Haftaya her zaman olduğu gibi şarkı dinleyerek başladım oldukça sıkıcı geçiyor biraz ve biraz da yorgun hissediyorum kendimi ama genel olarak iyiyim diyebilirim. yani haftam güzel başlamasa da o kadar da kötü başlamadı bu yüzden de şu an şarkı dinliyorum öyle..
Online bir toplantıya girmem gerekirken gece asla uyuyamadığım için 45 dk erken uyanabildim sadece. Laptop' ımın şarj aleti bozulmuş, şarjım ise %37 idi. Toplantı yapılacak platform cumadan bildirildiği halde son anda değişmişti ve o platform yüklü olmadığı gibi bir türlü inmek de bilmedi. Bitki çayı yapıp sakinleşmek isterken döktüm ve masamı batırdım. Konuşmacının acil telefon görüşmesi yapması gerektiği için tam 10 dakika kameralardan birbirimizi izleyerek konuşmacının sessiz sinema tadında telefon görüşmesinin bitmesini bekledik.. Acele bir şekilde laptopımı masama yerleştirdiğim için kamera burnumun dibinde kaldı toplantı boyunca. Bir süre mikrofonum açık kaldığı için muhabbet kuşumun çığlıkları sanıyorum ki herkese gitti. Sunum bitiminde sorumu sormuş cevap beklerken acil bir telefon görüşmesi daha gelince cevabımı alamadan aceleyle bitti görüşme ve merakı bende kaldı...
45 dakika falan oldu biteli ve inanılmaz yorgunum anlık.
Sabahları çizgi film ile güne başlayan ben böyle bir pazartesi sabahını hak etmedik...
Uykusuz başladım gün içinde biraz toparladım akşam üstü Kur'an okuyunca uyku bastı öyle uyuya kalmışım 🙂 şimdi ise takip listemin kandilini kutlamak için giriş yaptım biraz takılıp uyurum yine..
Son derece kazançlı, intikamlar alınmış, rakipler iflasa sürüklenmiş, intiharın eşiğine getirilmiş, rezervasyonların parası alınmış bir şekilde büyük bir keyifle