• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Yıldız Tilbe, "Kadınlar günü kutlamasına gıcık oluyorum" demiş. Sizce kutlanmalı mı?

Quelina
Quelina Takip Et
FenomenYoda Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
52
Yapay Zekaya Sor
Yıldız Tilbe, Kadınlar günü kutlamasına gıcık oluyorum demiş. Sizce kutlanmalı mı?
Yıldız Tilbe, "Kadınlar günü kutlamasına gıcık oluyorum" demiş. Sizce kutlanmalı mı?
Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Yıldız Tilbe'nin bu konudaki görüşüne saygı duyuyorum, ancak kişisel görüşlerine dayalı olarak tüm kadınların görüşlerinin ve deneyimlerinin aynı olmadığını unutmamak önemlidir. Bazı kadınlar, Kadınlar Günü'nü kutlamak ve kadın hakları mücadelesine dikkat çekmek için önemli bir fırsat olarak görüyorlar. Diğer kadınlar ise bu günün gereksiz bir kutlama olduğunu düşünüyorlar. Bu nedenle, her kadının bu konudaki kişisel görüşleri farklı olabilir.

Sonuç olarak, Kadınlar Günü'nün kutlanıp kutlanmaması, kişisel tercihlere bağlıdır. Ancak, Kadınlar Günü'nün kadınların hakları için mücadele ettiği geçmişe saygı göstermek ve kadınların eşit haklar ve fırsatlar elde etmesi için verilen mücadeleyi desteklemek için önemli bir fırsat olduğu unutulmamalıdır.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Kutlamak isteyen kutlar ama

Kadınlar gününün ABD'nin New York kentinde tekstil fabrikasında çıkan yangından kaynaklandığını biliyor muydunuz?

Polisin fabrikaya kilitlediği kadın işçilerden 129'u, içeride çıkan yangında can verdi.

İLK TEKLİF 53 YIL SONRA GELDİ

8 Mart 'ın Kadınlar Günü olarak kutlanması için ilk teklif 53 yıl sonra geldi. 26-27 Ağustos 1910'da Danimarka'da toplanan İkinci Uluslararası Sosyalist Kadınlar konferansında.

O kadınların anısına 8 Mart 'ın Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanması ancak 54 yıl sonra olabildi.

İLK ANMA 1911 YILINDA

Alman Sosyal Demokrat Partisi önderlerinden Clara Zetkin, ölen ABD'li kadın işçilerin anısına 8 Mart 'ın "Dünya Kadınlar Günü" olarak anılmasını önerdi.

Öneri oy birliği ile kabul edildi. İlk anma 1911 yılında oldu.

10 yıl sonra, 1921'de Üçüncü Uluslararası Kadınlar Konferansı’nda günün adı "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" olarak değiştirildi.

Bazı ülkeler, Birinci ve İkinci Dünya Savaşı yıllarında, Kadınlar Günü kutlamalarına ve anmalarına yasaklar, kısıtlamalar getirdi. Kadınlar 1960’lı yılların sonunda 8 Mart’ı yeniden anmaya başlayabildiler.

Son olarak Birlemiş Milletler Genel Kurulu, 16 Aralık 1977'de, 8 Mart tarihinin "Dünya Kadınlar Günü" olarak anılmasını kabul etti.

Ancak orada, BM tarafından yazılan günün tarihçesinde, ölen işçilerin anısına atıf yapılmadı.

8 Mart Türkiye'de ilk kez 1921'de kutlandı. 1975 yılından sonra kitlesel kutlamalar başladı. 12 Eylül Darbesi ile ara verilen kutlamalar 1984'ten bu yana devam ediyor.

2
    1 Yorumla
    • KeşfedilmemişbirRuh
      KeşfedilmemişbirRuh
      +1 yıl

Evet o yüzden 8 martı kutlama değilde farkındalık günü olarak görmek yerinde olacaktır.

Yorumla
  • Gothroc
    Gothroc Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Modelsiz motor ya :D keşke ibrahim tatlıses p*zevenklerin elinden kurtarmasaymış :D :D

0
    0 Yorumla
  • melankoli_
    melankoli_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

burada sevgililerinden ilgisizlik gören aldatılan aşağılanan kızlar da kadınlar günü 1 gün değil her gün diyor 😂😂 ya bırakın böyle saçma sapan günleri Allah aşkına bizim günümüz varsa onlar da Ramazan Bayramı ile Kurban Bayramıdır ha bir de Milli bayramlarımız onların dışındakiler boş

0
    1 Yorumla
    • melankoli_
      melankoli_
      +1 yıl

Bir de Kandiller var tabi 👍

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

51

Cevap

49

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.

Evet kutlanmalıdır. kadın kadının düşmanı sözü çok doğru. kadın bile bu günü kutlama çekiniyor ya da sinir oluyor. yani kendi gününü kutlamıyor...

https://www.youtube.com/embed/ksdAs4LBRq8
    0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence bu gunler iyi ki var. Cunku bizim toplumda boyle gunler olmasa kimse de gidip kadinlara bir dal cicek bile uzatmaz. Biraz zorunlu gibi hissettikleri icin en azindan biraz da olsa insanlar, kadinlar mutlu oluyor.

Yoksa ozellikle erkeklerin boyle sevgililer gunu, anneler gunu, kadinlar gunu tarzi gunler olmasa hediye ya da bir dal cicek almak bile aklina gelmiyor. En azindan böyle gunlerde kadinlar biraz da olsun erkekten ilgi görüyor. Yani bu ulkede 40 yillik eşine bir dal cicek getirmemis adamlar var.

Ki sadece erkekler degil. Bazi cocuklar bile normal gunde annesine cicek, hediye vermezken anneler gununde alip veriyor en azindan. Erkekler icinde öyle. Babalar gunu falan olmasa hic kimse bir erkege, babaya hediye vs alinacagini dusunmez. Akıllarına bile gelmiyor yani.

En azindan boyle gunler insani biraz mecburiyette birakiyor da milletin, bazi insanlarin en azindan yuzu guluyor, yuregi bir hoş oluyor, seviniyor en azindan. Ben bu açıdan bakiyorum yani. O yuzden boyle gunler bana sacma degil mantikli geliyor.

Ozellikle toplulumuzda şöyle dusuncede olan insanlar var. Kadin simartmaya gelmez simartmayacaksin, erkek adama hediye mi alınır, çiçeği aliyorsunda ne oluyor 2 dk sonra soluyor ne gerek var, para tuzagi bilmem ne.

Paranin harcanmasi, cicegin solmasi ya da hediyeler bir kalbi ısıtmaktan, birinin gonlunu yapmaktan, birini sevindirmekten daha önemli degil, isterse para tuzagi olsun. Boyle gunler olmasa kimse anneyi, babayi, sevgiliyi, kadini düşünmeyecek.

En azindan yilda bir defa da olsa insanlarin aklına geliyor, bir seyler yapmaya calisiyorlar boyle gunler sayesinde. Icten gelmeyerek bile olsa, sirf o gune ozel yapilsa bile boyle seyler yasadigimiz şu dunyanin zorlugunda bir nefes ve yüzümüzde tebessum oluyor bence. O yuzden ben sacma bulmadigim gibi gerekli buluyorum bu toplum için.

1
    1 Yorumla
    • Kara_biberim404
      Kara_biberim404
      +1 yıl

👏👏👏

Yorumla
  • darkone
    darkone Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 41%
    +1 yıl

Kadınlar günü bilinen aksine farklı bir gün belki kendisi bilmiyordur bu uğurda ölenler olduğu için özel bir gün oldu..
    Hangi açıdan baktığı önemli bazen medya konuşmaları kırpıp çarpıtıyor
    Bence her gün kadınlara özel olmalı bu kadar yobazlık varken

0
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Böyle aykırı açıklama yaparak gündem olmayı güzel başarıyor. Ben 20 senedir doğum günü kutlamam ama bu kutlamayı sevmiyorum demek değil elbette. İster miyim kutlamayı evet ama olmadı işte. Alır bir dilim pasta yerim. Kadınlar gününü de kutlar tebrik ederim bunda rahatsız olacak bir durum görmüyorum.

