Dost kazığı nasıl unutulur?

Bu olayı nasıl unutabilirim? Ya da unutabilir miyim?

7-8 yıllık dostum dediğim kız arkadaşım doğum günümde saat tam 00.10 da doğum günümü kutladı ve sabah yanıma geleceğini söyledi ben de diğer arkadaşlarımın benimle kutlama isteğini reddettim. Sabah 11.35 de mesaj attı ve geleceğini söyledi ben de mal gibi hayal falan kurdum yok şöyle yaparız yok böyle yaparız diye ama saatler geçti kimse gelmedi... mesaj attım bakmadı ben de dayanamadım ve aradım. Nerde olduğunu, neden gelmediğini sordum ve cevap olarak ise üsküdar da olduğunu aldım. Üsküdar da ne yaptığını sordum o da ders çalışmaya gittiğini söyledi (tabi yersen arkadan erkek ve kız gülüşme sesleri geliyordu) ve direkt yüzüme kapattı... bir daha aradım ve kiminle olduğunu sordum cevap olarak ise; onu kuzeniyle aldatan, sikine bile takmayan, değer vermeyen ve sadece kullanan erkek arkadaşının yanında olduğunu öğrendim. Benim doğum günüm senede 1 kez oluyor o ise erkek arkadaşıyla her gün buluşabilir.

NOT:kuzeni de o buluşmanın içindeymiş. Yani aldatıldığı kızın yanındaymış erkek arkadaşıyla birlikte QLRKWKKFKW

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada olay 4 Mart 2023 de yaşandı
Dost kazığı nasıl unutulur?