Eskı sevgili nasıl unutulur?

Instagram'dan tanıştık iki aylık konuşmalar birbirimizi tanımanın ardından sevgili olduk o hikayenin ardından 9 aylık bir ilişkimiz sürdü kız Azerbaycan Türkü Ben Türkiye türküyüm ama Kız Almanya'da yaşıyor yani uzak mesafe zaten İkimiz de Türk olduğumuz için dil olarak ve kültürel olarak hiçbir sıkıntı yaşamıyorduk ama 9 ayın sonunda ayrıldık uzak mesafe olmuyordu Çünkü birbirimizin karakterini de pek yatkın değildik bir artık birbirimizi üzmeye başlamıştık Sonuç olarak ayrıldık yakın olsaydı olurdu falan dedi aynı şekilde yakalasaydı olurdu aileleri falan içine katarsak onun baskıcı ailesi ve Türk ailesi olduğu için ikisi de bugün imkansızdı ve bu iş uzandıkça Eğer Olmayınca İkimiz de daha çok acı çekecektik O yüzden konuşup bitirdik arada birbirimize hal hatır soruyoruz konuşuyoruz o da sevdi zamanında ben de sevdim halen Onun da sevgisinin devam ettiğini düşünüyorum biraz da olsa zaten öyle Ben de aynı şekilde ama ilişkiyi Ben bitirdim başlangıcını Ben yaptım ya konuşarak devamını o getirdi bundan önce çok kez denemiştik zaten ama sürekli kavga ediyorduk falan hepiniz yani anlaşamıyorduk falan o yüzden en hayırlısı buydu ikimiz için de ama bir türlü unutamıyorum takıntı haline getirdim ama bir taraftan da artık istemiyorum Çünkü iki tarafı da artık üzmeye gerek olmadığını düşünüp unutmak istiyorum ama unutamıyorum nasıl unuturum Sizce ne yapmam lazım oneriniz
Eskı sevgili nasıl unutulur?