Daha 4 gün önce 34 oldum ben , yaşımla ilgili bir sorunum yok zaten küçük görünüyorum bu yüzden de olabilir ama bence indan gercek anlamda 30 sonrası herşeyin tadına varabiliyor. Doğrular, karakter, hayat, beden, arzu ve istekler her şey yerine oturuyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Yaş ilerledikçe bilhassa kadinlar yaşını saklıyor. Kaç yaşındasın ve yaşın ilerledikçe yaşını sorun etmeye başladın mı?
Bana da yaşını göstermiyorsun diyorlar. Çok değil bir ay sonra tam kırk beş olacağım. Şaka gibi insan gerçekten anlamıyor. Herkes beni otuz beş yaş civarı zannediyor.
Kendi hayatıma bakınca 30 dan sonra olgunlaştığımı hissettim. Ayrıca 30 yaş üstü kadınlar da sırf o dediklerin için daha ilgi çekici oluyor: Doğrular, karakter, hayat, beden, arzu ve istekler
Sorun etme şöyle olur ancak yaş ilerliyor zaman geçiyor onda sorun edersin ama onun haricinde sorun edilecek bir yanı yok olamazda saklamak da mantıksız zaten
Daha bı kıymetli oluyor degerler. sevgi hürmet saygınin insanda ayrı bı yeri oldugunu daha iyi anlıyor. Olaylara bambaşka pencerelerden bskabiliyor insan. En güzeli de aslında daha yeni yeni öğrenmeye başlıyor hayatı.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yaş ilerledikçe bilhassa kadinlar yaşını saklıyor. Kaç yaşındasın ve yaşın ilerledikçe yaşını sorun etmeye başladın mı?