diyelimde ailene sadece belirli zamanlarda gitmek nedir ya... Kendiligimizden olusmadik bizimde anamiz babamiz var
00 Yorumla
+1 yılBakici tutarsiniz çalişirsin diyecektim de ailenle görüşmüycen ne a. mk sşiktir et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi devirde kaldı nişanlın. Tamam sen yardımcı olursun ama tümden yaşlı bakımı yapamazsın. Bu konuda ben uzmanım. Mesleğiniz olmayan işe gişirmemelisiniz.
10 Yorumla
+1 yılKnk lutfen aklini kullan bu yobaz grzekali malla hayatini curutme
20 Yorumla
+1 yılAllahım kabus gibi düşününce bile evlilikten soğudum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz haksız. Bütün kardeşler arasında bölünmeli bakım. Sadece siz bakarsanız olmaz.
00 Yorumla Adamında yaşam tarzı bu açıkca söylemiş istemiyorsan evlenme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Köleliğe davet edilmiş.
Trajedik.
Bas engeli geç.00 Yorumla
+1 yılKafayı yemiş o, az yesinde hizmetçi tuttsun anasına babasına. Sen yaşlılar bakım evi sahibimisin?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYerinde olsaydım ayrılırdim onunla.. böyle kişiden eş olmaz.. pişman da olman.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Sadece kendi ailesini düşünmesi çok yanlış. Aileler her zaman yoklanmalı ama eşit derecede.
00 Yorumlagerekirse bakılır ama böyle bir şart koşması biraz emrivaki, kabalık gibi geldi bana
00 Yorumla
+1 yılGelinlwr bakmak zorunda değil ama oğulları Anne babaya bakmak zorunda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsıl vazgeçmezsen pişman olursun bir kere kafa yapınız uymuyor ayrıl gitsin. Yoksa ilerde çoook kafanı duvarlarw vurursun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Evliliğin amacı bu değil, bunu bilerek evlenmem. İleride yoktan çıkarsa başka çaremiz yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye evleniyon ki bunla silah zoru filansa polise git
24 Yorumla
Soran+1 yılAhahah yok ya zorla değil
Cevap sahibi+1 yılMecbur değilsin, evlenme salla hizmetçi tut knka diyerek ayrıl.
Soran+1 yılSeviyordum ama o da ailem i bırakamam diyo
Cevap sahibi+1 yılBunun istediği şey çok farklı insanlar elbetteki dayanışma içerisinde yaşar ama bu aileme bakacan diyerek saçmalıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılayrılmak için sana yüklenmiş burnundan getir knk hakkındır
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyor. Ben bugün ayrılmak istedim başka konudan çok ısrar etti.
+1 yılSevgilinden vazgeçmezsen ilerde pişman olursun inş ironi sorudur değilse sakın kabul etme akıl var mantık var ki güzel bölümler bitirmişsin sende daha çok vardır
00 Yorumla
+1 yılİçime sinmedi bu yazdiklarin ben catismadan fikrimi belirtir sınırımi korurdum, yinede kimsenin kismetine mani olmak istemem , sizin için en iyisi olsun isterim.. sewgiler🌹
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka eger gercekten boyle soyluyorsa yani yanlis anlasilma falan yoksa, arkana bakmadan kac
00 YorumlaBence bu konu sana bağlı. En doğru kararı kendin verebilirsin. İki ihtimali de düşün. Senin hayatın sonuçta. Bu durumu enine boyuna düşün sessiz bir ortamda. En doğru kararı verirsin
00 Yorumla
+1 yılBakma işi sırayla olmalı, eşin tek başına senin kazancınla ulaşan miktarda para alacaksa otur evinde (istersen) yoksa iki kişi çalışmak zorunda
02 Yorumla
Soran+1 yılIkimiz aynı mesleği yaptığımız için tek başına alabilir mi alır. Ama zaten klinik açıcak birlikte çalışıcaz. Yanı işi düşünce çağırıcak olmayınca evde otur ben çalışıyorum kafasında olcak
- +1 yıl
Şimdiden sorun çıkmış bile tekrar gözden geçir ilişkiyi...
- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat