Bakın bu sözleri seneler önce yazdım ve hâlâ aynı şeyleri yapıyorlar ve hâlâ aynı düşüncedeyim böyle bir düzen olduğu sürece gelip kadınlar günü felan demeyin!
Maalesef ki bu kadına şiddet, tecavüz vb şeylerin son bulması için doğru düzgün siyasetçiler lazım. 10 yaşında kız için evlenebilir diyen bir diyanet işleri var bu ülkede ne yazık ki. Bu ge. zekalı yönetim değişmedikçe, kadınlara karşı suç işleyenler hala daha sokakta dolaşmaya devam eder. Oy verirken bunu düşünerek oy vermeli... Güzel günlerin olsun
yaw bu tecavüz olayı dikkatimi çekiyo tecavüz haberi duyunca eskiden burak özçivit yine tecavüz etti diye düşünürdüm çünkü hakaretler , küfürler si kini kesin hapis hanede tecavüz edin jop so kun filan.. bir bakıyosun kadın pr. no yıldızı gibi, erkek büyük ihtimal evli değil parasız, gözünü karartmış si kmiş yakalanacağınıda biliyor zaten belki ufak tefak başka suçlarıda var insan denilen (kalite yaşayanlar için söylüyorum) şerefsiz yaratık ben bu insanları nasıl bu hale getirdim diye kendini sorgulamıyo yani sen herkesi burak özçivit yaptında buna rağmen tecavüz varsa o zaman hepsini bülent ersoy yapalım orada sıkıntı yok. sen insanlara zulm ediyosun parasız, evsiz seks hayatı umrunda bile değil mastürbasyon yapamıyo çünkü sokakta yapıyo ee sonra si kini keselim bence bunları söyleyenlerin gö. tüne jop so kucan ama keyif alır şerefsizler. kadınlarında a mı na gö. tüne kazma sapı..
Sacma zaten. Bugunun olayi kadin haklarini hatirlatmak ve esitligin onemini vurgulamak bunu desteklemek icin yapilmis olmasi. Yani bu amacla kutlamak lazim. Yoksa kadin olmak erkek olmak insan olmak hepsi ayni sey