Lütfen yardım edin deliricem artık, ne yapayım?

Merhabalar ben 2017 de evlendim ve 6 yaşında oğlum var maalesef ki dün duyduklarım karşısında hayla sinir krizindeyim. Bir akrabamıza gittik bana demezler mi küçük kaynin araba almis kaynanam demis yok dedim durumu yok eşi çalışmıyor çocuğu 4 yaşında kirada hepimiz gerçi kiradayiz ama neyse ordan cıktık kaynanami aradı eşim sordu öyle bisey yok almamış dedi. İnanmadım. Kandil di gittik kaynanamlara direk sordum kaynim araba mı aldı diye bilmiyorum almis diyorlar almamış diyorlar kendini kıvırtiyodu ( herkese aldığını yayan kendisi bizden sakliyor ) kayinpederime eşim sordu evet almis dedi eşim annesine kızdı bizim gozumuz mu var sen saklıyorsun kaynanam küçük oğlu olduğu için kaynim hep savunur onu neyse bana laf sokar gibi sende alsana ben bayanların araba kullanması çok seviyorum gibisinden igneleyeci laflar etti. Krizlere girdim içten içe eşime dedim kalkalkm sabah iş var kalktık yolda kardeşini aradı dedi hayırlı olsun çok sevindim kazasız belasız inşallah felan dedi annem herkese yaymış ordan duyduk. Öyle kapattı benim zoruma giden kaynanam herkese demesi bizden saklaması ve garip konuşmaları dusmanmisiz gibi çok şükür eşim işi güzel bana çok sadık ben desem kalk şehir dışı tatili istiyorum gidelim ayni dakika gideriz o derece asla biseyde gözüm kapmaz Allah ondan razı olsun çok iyi bir eş çok iyi babadır. Biz esimle her gün gezeriz tatiller yaparız hafta sonları hayatı dolu dolu yasayanlardaniz kendimizce borçlarımız vardı ödedik bitti ve biraz birikmisimizde var biriktiriyoruzda benim en büyük hayalimdi araba almak şu an zoruma giden hem saklamalari hemde benden önce almaları çünkü ben 2017 de evlendim onlar 2018 de onlarda çok lüks yaşar ama benim kadar değildir ve zoruma gidende şudur ki kaynanam devamlı ay yazık oğluma çocuğu küçük tek başına ev geçindiriyor hep ağlardı bizde üzülürdük ama 1 hafta geçti bu lafından araba aldığını öğrendik. İnanın kimsenin malında gözüm yok Allah daha iyi etsin de bazı şeyler zoruna gidiyor insanın özellikle hep kaynanam
Güncellemeler
+1 yıl
Ben açık giysem der ki kaynanam giyme yalnıs anlama bilmem ne ama eltim giyse bisey demeyi geçtim ağzını bile acamaz herseyi bana lanse ediyolar
Lütfen yardım edin deliricem artık, ne yapayım?