Annem kardeşlerimi öldürdü, babam delil kararttı, nasıl davranmalıyım?

30 yıl önce, 2 kardeşim öldü. Kaza sanıyordum ama sürekli soru işaretlerim vardı. Meğer çocukları annem öldürmüş cinnet geçirip, babam da delilleri temizlemiş. Ben bu gerçeği bu hafta öğrendim, annemin kardeşlerinden. Olayı biliyorum falan diye kandırıp anlattırdım.
Olay şöyle, annem lohusa depresyonundaymış. Biri 6 aylık biri 5 yaş iki çocuğunu almış, suları kesmiş. Bunları banyoya sokmuş. Banyoda kağıtları vs tutuşturmuş, 5 yaşındaki önce oyun sanmış. Yanınca ortam, banyodan çıkmış, kapıyı kilitlemiş, 5 yaş çocuk kapıyı dövmüş açmasını istemiş ama annem açmamış. Annem çocukları bu şekilde yanarken bırakmış ve markete gitmiş. Yangın üst kattan farkedilince, üst kattakiler aşağı inmiş, kapıları kırmışlar vs, 6 aylık çocuk yangında kemikleri falan erimiş, kül olmuş. 6 yaş çocuğun ayakları erimiş tüm derisi de yanmış yüzü vs, 1 ay hastanede yatıp ölmüş. Babam eve gelmiş olayı öğrenmiş. Küçük tüpün başlığını vs çıkarıp, tüp patladı diye yalan ifadeler vermiş. Annemi kurtarmış mahkemede. Sonra da bu olaydan 20 gün sonra yeni çocuk yapmışlar, sevişmişlrr yani.
Olay bu. Sorum şu, ben ne yapayım. Anne babamla bi daha konuşmayayım mı, başka şehre mi gideyim.
Anne babam yıllardır mükemmel aile pozu çiziyorlar, dindar vs, 5 vakit namaz.
Özetle bu cinayeti öğrendim ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle bir roman yazmayı düşünüyorum, o yüzden görüş istedim, olay gerçek değil. Üzülenler olmuş, yanlış anlayıp üzülmeyin.
Annem kardeşlerimi öldürdü, babam delil kararttı, nasıl davranmalıyım?