Sorgusuz sualsiz çat kapı gelen komşular?

Kafama takılan bir soru var aynı apartmandayiz karşımizda oturan kadın sürekli bize geliyor haftada sende 3 ben diyim 4 kere birde ben işten geliyorum benden sonra 15 dk sonra o kapıyı tıklıyor ve akşam akşam üstelik 9 dan sonra tövbe yarabbim bı rahat yok şimdi bu kadinin amacı ne anlamadım (kadın 45 yaşında vardır bı kocasi üç oğlu bir kızı var en büyük kızı ve bir oğlu evli dier iki oğlu 33 yaşında dieride en küçüğü 28 yaşında) kadın benden sonra eve geliyor annemle samimi olmaya çalışıyor anlam veremiyorum ve bir haftada 3 kez aralıklı Allah'tan aralıklı geliyor bazen peş peşe geliyor dün geldi bu günde geldi ve gelince gece 12 de çıkıyor 12.30 oluyor bazen kalkıyor ben gidiyim iyi geceler diyor elinden gelse bizim evde yaticak korkuyorum kadından ve sürekli böyle komşudur diye birşey diyemiyoruz amacı ne olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadın yine bu akşam bizde ya çıldırcam ne yapmam lazım 🤔 nasıl davranmam lazım ben sıkıldım kadın sıkılmadı her gün resmen gelmekten konuşulacak birsryde kalmadı havadan sudan😏🙄
Sorgusuz sualsiz çat kapı gelen komşular?