Hepsi çıkarcı gerçekten önceden saftım veriridim defter, kopya falan ama artık vermiyorum hem çok yorucu o kadar sayfayı çekip atmak hemde normalde hiç selam sabah yokken işleri düşen insanlara neden yardım edeyim aynı çocuk geçen sene bana tatlı kız falan diyordu şimdi insanlara sürekli şeytan bu falan diyor ne ayaksa yine geçen gün konuşma yaptı işte millet sende herkesin yemeğine çöküyorsun dedi o çocukta melis hariç herkesin yemeğine çökmüşümdür dedi diğer kızda korkuyorsun galiba melisten dedi yalan bu arada o kadar yedi yemeğimden. Şimdide böyle yapan birisi defterini atar mısın diye yazdı bende hayır defterim tam değil çok karışık isterden diğerlerinden al dedim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Açıklama yapmiyacaksin
Hay8r vermiyorum bu kadar
Sebibi sorarsa
Ya yaptığını söylersin
Ya da verm3k istemiyorum o kadar dersin
Bundan sonra böyle yaparım
Kesinlikle doğru yapmışsın bende ders notlarimi defterimi vs vermiyorum. Benim hakkımla kazandığım notu onlar yatarak kazanacak.
Kesinlikle ben neden uykum geldiği halde uyumayıp not çıkardım ya da dersi takip ettim onlar dersi kaynatıp mışıl mışıl uyurken üstelik çok çıkarcılar
Evet evet kesinlikle katiliyorum. Verme asla.
Yok artık vermem
Üniversite de daha beterleri var. Alıştırma sonra sürekli senden bir şey bekliyorlar
Çok güzel yaptım şimdi 10 saat fotoğraf çekecektim telefonun hafizası yok zaten şimdide tamam eyw yazmış
Yakın arkadaşın bile seni kullanmaya çalışıyor
Okul bitince çoğu konuşmuyor. En iyisi yapmışsın
Ben bazı yaptığım iyiliklere bin pişmanım
Ben bu yıl anladım ama iş işten geçti 3 ay kala çözdüm bunları nfjfkckgk çok pişmanım iyiliklerden her neyse başımın gözümün sadakası olsun artık
Kıskanç mısın
Ne kıskançlığı ya hal hatır bilmeyen insan işi düşünce neden yazıyor? Bende yardım falan etmem alla halla iyice okumadın mı
Üstelik 30 sayfayı aynı anda çekip atmak kolay bir şey değil
Sordum sadece neden kızdın ki
Okumadan yazdın sandım ayrıca kızmadım niye kızayım yorum için sağol şimdide tamam eyw yazmış nfnfkgkg tam bunu yazarken
İnsanlar hep çıkarcıdır hayatım. Dünyanın düzeni böyle
Bu yıl çözdüm açtım gözümdeki perdeyi
Biraz hayatını yaşa başkasının dertlrrine dertlenme
Aynen öyleee 3 ay sonra daha farklı bir çevrem olacak yeni hayatım belki yeni evim yeni şehrim okulum olacak
Bunlarda geçmişte kalan fragman oyuncuları olarak kalacak
Neden 3 ay?
Mezun oluyorum
Bölümün ne
Sayısal
üniversitede ne istiyon
Diyetisyenlik ya da eczacılık kendi ofisimi açmak istiyorum
Eczacılık bence iyi
Ama en çok diyetisyenlik istiyorum ilgim var zaten ofisimi açıp erasmus yapmak istiyorum
Kaç kurtar kızım kendni. Biz çakıldık kaldık bari sen kurtul
İnşallah çok dua et çok ihtiyacım var üniversiteye, erasmusa, uzman diyetisyen yağmur yazısını görmeye falan off düşünsene popüler bir beslenme uzmanı olduğumu sporcularla falan çalıştığımı, blazer ceket, kalem etek, stiletto ayakkabı giyip ofisimde havalı havalı yürüdüğümü
Keşke uzun soluklu iletişim kanalımız olsada haberdar olsam senden
Zaten olmaz yüksek ihtimal diyetisyen olurum belki ama öyle büyük sporcularla çalışan ülke ülke gezen bir tip olmam
Hedeflerini yğksek tut bence. Mptivasyon önemli
lise mi üni mi
Lise son
En iyisini yqpmissin
Kesinlikle ya insan yerine koyulmadığım zaman bende insan yerine koymam kısasa kısas zaten 3 ay sonra kimi göreceğim birdaha hayatımda
Ayni swyleri birebir yasadim
Şimdi onlar ne yapıyorlar görüyor musun?
Yok yaa hepsi evlendi gitti
Başarılı oldular mı eğitim alanında
Tek tük
Tamamdır yanıt için sağol