Gece 11 12'de dışarı çıkmama laf ediyorlar. Bu yaşta bu baskı delirtiyor beni ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer ailede farklı sınır ve dinamikler bulunur, bu nedenle arkadaşlarınıza karışan bir aile normal veya normal değil diyemeyiz. Ancak genellikle, aileler çocuklarının arkadaşlarına ilgi gösterir ve bu ilginin bir kısmı koruyucu bir şekilde ortaya çıkabilir. Bununla birlikte, her zaman arkadaşlarınızın davranışlarını kontrol etmek veya onlarla ilgili kararlar vermeye çalışmak gibi sınır ötesi davranışlar kabul edilemez ve sağlıklı değildir.
Eğer ailenizin arkadaşlarınızın hayatınızda daha fazla yer edinmesini istemediğinizi düşünüyorsanız, bunu onlarla açıkça konuşmanız önemlidir. Ailenizle yapıcı bir konuşma yaparak, nasıl hissettiğinizi açıklayabilir ve sınırlarınızı belirleyebilirsiniz. Aynı şekilde, arkadaşlarınızın davranışlarından rahatsız olduğunuzu hissediyorsanız, onlarla da açık bir şekilde konuşarak ne kadar ilgi görmek istediğinizi belirtebilirsiniz.
Unutmayın ki, kendinize ait bir sosyal çevre edinmeniz normaldir ve bu sosyal çevreyi korumak size ait bir hakkınızdır. Ancak aynı zamanda, ailenizin sizi sevdiğini ve önemsediğini de unutmamalısınız. İdeal olarak, aileniz ve arkadaşlarınız arasında sağlıklı bir denge kurmanız önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Normal tabii ne var bunda?
kaç yaşında olursan ol, onların evladısın sen. Senin göremediğin şeyleri görürler. Seni farkında olmadığın tehlikelere karşı korumaya çalışırlar. Herkes gider aile kalır.00 Yorumla
+1 yılAileniz bu konuda çok haklı, şimdi size saçma gelebilir, gecenin arka perdesi çok karanlıktır, siz Anne, Baba olduğunuzda yavrunuza sizde izin vermezsiniz, gece 11_12 de dışarı çıkan biri 4_ 5 te eve gelir bu kimse için kabul edilir bir şey deyil, evli olsanız bile siz eşinize izin verirmiydiniz vermezseniz neden vermezsiniz onu bir sorgulayın derim
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı. Tam olarak aile yapını, arkadaş çevreni bilmeden bu soruya yorum yapmak doğru olmaz. Sadece gece için karışıyorlarsa biraz haklılar, güvenliğin açısından. Onun dışındaki konularda karışıyorlarsa bilemem. Arkadaş açısından da belki onlara doğru gelmeyen, sana zararı olacak bir durum görmüşlerdir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
42Cevap
Aile & Toplum konusunda 798 cevap paylaştı. Evet normal kaç yaşında olursan ol onların evladısın sonuçta ve doğal olarak senin için endişeleniyorlar empati kurmayı dene ben denediğimde hak veriyorum şu zamanda Türkiye gibi bir ülkede saat 11 - 12de dışarıda olmak kızı bırak erkekler için bile tehlikeli her şey gelebilir insanın başına
10 Yorumla
+1 yılGece 11-12 de dışarı çıkman zaten saçmalık tek amacın olur o saate ya partide diskoda eğlenip yiyip içip yiyişmek ya da paralı asker olmak ailen seni zikmesinler diye izin vermiyor doğru karar ben olsam bu ısrarın üzerine evden kovardım git nerde sürtüyosan sürt derdim.
0113 Yorumla- +1 yıl
Sen baba olma sakın senin gibilere çocuk nasip olmasın inşallah
- +1 yıl
Neden uçkurunuza sahip çıkamıyorsunuz
- +1 yıl
@redindream Sen ne b. k yiyosan ye umrumda değil evet baba olunca böyle yapıcağım g*vat değilim ben.
- +1 yıl
Biz neden sizin yüzünüzden istediğimiz saatte dışarı cıkamıyoruz?
- +1 yıl
Muhtemelen kızın senin kısıtlamalarından öğlenin 1inde Berkecanlara lak lak s@kso çekip her tarafını dölletecek sen de ayyy kızımı kısıtlıyorum gece dışarı salmıyorum diyerek ne namuslu kızım var diye sevineceksin🤣🤣
- +1 yıl
@lhateyouall Ben senin yetiştirdin baban gibi yetişmem kızımı merak etme kişi kendinden bilirmiş işi sen berkolarla laklak sakoya yatabilirsin benim hayatım hakkında yorum yapıcak konumda değilsin git 11-12de dışarı g*tünü başını dağıt sana engel olan yok geniş babanda alkışlasın kızım hırslı derslerine çalışıyor edasıyla :D
- +1 yıl
@Hayatınanlamınedir23 Dünya pembe değil çık şu hayal dünyandan kadın erkek eşit kadın kendini korusun ozaman. nede olsa eşitiz.
- +1 yıl
Amip bu bahsettiklerimi senin gibi kısıtlayan tiplerin kızları yapıyor benlik bir konu yok bakalım gelecekteki kızın ne bklar yiyecek milleti böyle kınıyorsun ya 😂😂
- +1 yıl
@lhateyouall Nede güzeel genelleme yapıyorsun benim beraber olduğum kızların babası ''modern'' bir baba figürü ama değdirmediğim yer yok senin verdiğin örnekte 1 kız çıkarsa benim verdiği örnekle 100 tane kız çıkar kelime oyunu yapabilecek beynin yok bana bunlarla gelme.
