Ailemle sürekli tartışıyoruz. Artık yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım?

Babam evlenmiş ve eşi onu aldattığı için boşanmış 2 abim ve 3 ablam olmuş. Sonra annemle evlenmişler ve annem onlara bakmış büyütmüş, evlendirmiş. Annemden de ben ve benden 3 yaş büyük ablam olmuşuz. Annem zamanında çok çekmiş bu yüzden benim diğer ablamlarla görüşmemi istemiyor ve sürekli ben onlara gidince benimle tartışıyor. Onlara gidince arıyor ne zaman geliyorsun diye darlıyor. Tek bu da değil 23 yaşındayım ve çok kısıtlanıyorum doğu da yaşıyoruz bazen bu yüzden mi diye sorguluyorum ama hayır. İnsanlar hayatlarını kuruyor sıfırdan başlıyor ve aileler arkasında duruyor benim ise karşımda. Üniversite 4. Sınıfım bu dönem son ama okula pandemi deprem vs hiç gidemedim benden 3 yaş büyük ablam 2 aylık hamile ve annem sürekli ablanda kal diyor ablam sürekli midem bulanıyor diyor telefonu bile bana getir götür yaptırıyor. Bu dönemde evdeyim depremden ötürü inanın gezmek tozmak için değil bir yerde çalışmak için üniversite okuduğum yere gitmek istiyorum ama ailem bana sürekli laf söylüyor hiç destek olmuyor bakıyorum çevreme arkadaşlarımın ailesi hep arkalarında ve destek oluyorlar ama benimkiler dışarıya bile bırakmıyor annemi bugün zorla ilk evlilikten olan ablamlara götürdüm iyi hoş derken yeğenim teyze burada kal dedi ben sesimi etmeden annem bağırdı hayır kalamaz diye ben kalacam bile dememiştim bana (öz ablam) için ablan hamile neden orada kalmıyorsun da burada kalacaksın deyip laf söyledi. Babamı dolduruşa getirmeye çalıştı ablam 6 aylık evli ve 2 aylık hamile bana güvenip mi çocuk yaptılar dedim çünkü eniştem bile arayıp bize gel diyor deprem oldu 20 gün bizde kaldılar her sabah uyanıp kahvaltı hazırladım onlara ders çalışamıyorum evde iş desen yok burası ilçe olduğu için en fazla 3 bin veriyorlar. Ailemle otururken gideceğimi ve iş bulup çalışacağımı söyledim eniştem dahil oldu gidemezsin diye ve sabahı benimle dalga geçip sana iş buldum sabah temizlik akşam yemek yapacaksın aylık 2500 tl ablana bak dedi oturdum ağladım ben o kadar okudum ama şu an kendi kabuğuma geri döndüm çalışamayacaksam ne diye okul okudum ben evde koca beklemek için okumadım ki evet bölümüm çok iyi değil ama kendini geliştirdikçe kötü bir bölüm yokki. Kalp hastasıyım ilaç kullanıyorum taşikardi var doktorum stres sıkıntıdan uzak dur dedi ben her gün ağlıyorum 10 gündür ilaç kullanmıyorum ve saçlarım dökülüyor kimseye söylemiyorum. Bugün hastaneye gittim kandaki oksijen oranı 25 çıktı normalde 85 ile 98 arasında olması gerekiyormuş. Yine ilaç verdiler solunumunla ilgili sorun varmış ve o kadar önemsizim ki ailem için halâ bile üzerime geliyorlar. Artık yaşamak istemiyorum. Şu an bunları burada anlatıyorum çünkü başka kimse yok beni anlayan biri vardı sevdiğim her derdime derman olan o da trafik kazasında öldü 2 yıl oldu. Ben sadece çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum çünkü burada nefes alamıyorum ama ailem her şeye karşı. Sahi hayat neden bu kadar acımasız? Bunları karanlık odada ağlayarak yazıyorum kendime sadece acıyorum ne olur bana bir yol gösterin.

Ailemle sürekli tartışıyoruz. Artık yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım?