Her gün alt komşunuz yan komsunuz neyse artık sürekli gelse rahatsız olmaz mısınız yoksa ben mi abartıyorum? Komşuluk ilişkileriniz Nasıldır? Siz Nasıl bir komşusunuz?

Her gün alt komşunuz yan komsunuz neyse artık sürekli gelse rahatsız olmaz mısınız yoksa ben mi abartıyorum? Komşuluk ilişkileriniz Nasıldır? Siz Nasıl bir komşusunuz?

Annem mevcut ikametine taşinali bikac ay oldu. Bir komşusu elinde çay cat kapi gelir, daha tanis olmadan başkalarini çekistirir, surekli konusur cenesi kapanmaz kadinin hem de daha yeni tanistigi annemle.
Tuhaf, dengesiz insan çok, mesafe koymak şart..
Bazisina saygi duymayi birak selam bile vermemek gerek.
Ben çat kapı ziyaretten keyif alan biri değilim, sırf lokasyon olarak yakin konumda nefes aliyor diye sacma sapan komşuluk iliskilerine de anlam veremiyorum
Nerde o eski komsuluklar ben çocukluğumda Nurten ablanın evine gider dolaplarını karıştırirdim. evde olduğu zamanlar çok kızardı ama normalde bişey demezdi
Aslında uslu biriyimdir. bu yüzden dikkat çekmiyor olmam işlerimi kolaylastiriyor buda beni şevk ediyor.
Kullanma kılavuzu sayfa 13
2. Kattaki komşumun evine çatıdan indim diyemi bu şimdi. catiya nasıl çıktığımi sorma o Muhsin amcamla aramızda bı sır
Yani böyle deme tabi canım ne o hirsizmiyim ben
Cevap
1Cevap
Her gün olması çok abartı. Tamam komşuluk ilişkilerini iyi tutmak lazım hoş da, her gün her gün olması insanı sıkar.
Bencede fazla gereksiz
Samimiyetten gelebilir
kabul etmem ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar