5 senelik bir lise arkadaşım var bugün doğum günü ve benim de onunla programım vardı zaten ben kaç gün öncesinden ona diyordum bugün için birsey ayarlama gibisinden ve okulda derslerinin olduğunu söyledi daha onların okulu online derse geçmemiş işte her neyse dün gece ben onun doğum gününü kutlamadim diye bana trip atıyor belliki kırılmış ama benim zaten programım vardı onunla yapacağım nasıl arami düzeltebilirim sizce ve ben akşama onun evine gitmeyi düşünüyorum zaten kutlamak için küçük bir pasta ve hediyemi alıp?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!
Sen de şunu diyeceksin ben de benim için önemli olan kişi için doğum gününü kutlamak amaçlı plan yaptım fakat ellerinle ittin niyetim zaten doğum gününü kutlamaktı bunu fiilen gerçekleştirmeme izin vermedin sözlü olması da benim içime sinmedi.
5 yıllık arkadaşlık bir kereliğine gönül almak için yapılabilir ya çöp olmasın diye ama memnuniyet göstermez ya da eskisi gibi davranmazsa bana kalırsa sen de mesafe koy sonrasında
Ben en son dediğinizi yazdım ama gördü birakti sizce yine de evine gidip kutlamali miyim yoksa hicbirsey yapmiyim mi ama yapmakta istiyorum bugün izin günüm boşuna gitti ama olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin hatan doğum gününü sözlü kutlamaman olmuş o da doğum gününü seninle geçirmeyi seçmemiş açıkça. Bence kendini açıklarsan sorun ortadan kalkar.
Açıkladım açık açık yazdım ne planimin olduğunu oda hala gece yazılan şeye değer veririm önem veririm gibisinden yazıp duruyor
Ve onun okula gitmesi gerek zaten dersleri var ama ben ona dedim bugün için program yapma diye ne bilim
Sen de şunu diyeceksin ben de benim için önemli olan kişi için doğum gününü kutlamak amaçlı plan yaptım fakat ellerinle ittin niyetim zaten doğum gününü kutlamaktı bunu fiilen gerçekleştirmeme izin vermedin sözlü olması da benim içime sinmedi.
Fikriniz için teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim arkadaşın bu konuda biraz yanlış yapmış sana daha açık olabilirdi diye düşünüyorum iyi günler 🌼
Evet aslında değer verdiğim biti sevdiğim de biri ama oda gece yazılan mesajlara değer veriyormuş üstüne basa basa bunu yazıyor sabahtan beri 🤦♀️
Arkadaşına verdiğin değerin karşılığı bu kadar basit olmamalıydı öyle istiyorsa öyle yap ederinden fazlasını vermemen gerek demek ki
Peki sizce yine de akşam evine gidip kutlayayim mi zaten benimde öyle programim vardı hediyem de hazır fikriniz nedir? :)
5 yıllık arkadaşlık bir kereliğine gönül almak için yapılabilir ya çöp olmasın diye ama memnuniyet göstermez ya da eskisi gibi davranmazsa bana kalırsa sen de mesafe koy sonrasında
Yani haklısınız bende aranın bozulmasini istemen sonuçta sevdiğim değer verdiğim biri
Bi dene bakalım olursa ne ala olmazsa o kaybeder
Yani evet haklısınız
Ben en son dediğinizi yazdım ama gördü birakti sizce yine de evine gidip kutlamali miyim yoksa hicbirsey yapmiyim mi ama yapmakta istiyorum bugün izin günüm boşuna gitti ama olsun
Yapmak istiyorsan yap
Tavrına göre şekil alırsın yine de
bozulur s.. kmisim lise dostlugunu...
Ya yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu düzelir mi aramiz sizce bu arada oda kız erkek değil
kaprisli insan sevmem
Öpüşün barışın olmaz öyle
Ya sırf gece mesajla kutlamadim diye konusmuyor benimle bende yüz yüze kutlamak istedim
Yüz yüze kutlamak daha iyi işte
Evet ama yazdıklarıma görüldü atıyor sürekli yazmıyor
Aga bee
yani sanmıyorum