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Bizimle bir alakasi yok zaten ve sevgililer gunu gibi bie sacmaliginda bizimle alakasi olmadigi gibi kutlanacak bir durum yok kaldi ki kutlasan neyinkutlayacan aaa sen ne guzel yan gelip yatip yiyip icip baska bie halta yaramayan erkeklerin uzerinden gecinen bir kadin olarak kadinlar gunun kutlu olsun mu diyeceksin

0
    0 Yorumla
  • Hatırlasevgilim55
    Hatırlasevgilim55 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Zaten şu özel günleri anlamıyorum kadınlar günü hurra çiçek hediye al anneler günü hurra hediye telaşı sevgililer günü aynı telaş doğum günü evlilik yıl dönümü daha aklıma gelmeyen vardır
    Yeter ya valla yer kadınlardan trip yememek için dört dönüyoruz bu günlerde 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Enim icin tek gune sığdırılmis hicbir gunun anlami yok. Sanırım bu video her şeyi özetleyecek 👇👇

https://www.youtube.com/embed/8W3-edR8kOM
    1
    0 Yorumla
  • NonUnendless
    NonUnendless Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

Kutlanmalı.
    Dün izmirdeki kutlamalara denk geldim. Açık ara izlemesi en keyifli miting bu. Renkli giyim kuşam, zekice hazırlanmış pankartlar. Arada detone olan çığırtkanlar olmasa iyi de katlanıcaz artık.

0
    0 Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.

364 erkeklere kalsın diye sadece bize bir gün atanmasından ben de hoşlanmıyorum. Özel günlerde alınan hediyeler, çiçekler yapılan kutlamalar yerine içinden gelinen herhangi bir gün yapışması bunların, beni çok daha mutlu ediyor…

0
    0 Yorumla
  • cayasktir01
    cayasktir01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 83%
    +1 yıl

Tabikide anılması gereken bir gün. Kadınlar günü kadınların aciz olduğu anlamına gelmez. Kadınların bu zamana kadar ki bütün başarılarını sabote etmeye çalışan insanların acizlik günüdür kadınlar günü.

0
    0 Yorumla
  • Kara_biberim404
    Kara_biberim404 Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 54%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.

Zaten, kadın gerektiği kadar değer görmüyor saygı duyulmuyor. Bunu hergun için beklemek bir rüya gibi..

Bu yüzden ben "kutlanmali"dan yanayım.

0
    0 Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bir şeyler değişmediği sürece bu tür günlerin kutlanmasını bende gereksiz buluyorum. Bir kadını sadece bir gün değil, her gün özel hissettirmek gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • M_Tekin35
    M_Tekin35 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 43
    +1 yıl

Dogru demiş, kadın hergün önemsenmeli ve sanki hergünü kadınlar günü gibi görüp değer vermeli ve hoşnut etmelidir. Bakın sadece bunu Eş veya Sevgili olarak düşünmeyiniz. Anne veya Kız kardeşin var veya yok ama böyle olursa senin Annen baban Tarafından. Kız kardeşin Eşi veya arkadaşı tarafından da mutlu edilecekler yani Erkek te bunun böyle olmasını istiyordur..

0
    0 Yorumla
  • frenchgirl16
    frenchgirl16 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Gıcık olmasam da kutlamam yani. Ben doğum günü bile kutlamam ama bu bugüne özel bir şey değil. Özel günler pek umrumda değil

1
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Sadece düşük zekalı hemcinslerin, doğduklarında edindikleri şeyi bir halt zannedip, üstünden özel hissedilmeyi arzularlar yavrum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu normalde yas bu arada fabrikada çalışıp hayatını kaybeden kadınlar için bizlere ilham olan bir gün erkekler diyor ya hani ne kadınlar günüymüş vs diye öyle bişey değil kadın olduğumuz için kutlamıyoruz olay bambaşka tilbeye katılıyorum

0
    0 Yorumla
  • TokEvinAçKedisi_
    TokEvinAçKedisi_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kutlanmamalı zira çoğu kadın için bir anlam ifade etmiyor. Sadece sistemin karlı çıktığı özel bir gün.