- +1 yıl
Fazla ukala sen bana bı dm atsana
- +1 yıl
Hahahhah o boku ben sana yediririm haddini bil tamam sana yakışır. Ne dedim ayrıca Allah senin gibi kötü kalpli bir adama evlat sahibi olmayı nasip etmesin dedim hala da arkasındayım bu toplumda nerede ruh hastası katil nerede tacizci tecavüzcü hep senin gibi tiplerin erkek yetiştirmesinden çıkıyor. Kısır filansındır umarım
- +1 yıl
Dokundu değil mi dediklerim ileride buna şahit olduğunda daha da batacak sana şimdiden hoşuma gitti 😄Daha da kınayabilirsin bu seni daha çok üzer😍
- +1 yıl
@lhateyouall Manipüleni geliştrmen lazım dediklerim canını fena halde yaktı çünkü :D
- +1 yıl
Bak ben kadınım yanımda ne biber gazsın ne de çakısız bıçaksız çıkmam öyle bir korurum ki kendimi tecavüzcü zihniyetli seni.
- +1 yıl
Ayrıca sana kim verir ak 31 den zikğn kopacak kıvama gelmiştir ksks
- +1 yıl
@redindream O iğrenç feministliğini git kazıklı marianın yorumları altında ağlıyarak yap, obje.
- +1 yıl
@lhateyouall Hı kızını sokağa atacakmış bir de. Sen kim baba olmak kim lan işte bunları da yetiştiremiyorlar. Bakın erkeklere kızıyoruz ama bu erkekleri de yetiştirenler yine biz Türk kadınları ve Türk anneleri.
- +1 yıl
@lhateyouall Veren veriyor sana kalmadık tipsiz kezban.
- +1 yıl
@redindream kafana yumruğu yedin anda gelen o pişmanlık.
- +1 yıl
* verir tabi kafana poşet geçirirsen 😄
- +1 yıl
@redindream Benim otoritemde yaşıyor bana baş kaldırıyorsa o evladım değildir nokta.
- +1 yıl
Fahi$e
- +1 yıl
@lhateyouall Tamam kes sesini anonim kafanı kızıla boyat 12 de çık dışarı.
- +1 yıl
@redindream boş ver ya geleceğin vereğini kendi hazirliyor resmen böyle diyen adamların kızlarının yapmadığı kalmıyor sksj
- +1 yıl
Bomboşsun farkındasın değil mi?
- +1 yıl
@lhateyouall Bunu söylüyen anonim hayatta bir şey başaramamış koca parasına muhtaç kendi tek başına ayakları üzerinde duramayan 12 de dışarı çıkıp bekaretini hor kullandırarak kaybetmiş feminist karı söylüyor hahahahah defol.
- +1 yıl
Senin ağzına ayrı burnuna ayrı ayrı sıcarım belli ki baban tarafından itile itile dövülmüşsün. Sen o küçücük beyninle manipülenin m sinden anlamazsın belli ki annen seni yetiştirememiş aa daha da fenası annen babandan çok feci dayaklar yemiş olmalı :D Böyle kadına şiddete savunmanı açıklayacak bir şeyin olamaz. Seni bütün İzmire dövdürtürüm oğlum popon yiyorsa ad soyad vs ver de kim kimi yumruklatıcak. Senin o gözüne biber gazı sıkar hiç erinmem ayakkabımın topuğu ile gözsünü içe doğru bastıra bastıra oyarım si ki le si ki le o çeneni kapatıcaksın anca baban ananı döver veya sen ananı döversin beni o çevrendeki oğlumun bamyasına kurban olurum diye evlat yetiştiren ka. şarlarla karıştırma tamam? Hanımlar bakın böyle şeytan ruhlularla böyle baş edilir izleyin
- +1 yıl
Muhtemelen bakirsin ondan bu kadınlara karşı nefretin haha kısmen geçerli bir sebep aksi halde bu kadar saçmalayamazdın
- +1 yıl
@redindream Ovvv baya kudurmuşsun sen hmmm sevdim bunu kahvemi alıp gülerek okuyorum :Dddd
- +1 yıl
Arkadaşlar takmayın kendisi de profilinde bipolar olduğunu kabul etmiş yazık hasta görmediği kadınların namusuna laf ediyor yazık ya anası ile karıştırmasına acıyorum
- +1 yıl
@lhateyouall Sinirden nasıl saçmalıcağını şaşırmışsın canım benim kıyamamm, Sen dediklerine inanıyormusun peki? :D
- +1 yıl
Burada kuduran tek birisi varsa oda sensin bırak bu ayakları hakedene hakettiği haddi bildiririm böyle g. öt olur kalırsın.
- +1 yıl
@redindream Tüm feministler toplanmışş toplanmışşş Maskülen erkek karşısında kudurmuşş kudurmuşşş :D
- +1 yıl
@redindream sen şizofrensin knk küfrederek döverek si ke cek tim seni vazgeçtim böyle bir iyilik yapamam sana :D hemşeriyiz ama kurtarmaz yani fena şizofrensin.
