29 ekimde evlendim neredeyse 2, 3 günde bir kavga ediyoruz normal mi?

Dün akşam yaptığım yemeği yemedi. küçük kardeşim bizdeydi yemeğin hazır olduğunu söyle dedim."uykum var yatacağım ben demiş" ve Aslında yatmıyordu. yemeği yemedi ilk kez... o salonda yatınca ben de diğer odada yatmak istedim. gelip beni kaldırdı Sen git yatak odasında yat boynun ağrıyor sırtın ağrıyor d sonra diye. zorla beni yatak odasına götürdü. Ben de o da gelecek sandım, biraz uyuduktan sonra salon kapısının kapandığını duydum salona geçip yattı ben de tekrar battaniyemi alıp diğer odaya gidip yattım. bir ara lavaboya kalkmıştım geldi önümü kesti beni zorla yine yatak odasına götürdü kendi de geldi. gitmek istemediğimi söyledim. kendisinin salonda yatmayı düşünerek bile ben ne kadar çok kırdığını söyledim. Benim için olayın bittiğini söyledim salonda yatmayı düşündüyse Bundan sonra benim de nerede yatacağımın onu ilgilendirmediğini söyledim. hem yaptığım yemeği yememesi hem de gidip salonda uyumayı düşünmesi beni çok üzdü. Sonuç olarak bırakmadı Yatak odasından çıkmama izin vermedi uyuduk ama o iş için sabah erken kalkınca Ben salona geçip yattım Yine Çünkü içimden gerçekten yatak odasında yatmak gelmedi artık bir erkeğin ayrı gidip uyumayı düşünmesi bana sanki bana karşı sevgisinin azaldığını ya da bir şeylerin Artık eskisi gibi olmayacağını Düşündürdü Böyle düşünmem yanlış mı?

29 ekimde evlendim neredeyse 2, 3 günde bir kavga ediyoruz normal mi?