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Akp kadın kolları başkanlığı versinlerde suna sussun. Kendinide önemli biri zannetmesin kadınların arasında bunun fikrinin gram önemi yok.

0
    0 Yorumla
  • _Ugly_
    _Ugly_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bugün aslında neler olduğunu bildiği için hoşlanmıyor olabilir. Bence de kutlama değil yas tutulacak bir gün.

0
    0 Yorumla
  • SadrazamPower
    SadrazamPower Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.

Erkekler günü kutlanacaksa kadınlarda kutlansın. Ama kimse erkekleri kutlamayıp kadınları kutluyor, bu olay cinsiyetçi bir yaklaşım bence.

0
    0 Yorumla
  • DontJohn
    DontJohn Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 92%
    +1 yıl

Haklı olduğunu doğrudur. Adam paylaşım yapmış. Erkeğin adam olduğu yerde kadına her gün kadınlar günü. 🤦🏻‍♂️

0
    0 Yorumla
  • TheCursedCake_
    TheCursedCake_ Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Aslında kadınlar günü acı bir olaya dayanıyor. Kadınlar günü kutlama değil anma günü olarak kalması gerekiyor demek istemiş galiba.

0
    0 Yorumla
  • madina1
    madina1 Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Anlamını ve mantığını bilmeyen herkes bir günü özelleştirip kutlama adı veriyor. Bence saçma, kendimi mutlu hissettiğim hergün bayramdır zaten.

0
    0 Yorumla
  • apoletimebiryıldız
    apoletimebiryıldız Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Seni de sesin güzel diye yeteri kadar tolere ettik

1
    0 Yorumla
  • ZaxraI8
    ZaxraI8 Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Sevende var sevmeyende illa kutlanmalı diye bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Bunu kutlamak gereksiz bence sadece o gün mü özel kadınlar, özel günlerin çoğu saçma bence

0
    0 Yorumla
  • kepeneketkisi
    kepeneketkisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 90%
    +1 yıl

kendisi kadindan baska herseye benzedigi icin gicik oluyodur

0
    0 Yorumla
  • KremalıKraker
    KremalıKraker Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

kadını seveceksen hep seveceksin yıldan yıla sevgi kutlamak abes kaçıyor

0
    0 Yorumla
  • ZodiacK
    ZodiacK Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 74%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

İsteyen kutlar. Ben kutlamadım, kimseye mesaj atmadım.

0
    0 Yorumla
  • -Afroditimsi
    -Afroditimsi Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bende bu kadına gıcık oluyor sanki fikrini merak eden var

0
    0 Yorumla
  • carsngirls
    carsngirls Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Kutlanmalı.
    Yıldız Tilbe kadınlık onurunu hiçe mi saymış yoksa farklı mı yorumlanmalı?

0
    0 Yorumla
  • sarımınlaciverti
    sarımınlaciverti Takip Et
    Yoda Yaş: 119 , eic 99%
    +1 yıl

Canı isteyen kutlar bana saçma geliyor kadınlar günü bir gün değil hergün

0
    0 Yorumla
  • Ragnar_Lodbrok
    Ragnar_Lodbrok Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Kadın dendiğinde aklımıza Yıldız Tilbe gelmediği içindir

0
    0 Yorumla
  • ZibidiGonzzales
    ZibidiGonzzales Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Yani lüzumsuz açıkcası
    Hiçbir işe yaramayan bir gün

0
    0 Yorumla
  • pirpirella000
    pirpirella000 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Õylemi demis Yildiz Tilbeyi Severim yorumunada yorumsuzum nediyim bilemedim

0
    0 Yorumla
  • JulioSezar34
    JulioSezar34 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Haklı. 1 gün kadınlar günü geri kalan 364 gün erkekler günü mü oluyor?

0
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Anma günü kutlanmaz da neyse. Bence de ülkemizde çok çarpıtılan bir gün.

0
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Kutlama değil, anma günüdür aslında, çünkü geçmişi çok acı bir olaya dayanır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kadinlari aciz gösteren bişey sömürmek yani.. Engelliler günü, acizler günü, sakatlar günü, kadınlar günü falan

0
    0 Yorumla
  • PİRESES
    PİRESES Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı.

Tebrik edilir fakat bu sene arkadaşlarım kutlama yapmak içip dağıtmak için bahane ararcasına 8 Mart kutladılar. Bana mı abes geldi anlamadım.

0
    0 Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Ben de biraz tilt oluyorum hak verdim

0
    0 Yorumla
  • emree1991
    emree1991 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

bence 365 gün kadınlar günü.. Çünkü her gün istedikleri olsun istiyorlar:)

0
    0 Yorumla
  • bencudi
    bencudi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Bu kadin deli onu ciddiye alan mi var habes maymunu gibi saci basi supurgeleyip geziyo

0
    0 Yorumla
  • BoshYapma
    BoshYapma Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Bence de kutlanması gereksiz bize her gün kadınlar günü 🌹

0
    0 Yorumla
  • elizaArjin
    elizaArjin Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.

Kraliçem. diyirsa doğrudur

0
    0 Yorumla
  • ysecaan_0
    ysecaan_0 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı.

her gün kadınlar günü

0
    0 Yorumla
  • YalvarBarışalımk
    YalvarBarışalımk Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Benim için önemi yok, fark etmez

0
    0 Yorumla
  • psicoach
    psicoach Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 47%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kesinlikle haklı

0
    0 Yorumla
  • mint__yesili
    mint__yesili Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Bence kutlanmali

0
    0 Yorumla
  • Jealous_14
    Jealous_14 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.

Duygularıma tercüman olmuş

0
    0 Yorumla
  • aslıı_449
    aslıı_449 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bu kadın zaten hiçbir şeyi sevmiyor

0
    0 Yorumla
  • Laita123
    Laita123 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 72%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 798 cevap paylaştı.

Ben de bu kadına gıcık oluyorum 🙄

0
    0 Yorumla
  • headachr
    headachr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Ben de gıcık oluyorum queen yine haklı

0
    0 Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı.

Her gün Kadınlar günü , her gün kutluyoruz

0
    0 Yorumla
  • Angelgloss
    Angelgloss Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

İlginç kutlanmali

0
    0 Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Tamam kutlamasın çokta nanay

0
    0 Yorumla
  • emrexxx38
    emrexxx38 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 63%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı.

Tam benim kafa bu kadın be

0
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Haklı kadın gereksiz bir gün.

0
    0 Yorumla
  • Elfida277
    Elfida277 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Haklı saçma buluyorum

0
    0 Yorumla
  • sudesiyahseven
    sudesiyahseven Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bence çok tatlı bir gün 🙂

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yıldız Tilbe, "Kadınlar günü kutlamasına gıcık oluyorum" demiş. Sizce kutlanmalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce de saçma değil mi kadınlar gününü kutlamak? 7 cevap verildi
Sevgilimin kadınlar gününü kutlamalı mıyım? 6 cevap verildi
Kadınlar gününü kutlamak saçma değil mi? 7 cevap verildi
Pembe hesapla dolanan harun abilerin de kadınlar gününü kutlamalı mıyız? 36 cevap verildi
Kadınlar gününü sevmemek? 6 cevap verildi
Kadınlar günü kutlamak? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden hep haksızlık edenler ya da haksızlığa uğrayanlar söz konusu oluyor düşündünüz mü, normal insanlar görünmez mi?
  • Senin öfken ne kadar sürer?
  • Şansa inanır mısın?
  • Cahil biriyle sevgili olunur mu?
  • Sen ilişkide eğlenceli biri misin?
  • Bir insanın karakterini ip uçlarını ele verir mi?
  • Amazondan saç bakım ürünleri alır mısınız?
  • Böyle bir odanız olsun ister miydiniz?
  • Sarışın erkekleri yakışıklı buluyor musunuz?
  • Evinizde kaç tane fincan takımı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