- +1 yıl
Saçmalamadım cuk oturdu senin gibi tiplerin aile hayatını özetledim gerçekler. İnanıyorum ad soyad filan ver bak seni nasıl dövdürtüyorum. Benimle de öyle canımlı filan konuşma
- +1 yıl
Deminden beri kendi ettiğin laflara bak saçmalık neymiş tekrardan görürsün.
- +1 yıl
@redindream Kendin çalıp kendin oynuyon popiş olan sizlersiniz 3 tane feminist 35 ine kadar altını tem otobanına çevirene kadar 12 lerede sürtüp sonra mutsuz bir şekilde 19 kediyle yanlız ölen yine sizlersiniz :D
- +1 yıl
Kuduran sensin hemde feci demin ağzı bozuk konuşuyordun ne oldu lafları yedikten sonra elit mi oldun sen :D? Git feministliğin anlamını öğren feministlik kadın üstünlüğü değil erkeğe haksızlık yapılsa kadın karşısında erkek de savunulur.
- +1 yıl
@fcker19cm Hahaha kanka bunlar mağdurlarrr deme öyle lan üzülürler :D
- +1 yıl
@fcker19cm Lan sen önce şu nickini değiştir erkek ka. şarı sen de ismini ver benim laflarımı yazarak da beni taklit etme.
- +1 yıl
@fcker19cm Bence seni deli s. ikmiş nickinden belli. Seni demin iyi benzettim ne oldu yine mi yürek yedin ama bu adam seni savunamaz umutlanma
- +1 yıl
@redindream Sen kölem yaparım feministlikte çığır açtırırım sana hayalinin ötesini yaşatırım tamam kes zırlama fazla.
- +1 yıl
Bence mağdur olan sensin nasıl u dönüşü yaptın ne oldu namusu savunuyordun nicki böyle ahlaksızca olan bir adamı savunuyorsun işte sizin analarınıza saydırırken boşuna saydırmıyorum bak demek ki dert ettiğin evlat değilmiş. Acil kısırlaştırılması lazım sizin gibi tiplerin bir çocuğun sokağa atılmasına karşı çıkmamızı feministliğe bağladın
- +1 yıl
Diyorum ya anca anana yaparsın yapacağını ensest seni. :D Hadi jigololar size para verelim de öteye gidin ağlayın
- +1 yıl
@redindream Eğlence bitti sıkıldım sizden 12 de çıkın vurdurun yiyebildiğiniz kadar yiyin. o sapık nickli elamanın nickine senin gibiler talip zaten sadfasdfdsa
- +1 yıl
@FazlaUkala sen kültürlü birisin bu cahillerle uğraşma ben uğraşırım cahil lazım bunlara benim gibi :D
- +1 yıl
@fcker19cm Seni de aynı şekilde g. öt ettim kendi kendini savunacak beynin yok belli :D
- +1 yıl
Max 10 cm erkek öfkesi bu nasıl da belli ediyorsunuz saçma yaratıklar
- +1 yıl
@fcker19cm Ve geç bu ayakları konuşmak için bahane arıyorsun artık o kadar acizsin ki kavga ettiğin insanlarla bu bahane ile yaklaşma çaban yazık ya :D
- +1 yıl
@lhateyouall Altıma yattın galiba :D
- +1 yıl
@lhateyouall Ya daha da fenası şu bir tanesi var ya resmen kavga bahanesi ile konuşmaya çalışıyor artık abazalığın acizliğin maksimum seviyesi belli olmuyor zannediyor bir de amacı :D
- +1 yıl
@redindream Sülük gibi yapıştın a.. bi git lan adama diyorsun sen ilgi arıyorsun vermem kızım sana bakmam sümüğümü bile atmam sana git 3-5 meriçle mutlu huzur takıl
- +1 yıl
Yatmama gerek yok bu isyanı tanırım jsks
- +1 yıl
Hahahah sana tüküren mi var sen kabalaştın ben de ileri gittim. Fake fotoğraflar ile senin gibi insan kandırmaya çalışmıyorum. Öteki arkadaşda seninle konuşurken kendisi atladı.
- +1 yıl
@redindream Sana kendimi kanıtlamıycam sus ve defol yorum yazma defol sülük karı.
- +1 yıl
@redindream olm fazla ukala si. kmez sizi boşuna yormayın adama ben si. kerim mallar bak benide bulamıcanız he kalbimi kırıyonuz :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Kanıtlama zaten gerçekler ortada bir de çok mantıksızsın kızını sokağa atsan kızın daha beter kötü yola düşecek ama akıl yok ki akıl.
- +1 yıl
Sanada anca anını gibersin dedik jigolonun suratına tükürmüyoruz dedik ikile erkek o. rospusu dedik balgamlı tükürük atsak şükür dersin
- +1 yıl
@redindream Lan yeter reglini git başka yerde yaşa
- +1 yıl
@fcker19cm buna dedim bu son lafı öteki hıyar alınmasın
- +1 yıl
@redindream cicim bunlar hiç kadın görmemiş, sohbet etmemiş , dokunmamış, tanımamışlar nerden bilsinler. Tek fahi$e ihtimali veriyorum o kadar acıyorum böylelerine
- +1 yıl
@lhateyouall K*nd*om olsanız sizi takmam bir susun lan yeter.
