Tacizci komşularım?

Evde 3 adet 5.5 aylık yavru kedi besliyorum. Çipleri ve aşıları henüz yok, bir şey olur diye 6 aylık olmalarını bekliyorum. Rahatsızlanırlar hastalanırlar vs. Diye. Kediler en kaliteli kumlara lavabolarını yapıyorlar, kaliteli mama, et, tavuk, ciğerle besleniyorlar. Evi sürekli temizliyor ve koku makinası kullanıyoruz, fakat yan komşularımız sürekli olarak bizi taciz ediyor evde kedi besleyemezsiniz diyorlar. Dışarı bok kokusu çıkıyormuş, kapımızın önüne bilinmedik maddeler döküyorlar ve ayaklarımız yanıyor. Bunu geçen akşam sorduğumuzda “DÜZGÜN BİR ÜSLUPLA” 16 yaşındaki kardeşimi dövmeye kalktılar. Görüntüler ve kamera kayıtları var her şeyimiz tam. Kaç kere polise gittiysek alay edip gönderdiler sadece bir kere ifade aldılar onda da dava düştü. Ayrıca bu şahıslar polis karakolunda üzerimize yürüdüler polisler biz bir şey demesek hiçbir şey yapmayacaktı.
Dünde eve zabıta geldi “evinizi arayacağız” değince arama emri talep ettik, almamış d@ng@l@klar. Ne hakla arayacağız diyorsunuz? Tutanak tuttular, arama emri çıkartıp geleceklermiş. Bu durumda ne yapmam gerek şaşırdım kaldım. Bu insanlara neden bir şey yapılmıyor?
Tacizci komşularım?