Selamlar. Temizlik açısından dikkatli davranmayan birinin evine gider misiniz? Arkadaş, akraba vs. Keyifli günler.. 🤘🏻
#smell
#smell

Hayır gitmem tabi ki yani benim için aslında davet edenin kim olduğu daha önemli yani yakın arkadaşım ise zaten hijyen kurallarına oldukça dikkat eden birisi olabilir. ama bunun dışında hiç tanımadığım ya da ilk kez gideceğim birisi ise sanırım gitmezdim. yani hijyen benim için oldukça önemlidir. hasta olmamak için ya da daha doğrusu temiz olmayı sevdiğim için bu yüzden de ben dikkat ederim oldukça keyifli günler..
Teşekkür ederim. 🤘🏻
Ahh Allah'ım aklıma bir şey geldi yaa 🤦♀️bana kalsa gitmem de mecbur her yaz gidiyoruz 😬ama mutfağı ele geçirdikten sonra sorun çözülüyor 🤕🤕😂
Cevap
16Cevap
Selam gadası 🙃
Çoğu insan nazikçe reddedip gitmez. Ama ben gördüğüm hijyen sorununu yüzüne açık açık deyip gitmem.
Gitmem ya akrabamda olsa uzak dururum hijyen önemli öyle biriyle arkadaşta olmam, hele sevgilim hiç olamaz hijyen önemli sonuçta.
Gittim ve pişman oldum çünkü bilmiyordum birdaha gitmem çünkü ben görmezden gelemiyorum böyle şeyleri
Temizlik takıntım yok ama evi fazla kirli olan birinin evine gidemem. İster istemez rahatsız olurum, bi daralırım
Çok zor olur benim için. Bir gün bayramda mecburen bir akrabamıza gittim de su bile içemiyordum
Ne pis olana ne de aşırı temizlik hastası olana gitmem mümkünse. İşim bitse de gitsem dediğim müşterilerim bile oldu. Aşırı titiz ve pis olarak
Gidemem midem bulanır temiz değilse nasıl oturucam ki korkunç
Zaten etrafımızda yeterince mikrop var bünye alışık
Giderim evet ama bir anda kendimi modayı temizlerken buluyorum gidince 😅
Gitmem, niye gitmedigimi de kibarca iletirim kendilerine..
Hayır kesinlikle gitmem normalde de davetlere giden birisi değilimdir zaten
Belki bı ihtimal
Hayatta gitmem
Giderim ama bir şey yiyip içmem
Giderim ama bişeyler yiyip içemem🤢
gitmem hayır benim için temizlik önemli
Hayır gitmem hijyen benim için önemli
Hayır gitmem temizlik hastasıyım
Gitmem rahat hareket edemem
Gitmem evime de almam
İnsanın temiz olanını seviyorum.
Gitmemek daha dogru