- +1 yıl
@FazlaUkala abi senin gerçek fotonun olup olmadığını test ediyo vurduracak sana kendini anlamışsındır zaten senin gibi alfa adama yakışmaz bence böyle cahil o. rspulr. 180derece çark etti.
- +1 yıl
Olum ne bel altı konusuyorsunuz ya iğrençlik🤮
- +1 yıl
Buradan da birbirinizi vurmazsınız ya djsj
- +1 yıl
@fcker19cm Ya biliyorum zaten amacı o hiç haz etmem bunun gibi ucuz karılardan.
- +1 yıl
Konuyu saptırmıssınız
- +1 yıl
@lhateyouall Kondom olsanız takmam diyor * . ın feryadı yar. rak kafasına bak sen ben şunu yine bir kaşıyayım. Lan jigolo seni kondom takıp si. kecek çok bildiğim insan var kondom suratlı ka. şar ananla karıştırma bizi bayılıyorsunuz ya ananıza küfür ettirmeye milletin kızına dil uzatacaksınız sizi böyle ananınzdan bacınızdan vururlar
- +1 yıl
@Hayatınanlamınedir23 Hemcinslerin kudurdu kudurdu
- +1 yıl
@Hayatınanlamınedir23 İğrenç olan biz miyiz? Yoksa kızların namusuna anaları bacıları yokmuş gibi laf atan bu ruh hastası şeytan insanlar mı? Bak bunların anlayacağı dil bu biz iğrenç değiliz bu insanlar bundan anlıyor
- +1 yıl
Olum kesın artık
- +1 yıl
Ucuzluk anana daha çok yakışıyor @FazlaUkala Şu biliyorum filan dediğin adamın nickini ingilizce biliyorsan anlamış olman lazım. Sen o fake fotoğrafınla konuşmayacaksın tipsiz. Diyorum ya o o. rospu pazarladığın ananla karıştırmıcaksın.
- +1 yıl
@redindream Hahahha nasılda konuyu saptırıyor 11 12de dışarı çıkmak sakıncalı çıkanında amacını söyledim siz bunu normaleştiremessiniz ka*arsan ka*arlığını bil ona göre en zelil şekilde yaşa
- +1 yıl
@redindream Fake fotoğrafla bana shittest yapıp kendimi kanıtlattıramassın senin o küçük beyninden geçen ne varsa hap diye yutar b. k diye zıçarım :D
- +1 yıl
Kızlar size tek iğrenç demedım çocuğa da dıyorum konuşmalar aşırı mide bulandırıcı bu bir gerçek.
- +1 yıl
Sana ettiğim şu küfürlere rağmen bunu düşünmen ağır yüzsüzsün cidden :D @FazlaUkala
- +1 yıl
@redindream Senin ettiğin küfürden ne olacak değersiz bir k*arın lafına takcak bir adammıyım sanıyon sen :D
- +1 yıl
@redindream Enayi yapmakta olduğun küçük oyununu dışa vuruyorum sadece hepsi bu :D
- +1 yıl
@redindream 👊🏿👊🏿
- +1 yıl
@fazlaukalaNe oyunu canım sen olsan ne olmasan ne. O tipte bir insan olsam sana bu küfürleri edip kavga mı edicem ağır boş ve yüzsünsün ya çok ucuz bir adamsın cidden hayal aleminde yaşamaya devam :D
- +1 yıl
@redindream Tipik bir borderline sendormu var sendede ondan :D
- +1 yıl
@Hayatınanlamınedir23 👍😍
- +1 yıl
@fcker19cm sen ne dıyon dayı😂😂
- +1 yıl
11 de dışarı çıkan kadın es. crr mu oluyor zihniyetine tüküreyim senin
- +1 yıl
@fcker19cm Onlar şuanda feministliğin verdiği zehirle hareket ediyorlar 25-28 yaşına gelsinler dediklerimi okadar iyi anlıcaklar ki :D
- +1 yıl
@Bennereyeaitim Ya es. crr ya da partide diskoda verici başka ne olabilir hayır işi yapıack hali yok, erkeklerde aynı şekilde.
- +1 yıl
Sen şu şey değil misin yaa yemediği halt kalmayıp herkesle yatmış kirlenmiş sonra temiz kız arayan kızımı namuslu yetiştiririm diyen dünyanın en tipsiz canısı... Bu arada senin gibi çöp heriflerle zaten anca çöp kadınlar olur. Bi halt sanma kendini yani
- +1 yıl
En tipsiz ke. kosu (site canısı yazmış)
- +1 yıl
@fcker19cm Sen anca ananın * . ını *. Geç yazıyorsun jigolo müşterilerin var tabii çoğu da erkek
- +1 yıl
@Bennereyeaitim Beni elde edebilecek kapasiteniz yok önce bunu bi anlayın sonra gelelim bana Erkekler felsefik olarakta bilimsel olarakta çok eşli canlıdır bunu neresinden tutarsan tut bu böyledir, nerde başarılı erkek varsa hepside böyledir kadınlar ise sadece hayatta en iyi erkeği bulmaya programlıdır senin dediklerin 2 yasayada ters gerçi ben kime ne anlatıyorum ya :D
- +1 yıl
Eminim erkekler için aynı şeyi düşünmüyorsundur. Benimde o saatlerde dışarı çıktığım oluyor neden hava güzel çıkıyorum sahili geziyorum ya da atmye para yatıyorum. Bizimde normal insanlar gibi işimiz oluyor. Alçak çürük zihniyetini kendine sakla
- +1 yıl
@Bennereyeaitim Ben o tip şeyleri kastetmiyorum konuyu oraya çeken sizin gibi ampüte zihinli toksik kadınlar.
