Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Yarın 8 Mart , hayatınızdaki Kadınların Günü'nü kutlayacak mısınız?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayatımda bir kadın yok maalesef bu yüzden şahsen kutlamayacağım ama arkadaşlarımın kutlarım bu siteden
Hayır, çok saçma buluyorum. Tek bir cinse has saçma sapan bir gün. Irk dil cins ayrımı yapmaksızın diye her cümleye başlayıp sonrasında bu günü kutlamak değerlemek çok saçma ayrımcılığın daniskası. Yillar önce 6 milyon Yahudiyi yaktılar kim andı bunu alın size din. Irk ne derseniz. Arakanli Müslümanlar çatır çutur ölüyor kim andı bunları, işlerine geleni pohpohlayip işlerine gelmeyeni görmezden geliyorlar
Unutmuşum valla.. İyi hatırlattın, ilk kutladığım sen ol. 8 Mart kadınlar gününü kutlarım hanımefendi
Teşekkürler 🤗
şu an ki şartlarda kadınlar günü diye bir şey yok kutlanmamalı haketmiyorlar cünkü ! dini imanı para olmuş hepsinin. öyle bir canlının günü olmaz olamaz.
Para icn varlıklı kadınlarla beraber olan erkeklere ne demeli pki
Sn denk gelmemiş olabilrsn kadın parası yiyen erkek yok mu saniosun
Yedirmesinler. ben nasıl uyanık olup yedirmiyorum. kadın da bunu fark ettiğinde yedirmesin vermesin bıraksın ayrılsın. yedirmek işine geliyorsa ayrı konu bir şey diyemem.
Ben de kadın parası yiyeceğim artık kusura bakmasın kimse onlar gibi olucam.
Sadece kadınlar kötüymüş gbi bahsedion da kötünün kadını erkeği yk
Yok tabiki ama erkekler günü de yok. bence kadınlar günü de olmamalı. cünkü kadın değer gördükçe erkeği cepte gören bir varlık.
Erkeklerin davranışı kendilerini cepte gorduruo akıllı olun da cepte görünen biri durmayn bunun kadının değer görmesiyle alakası yk. Değer gören kadın erkeğine de değer gösterir olur olmaz herkese yavsayip sonra da böyle isyan edemezsnz sana göre demiyorum önüne gelene yavsayan kesime diyorm
o kadınlar nerde neden biz göremiyoruz? kadınlar ilgiyi gördükçe oh bu benim peşimde artık diyor. mesaj atıyorsun arada cevrimiçi olmasına rağmen 2 saat sonra cevap geliyor. neyin davranışından bahsediyorsun? erkek sevecek , değer verecek , bebeği gibi davranıcak , kadın için herşeyi yapacak o gidecek o-***puluk yapacak millete.
Farkndaysan bunun cevabını dedim. Önüne gelene yavsayp da sonra böyle oluo diyemezsnz. Sen yapmio olabilrsn ama senin yazdgn mesj attgn kıza kaç kişi neler neler yazdı bilemezsn ondan yazmıyor olabilr yüz vermiyor olabilr hemen kötü damgasını yapistr
Canım benim bunu yapanlar sevgili oldugumuz insanlar sor kaç tane erkek aynısını söyler. 3-6 ay sonra kadınlar değişiyior farklı tatlar arıyor sadakat duygusu yok ! ben veya bir başkası herkese yavşayaman da bu sorunu yasıyor.
Bunun erkeği kadını yk işte yapan yapıyor sn tutturmussn sadece kadın yapio die anlamak istemiosun sanrm
sen de bunu anlamıyorsun erkeğin %30 u yapıyorsa kadının %70 i yapıyor. aksini iddia eden buyursun burdayım
Akıllı olun da kendinizi kullandrtmayn Allah akıl vermiş irade vermiş dmi kullanın die kötülere denk geldn mi böyle oluo
Evet kutladım...
Sizinde gününüz kutlu olsun 🌹
Unutmazsam belki. Tüm gün işte olacağım için kutlayabileceğim birisi yok.
Erkekler günümü kutlayan herkesin kadınlar gününü kutlayacağım
8 Mart mı dünya kadınlar günü ben 9 Mart sanıyordum
Öncelikle şimdiden tüm kadınların kadınlar gününü kutlarım soruya gelirsek tabikide.
Hayatımda olan her kadının kini elbette kutlayacam olmayanlar zaten kaybetti ler
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günüdür. Hayatında herhangi bir faaliyete emek veren her kadının 8 Mart 'ı kutlu olsun.
Hepsine tek tek atarsam bildirim yağmuruna tutulurum
Evet arkadaşıma yazdım herkesin dünya kadınlar gününü kutlarım
hayır kutlamayacağım, günü kim ilan ettiyse o hıt arayıp kutlasın herkesin gününü.
eskı sevgılıerımın hepsıni arayıp kutlayacagım :) acıklamayı okumadan cevaplıyorum
Cok sacma buluyorum boyle ozel gunleri
Sadece anneminkini kutlarim
8 Mart kadınlar gününüz kutlu olsun
Annemin ve ablalarımın kutlarım
Kutlarım herhalde
Kutlu olsun kankiiiii
Hayatımdaki tek kadın ablam.
Annemin kutlayacağım.
senın kutlucam :D
öyle bir günün olması saçma
Evet seninde kadınlar günün kutlu olsun
Toplu mesaj attım 😊