Bu kadar hatlarınızı belli eden kıyafetler giyiyorsanız o yüzden bakıyorlar. Tavsiyem biraz daha bol ve biraz daha kapalı giyinmeniz ya da üstünüze bol kalçalarınızı örtecek kadar uzun bir ceket ve benzeri kıyafet seçmeniz olur.
Eğer açık giyinmeye devam edeceğim diyorsan yapabileceğin bir şey yok. Tabi istersen fazla açık ve fazla kapalı giyinmeyerek yani sıradan giyinerek milletin sana bakma şansını düşürebilirsin. Veya zamanla alışırsın yürüyen bir sanat olmaya :D
Vücudun güzel olunca bakarlar. Demekki güzel vücut onuda cesaretle sergiliyorlar güzele herkes bakar. Kadınlar genelde dikkat çekmek için giyinir ve ondanda hoşnut olurlar. Bakmasınlar istiyorsan fazla hatlarivcikaran değilde gizleyen kıyafetler giymen gerekir
Güzel görünen her şeyr bakılır, Allah biz insanlara iki göz berdi bakmamız için ve birde güzelse bakılan insan daha bir güzel bakıyor, sende çok kafana takma bu gibi durumları saçını savur, içinden güzele bakıyorlar işte diyip gururlan ama kibirlenme✌🏻
Senin Annenle bacınada çok bakiyorlardır kesin kardesim. Guzelliğin göğüs kalça ne alakası var kadın resmen rahatsızlığını dile getirmiş. gözle bakmakta tacizdir bir insan seni utandiracak rahatsız edecek derecede bakıyorsa bunda gururlanacak bir şey yok farklı pencerelerden de bakin
Benim anama bacıma laf atacağına, kendi haline bak sen “ kardeşim “, hem bakarlar bakmazlar bu seni ilgilendirmez, zamanımızda insanlar bir birlerine bakabilirler, güzel göğüslü ya da kalçalı bir kadına ben bakarım, eğer rahatsızlığı olan varsa karşısındakine beyfendi ya da hanımefendi bakışlarınız beni rahatsız ediyor lütfen bakmayınız diyebilir, aklı olan kullanıp diline dökebilir, ama soran gibi ezikler, ah göğsüme baktı , götüme baktı, bakan bakar kardeşim şikayetiniz varsa gidin şikayet edin, eğer bakmak yasaksa tabi, sende beni sarma, geri bas bu benim yorumum, yırtık dondan çıkar gibi yorumu bir daha zıplama, benim fikirlerim benim düşüncelerim, geri olabilir, ileri olabilir bu seni ilgilendirmez.
Gerçekten rahatsız oluyorsan daha salaş şeyler giymeni öneririm, yok ben açık seviyorum diyorsan kimsenin ne ağzına ne de gözüne mühür vuracak kudretimiz yok. 🤷
Dah kaplı giyine bilirsin acık giyinmek istiyorsan kimseyi umursama bir bayanın acık giyinmesi günah sa erkek kendi kanından olmayan kadınlar bakması günaha
Fiziğin güzeldir giydiğin şeyler dikkat çekici şeylerdir büyük ihtimal bu yüzden ya da çok fazla dekolteli kıyafetler giyorsundur istemsiz herkes bakar kız erkek farketmez özellikle sapık insanlar görürse hayvan gibi bakarlar sende rahatsiz olursun