- +1 yıl
O tipine tüküreyim önce bi aynaya bak sonra kim beni elde eder de. Yoldaki çingem bile senden yakışıklı
- +1 yıl
Biyoloji öldü şu anda fatiha okuyalım ya püü bir de bilim konularına girdi hasbam :D
- +1 yıl
@Bennereyeaitim Yakışıklıyım lan kudur sevgilinin hayalindeki olması istediği tipim kaslıyım param var boy var sağlam gelirim var istediğim kadına sahip olabiliyorum , varsayımlar yaparak beni olduğum konumdan başka konuma çekemessin aptal :D
- +1 yıl
@redindream olm benim gözümden bile düştünüz lan fazlaukala nasıl yazıyor size hayretler içindeyim.
- +1 yıl
Ben niye göremiyorum. Samimi söylüyorum geeçekten TİP-SİZ-SİN. Kas, para, boy yakışıklı olmak demek değil. 5 para etmez bi tipsizsin çünkü En önemli şey yok sende "BEYİN"
- +1 yıl
@fcker19cm Bilim adamları seni görse bu nasıl insan diye şaşırırlar. ele geçirip bir beynin üzerinde deney yaparlar. Cidden uzaylılar filan kaçırsa da olur yeter ki bu dünyada olma nasıl bir varlık nasıl bir canlısın sen ya.
- +1 yıl
@fcker19cm fffm ne insan görünümlü yaratık? Bu cümleleri demin ben sana konuşmak için kavga çıkartıyorsun abazasın demiştim sürekli laflarımı taklit etmenden gına geldi beynini kullan dicem de yok ki.
- +1 yıl
şu bennereyeaitim yorumunu analiz ediyorum mesela tipsizsin diyo kas para , boy yakaşıklı olmak değil yani paran , kasların , boyun olabilir ama gerçekten yakışıklı değilsin diyo 5 para etmez tipsizsin diyo vurgu tamamen yakışıklılğa (sende bu yok diyo ) sonra aslında yakışıklı olduğunu kabul ediyo "en önemli şey yok sende " beyin diyo :D abi gerçekten kadınlar e. mbesil yaw :D
- +1 yıl
@fcker19cm Sen o nickinle kime embesil diyorsun :D? Demin yaratık gibi konuşuyordun şimdi mi evrilesin tuttu? Uzaylılar kaçırsın seni nolur ya
- +1 yıl
@fcker19cm hayır ben kısa kestim baştan da dediğim gibi asla göze hoş gelen ilgi çeken bi tipi yok gerçekten. Dışarıda aynı bunun gibi bin tane at hırsızı tip var. Ve En önemli şey yok dedim çünkü Ortada bi beyin olsa en azından onun tipsizliğini örtebilirdi :)))
- +1 yıl
@Bennereyeaitim Daha bir foton yok benim tipimle dalga geçicek seviyede sanıyon kendini senin beğenmenemi kaldım ben aptal :D ben a* üzerinde fındık kırıyorum sen beni zanla yargılamaya devam et ne kadarda güzel açıklamış durumu @fcker19cm
- +1 yıl
Senin gibi gereksiz abazlarla dolu sitede neden fotomu yayınlayayım. Seni savunan kişiyi kendine destek olarak görüp avunman da çok komik 😄 f*ck 19 cm diye kullanıcı adı olan herifin senden ne farkı olabilirki tabii kendi gibi kirli zihniyetleri savunacak normal olarak. Bu hayatta hiçbi zaman karakterli bi kadın hayatında olmayacak. Zaten o sövdüğün ama üzerinde fındkk kırdığın kendin gibi KİRLİ kadınlar bakar sana anca. Tipinle elde edemediğini gider paranla (es. cortlara yatırarak) elde edersin anca.. ve dediğim gibi gerçekten tedaviye ihtiyacın var. Kendini yakışıklı sanıyorsun ama değilsin. Her şeye sahip sanıyorsun ama hiçbi şeye sahip değilsin. Ömrün kendin gibi kirli kadınlarla çürüyecek. Benim sana açıklama yapmam bile vakit kaybı aslında ama belki farkına varırsın
- +1 yıl
@Bennereyeaitim Bu kadar uzun uzun yorumumum altında çıldırmanda dediklerime kanıt beni savunduğu için değil düşüncesi mantıklı ve zekicede ondan avunmak değil hak vermektir bu KİRLİ kadınlara yaptığım yorumumda hem cinslerin olan KİRLİ kadınları savunmaktan vazgeçip onlara hakaret ediyorsun şimdide yani benim dediğimi onaylamış oluyorsun bu durumda aptal farkında değilsin ne diceğini bilmiyorsun daha manipülasyonunu git meriçlere yap sen, benim birlikte olduğum kadınlar senin gibi hayatta bir şey başaramayan ezik bir obje değil bu arada hayal edipte olmadığın hayatlara sahip kadınlar :D
- +1 yıl
Yaw yeter daa sıktınız ama
- +1 yıl
Arkadaşlar teşekkürler, yorumları okuyarak iyi zaman geçiyor 👍😂
- +1 yıl
Bıseyın de bkonu cıkarmasanız keske bizim ınsanlarımız nıye boyoe acaba
- +1 yıl
Bu sefer akıl edip okumadım bile çünkü senin gibi çöp tenekleri dikkate alınmaya bile layık değil :))) Hadi eyvallah kirli ve tip yoksunu herif 🤢
+1 yılKızımı s-kecekeler diye korkuyorlar, aynı durum erkeklerde ters şekilde işliyor. Mesela bi erkek kızla görüşsün ooo falan derler. Ulan bu memlekette kadın olunmaz awk.
