Soru klişe gelmesin sorduğum şey asla görünüş değil. İş maaş değil. Mesela aile geçmişi. Önyargı diyebilirsiniz belki ama aile geçmişinde boşanma olan kişilere karşı tedirgin oluyorum ben.
Ben gerçekten sevilmeye dikkat ederim yani sevdiğim ve beni seven kadın beni ben olduğum için kalbim için beni sevmeli. bunun dışında kafa yapımız oldukça uymalıdır yani her konuda olmasa da çoğu konuda anlaşmalıyız yoksa birlikte olamazdım sanırım. yani ortak noktamız çok olmalı
Fiziği iyi olsun, kişiliği de iyi olsun, maaşı da düzgün olsun, efendi olsun, bana saygı gostersin, sorunlarını tek başına çözmek yerine benimle paylaşsın, duygularıni benden gizlemesin ve maskulen bir enerjiye sahip olsun
Bu kararı çok doğru bulmuyorum onun karakter ve kişiliği sana olan saygısı sevgisine bakmalısın. Bellirli kriterler eşliğinde ama bence bu bir problem değil
Yani şöyle söyliyeyim bu düşünce bende hep yoktu sonradan oluştu. Şöyleki ailesinde ki bu anne babası boşanan olarak demiyorum sadece boşananları gören çocuğun kafasında en kötü boşanırız ya nolcak fikri oturmaya başlıyor. Ama benim gibi ailesinde hiç boşanma olmamış bir çocuk boşanmak o kadar kolay bir şey değil eşini iyi seç kafasına eriyor. Yani demek istediğim çocuklar çevresindeki rol modellerin hareketlerine göre birşeyin sıradan ya da anormal olduğu fikrine ulaşıyor. Şahsi fikrim 😊