22 Yorumla
Soran+1 yılAhahah gündüz ilişki yaşanmıyor sanki. :d
- +1 yıl
İşte kafa bu... Sen durma dilediğini yap, yobaz zihniyetten kurtulacağız...
- Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılAile evinde olduğun müddetçe kurallara uymak durumundasin, şahsen 28 yaşındayım ve aynı durumları yaşıyorum
O evde yaşamaya devam ettiğin müddetçe 45 yaşında da aynı sorunları yasamaya devam edersin.
10 Yorumla
+1 yılCok haklılar ben 28 yasındaym yinede o saatte dısarı cıkamam.. Sen yürek mı yedin kızım turkıyede yasıyırsun. Millet ac kopek gibi sokakta gezıyor kız yokmu diye o saatte. Annene babana atar yapma bunun gunahı cok buyuk.. Otur oturduğun yerde saygısız..
10 Yorumla24 yaşındayım arkadaşımda kalmak dışında 7 den sonra dışarı çıkamıyorum ona bile bir sürü söyleniyorlar 15 yaşındaymışım gibi her şeye tantana yapıyorlar ve sürekli bir sorgu içerisindeyim. Arkadaşlarıma bakıyorum mekan mekan gezip istediğini içebilirken ben yanından bile geçemiyorum. Dışarı çıksam bir dert bilgisayar başında olsam ayrı dert kısacası eğlendiğim veya keyifli vakit geçirdiğim tek bir günüm olmadı dolayısıyla yaşamakta saçma geliyor. Okuduğunuz için teşekkürler.
10 Yorumla
+1 yılKlasik TC ailesi... Kızımı kimse s*kmesin, kızım eğlenmesin ama oğlum, aslanım, paşam her şey ona mübah...
212 Yorumla- +1 yıl
Evet değer verdikleri kızlarının bir ihtimal de olsa (belki daha yüksek ihtimal) bir başkası tarafından taciz edilip, tecavüz edilmesini önlemek için bunları yapmak kötü bir şey 👍
- +1 yıl
Oğullarını tembihleyip " Adam olun, elin kızına kardeşiniz bacınız gibi bakın" diye öğütleseler ortada taciz tecavüz dönmezdi... Gece dışarı çıkamama sebebimiz tek sizlersiniz. Gündüzü dar edersiniz geceyi dar edersiniz...
- +1 yıl
Evet genel konuş aferin, benim gece hayatım yok sevmem bi bunu, bu güne birine laf atmışlığım bile yok. Bir erkek düşün, anası babası aşırı dindar olsun. Eğer erkeğin karakteri pis ise ne yaparlarsa yapsınlar düzeltemezler. Demek istediğim karakter meselesi
- +1 yıl
@fcker19cm Anana da veriyorsun sen o izni ananı da satıp pazarlıyorsun ya
- +1 yıl
@fcker19cm benim sıkıntım yok dostum o konuda, sizlere lazım işte... Kızları dışarı çıkarmayan ebeveynler, sizleri de böyle abazan bırakıyor işte... Herkes sevdiği ile gezsin, tozsun, s:kişsin, baskı ile evde oturtulup finalinde ailesi Müge'ye çıkmasın da, kaçtım diye...
- +1 yıl
@redindream anası s*kişmeden doğurmuş ya onu, mübarek adam sjsjsjsj
- +1 yıl
Tabi canım bak normalde terbiyemi bozmam ama böyle insanlarla anladıkları dili konuşacaksın kibarlıktan elitlikten anlamaz bunlar :D
- +1 yıl
@acilinbenks_ci Meryem analar mübarek anneleri gerçi öyle olsaydı bunlar böyle ahlaksız olur muydu orası ayrı birisi nickinden jigoloyum ben diye bağırıyor ötekisinin de nicki tuhaf aslında :D
- +1 yıl
@redindream öyle öyle, en çok ahlak dersi verenin en büyük kepaze olduğu gerçeği... Kaç senedir bu sitedeyim fix şaşmaz eli çükünde ahlak dersi verirler, kadınların onlara düşmesini beklerler böylelikle...
- +1 yıl
Ama amaçlarına ulaşamıyorlar aksine daha da itici oluyorlar üzerlerine karma adaleti çekmeleri de cabası
- +1 yıl
Bana niye laf sokuluyor anlamadım... Daha ne söylemediğimi bile anlamıyorsunuz. Benim nickimin olayla ne alakası var, 10, 15 tane nick sonrası sitem olarak aklıma geldi bunu yaptım. Tuhaf olan sizsiniz durduk yere laf sokuyorsunuz 😂😂
+1 yılEvet böyle şeyler insanı boğabilir ama biraz da karşı tarafın gözünden bakmaya çalış bence, sonuçta onlar birer ebeveyn, onların evladı olduğu için endişelendiklerinden yapıyorlardır, ne kadar endişelerini gösterme şekilleri biraz yanlış olsa da zararsız bana kalırsa. Sadece düzgün ve sakin bir dille onlarla konuşmaya çalış derim.
00 Yorumla
+1 yılGece dışarı çıkmana laf etmeleri güvenliğin için endişe duymaları olabilir. Nerede hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorum ama tahminde bulundum. Arkadaş konusuna gelince tabii ki kimse karışamaz ama o kadar laf ediyorlarsa arkadaşlarını da bir incele. Belki de bir bildikleri vardır da onaylamıyorlardır.
00 Yorumla
+1 yılEvlat 5 km görür, Ana-baba 50 km görür merak etme onlar senin görmediklerini görüyorlar ve senin için yapıyorlar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. 11 12 ben 30lu yaşlarda bşr erkek olarak %80 evdeyim hep ! Siz hala olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yıl24 asindayim 1 kez bile arkadaslarimla disarida bulusmadim 1 kez bile 8 den somra eve gelmedim.
00 Yorumla
+1 yıl11 12 de dışarıda ne yapacaksın tecavüze uğrayıp bıçaklanmak mı istiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım var?
+1 yılEvlenme çağına gelen erke ve kadın alsam ezanı okundumu evde olmalıdır gece 11=12 dışarıya çıkılmaz ailen tebrik ediyorum
00 YorumlaÇünkü Burası Türkiye mevzu senin o saatlerde dışarı çıkman değil o saatlerin bir kadın için tehlikeli olması
00 Yorumla
+1 yılvalla ben bu yastayım bana bıle karısıyolar aile kötülügünü istemez
10 Yorumla
+1 yılBi yerden sonra aileden ayrılman lazım hayatı yaşamak için
00 Yorumla
+1 yılGece 11 de 12 de sokakta olan ya aklını bulmaya ya da kaybetmeye çıkar..
00 Yorumlaseks yapmaman içindir bence ama yapmışsındır bakire değilim de net olursan bence karışmazlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Cidden beynin alınmış senin bu kadar mal olmanın başka açıklaması yok ya
Normal değil, kendi kararlarını verebilmen lazım.
00 Yorumla
+1 yılNormal o saatler de , sana guvenmedikleri icin degilde disarda kotu insanlardan korumak icin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılGece 11-12 normal bir saat değil kusura bakma ama...
00 Yorumla
+1 yılBu ülkede sende anne baba olsan korkarsın. Malum tecavüz ve ölüm korkusu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de kızım ben de izin vermem zaten, benim için cinsiyet de önemli değil bu konuda, oğlumu da bırakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl20 yaşındayım geçen markete izinsiz çıktım diye tonla laf yedim. 20 yaşındayım..
01 Yorumla
Soran+1 yılBaskı, yobazlık bunlar.
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. o saatte herkesin aklına benzer şeyler geliyo ondandır
00 Yorumla
+1 yılAilen gece 11 12 dışarı çıkmanı istemiyorsa devirin kötü olduğunu bildiği içindir. Senş korumak istemişler. Ama sen büyük ihtimal hiçbir şry olmaz gözüyle bakıyosun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ailem en gec saat akşam 6 kadar izin verirdi. Nasil dayanmışım hayret
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi de gece 12'de dışarı çıkıp ne yapıyorsun Allah aşkına?
026 Yorumla- +1 yıl
@mutsuztavsan31 sen de ezik bir bakir olmalısın😄
- +1 yıl
@fcker19cm 9cmde gelmiş bamya eksik kalır mı hiç 😂
- +1 yıl
@lhateyouall he :D ama hiç görmeye cesaretiniz yok nedense 9cm den korkulur mu hiç :D
- +1 yıl
@fcker19cm Erkeğin has o. rospusuna bak sen nickinden kasarlık akıyor be adam kendin jigololuk yapıyorsun anan olur o dediğin milletin namusuna laf atmıcaksınız böyle ananızdan vura vura öğretirler.
- +1 yıl
@fcker19cm Namussuz herif utanmıyor musun bir taraflarını nickine yazmaya sen önce kendine bakacaksın analarınız zıçıp zıçıp salıyorlar topluma ya ya
- +1 yıl
Bir de atlamış elin adamına destek olmak için ikinizde aynı pokun laciverdisiniz belli analarınıza bakıcaksınız önce o analarınıza tamam mı o çocukları sizi
- +1 yıl
ya adını yazmakla uğraşamam yaz bna gösterim sana
Cevap sahibi+1 yılRedindream çizgini geçiyorsun, önüne gelenin anasına bacısına küfür etme kafanı kopartırlar senin. Dikkat et.
- +1 yıl
Redindream seni bulur çoğaltirim 🙂 kaşınma
- +1 yıl
@redindream köpek gibi si kiş tiğiniz halde ne bu cesaret knk yaw :D insan utanır sıkılır biraz mmmmmmf yapıyosun a. m dan gö. tten ağızdan burun ve kulak deliğne kadar si ki li-yosun ama ağzın papuç gibi. ben erkek olarak senin kadar si k sem utanır sıkı lırım söylemeye ma. sturbasyon yapan ergenler var burada küfürlerle dövülerek si kil diğini anlatma uç fanteziler bunlar
- +1 yıl
@fcker19cm Ulan or. ospu çocuğu kendin nickinden jigolo bir erkek ka. şarı olduğunu ilan ediyorsun. Ve sen neden kendi ananla karıştırıyorsun ki bizi ananı mı çok şey yaptılar travman var belli
- +1 yıl
@fcker19cm Senin ağzına ayrı burnuna ayrı ayrı sıcarım
- +1 yıl
@fcker19cm Anan sağlam o. rospu
- +1 yıl
Benim köpek bile s.. mz bunun kara amcğını😁 knk
- +1 yıl
@fcker19cm Bak naparım biliyor musun topuklu ayakkabımın topuğu ile senin o gözüne bastıra bastıra içeri doğru oyarım senin o sikini kökünden bıçakla kopartır seni hadım ederim namussuz erkek ka. şarı o nickinle millete sallamıcaksın ananın vajinası genişlemiş kokuyor. Nickinden belli ne abaza olduğun baban ananı tecavüz ederek seni yaptı herhalde başka açıklaması olamaz şu nickinin
- +1 yıl
ne ayıp instgmini ver geliyim yanına napican göster
- +1 yıl
@mutsuztavsan31 Seni tüm İzmire dövdürteyim sen ver buradan. Makatı geniş ib. ne seni Sen beni o bacım. pu ananla karıştırmayacaksın kendi ananı pazarlıyorsun ya hani. Bak si ki le si ki le ağzından o çeneni kapatıcaksın sak so cu gey
- +1 yıl
@mutsuztavsan31 kız karşında olsa eminim ağzının suyu akar dilin tutulur kekelersin 😂sanalda kabadayı olmak kolay tabii
- +1 yıl
@mutsuztavsan31 Abazaya bak takip atmış aklınca konuşmak için bahane arıyorsun haklıyım erkek ka. şar. ları sizi namussuzlar
- +1 yıl
Mesaj atta ordan dvm edin sni s.. İzmir'in çingenesi🤭😂
- +1 yıl
Ögkk 🤮🤮 köpeğime sktrrm seni ancak
- +1 yıl
@redindream olum redindream ya. rrağı yedin sen bende izmirdeyim ksk 35/5 sen gelsene bir özele köpek niyetine si ki cem seni bu gece de olur :D sen kudurmuşun küfürle döve döve si ki cem seni.
- +1 yıl
@mutsuztavsan31 Hahhaah bak sen yaz adını takip atmasını biliyorsun ifşa ettirme kendini burada.
- +1 yıl
@mutsuztavsan31 Ananı s. ikersin ancak tamam o yakınında bak adam kendi köpeğini de yapıyormuş ver de kendi ismini ben seni şikayet edeyim sapık.
- +1 yıl
@mutsuztavsan31 Ensest p. iç seni
- +1 yıl
@mutsuztavsan31 Ya böyle baş edemeyince çingene dersin bana çamur atana bak milletin kızına neler diyorsun. İyi oldu sana ama çok güzel g. öt ettim seni
Aynı yaştayiz , inan karismalari falan iyi bir şey tam tersi olsa sende karışmasını isterdin bu işler böyle.
10 Yorumlaİyi aile kızısın ve çok şanslısın bence bunlara kafaya takma gece 11 12 de dışarı çıkan kızların birçoğu sabah bi erkeğin yatağında uyanıyor
00 YorumlaGece çıkman da absürt olur yani gece vakitleri dışarısı daha tehlikeli ama gündüz çık gez aydınlık dışarı zaten
00 Yorumla
+1 yılValla 21 yaşındayım İstanbul da doğdum büyüdüm İstanbul un i sini bilmiyorum
00 YorumlaHer ailenin taamulleri vardır. Ve ailen nesne yapıyor bilmeden bir şey söylemek yanlış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları okumaya geldim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yeni okuyabiliyorum valla. Yaşasın gezip tozmak 😂
+1 yılAileniz endişe edebilir ortalık belli
00 Yorumlaailenle yaşamak zorunda değilsin, kendi evine çık.
00 YorumlaYaşın kaç olursa olsun ailen sana karışacak
00 YorumlaSeni düşünüyorlar malum şartlar...
00 Yorumla
+1 yılAilen haklı
Yaşasın muhafazakarlık00 Yorumla
+1 yılNormal değil ama koruma iç güdüsü
00 Yorumla
+1 yılAramıza hoş geldin tipik Türk ailesi
00 Yorumla
+1 yılFazlası zarar ama normaldir genel olarak.
00 Yorumla
+1 yılhaklılar 11 çok geç ortalık iyi olmadığı için
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Kaç yaşında olursan ol. Haklılar net..
00 Yorumlabu daha bişey değil..
00 Yorumla
+1 yılDemek arkadaşların boş insan ondan karışıyorlar.
00 YorumlaOnların evi onların kuralı. Evden ayrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNapıyosun ki o saatte dışarda
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarımlayım.
Cevap sahibi+1 yılHea yani gece 11-12 ben erkek olarak tedirgin oluyorum o saatlerde dışarda ailenin tedirgin olması doğal bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılkemdi paranu kazan ayri eve cik istedigin boku ye
00 Yorumla
+1 yılKendine bir hayat kurmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne olduğunda anlayacaksın ne demek istediklerini
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Normal
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Normal.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. normal
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarışır
00 Yorumla
+1 yıl12 de ne işin var git evde kitap oku
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarismadilar hic
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılGece 11 12 de nereye gidiyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi