Sizce bu tartışma ne kadar doğru?
Bana göre Acun Ilıcalı haklı gibi geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=ITKPatxVwBU
Bana göre Acun Ilıcalı haklı gibi geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=ITKPatxVwBU
Yarışmanın ismi adı üstünde ''Yetenek Sizsiniz''. Demet Evgar sevdiğim bir sanatçı değil ancak ona hak veriyorum. İpini koparan yarışmaya katılıyor, azıcık alkış alsa juri hemen destekliyor. Amaç ilk zamanlardaki gibi gerçekten yetenekli birini bulmak değil. İlk zamanlarda seyrettiriyordu bu program kendisini, gerçekten değişik güzel sahne şovlarına şahit oluyor severek izliyorduk. Ancak artık yarışma formatı değişmiş. Maksat programı sürdürebilmek... Dünyanın hemen hemen her yerinde bu tür yarışmalar yapılıyor ve bizim ülkemizdekilerin artık pek bir gösterişi kalmadı. Programın içeriğini değiştiriyorsan amacın birine yardımcı olmak, içindeki potansiyeli yükseltmek ise programın ismin değiştir olsun bitsin ya da kaliteli yarışmacıları bir arada bandırmak için her dönem başı bu yarışmayı yapma olsun bitsin.
bahsettiğin değerler tüm dünyada hiçbir yarışma programında geçerli değil bugün en gelişmiş ülkelerdeki yarışmalar da sanata değil, insanları anlık etkileyebilme ve popüleriteye endeksli. senin gözün kör mü? dünyadan mı haberin yok yoksa
*bandırmak yanlış yazmışım barındırmak diyecektim. sen de bunu görmemişsin ama sana kör müsün diyecek kadar kaba olmaya niyetim yok
at gözlüğünü çıkar
Hanımlığını kaybetmiş bir kızın dediklerini kale almam. Hele ki bu denli birisini savunurken sanalda bile kendisini gizleyen bir korkağın önerilerini dikkate hiç almam.
kendisini gizleyen birini kaaleye almam diyorsun sende binevi gizlisin be canım fotoğraf yok bişey yok çok açıksın tamam sensin
acun için her şey para sanatı da paraya çevrilirse değerli buluyor neyine haklı diyorsunuz ya nasıl lümpenlik bu. kadın da bu durumu eleştiriyor diyor ki bu bir yetenek yarışmasıysa gerçekten yetenekli olanı seçelim diğerlerine haksızlık olmasın. düşün ki senin sesin fazlasıyla güzel ama halkı eğlendircek bir duruşun yok biri geliyor seyirciyi azcık güldürüyor sesi senden kötü olmasına rağmen önüne geçiyor sence hoş mu bu. nası karşılarsın bu durumu. amaç birilerinin para kazanması mı? sanat birilerinin para kazanmasına mı hizmet etmeli bunları bir düşün olur mu? bu insanlar halkın fakirliğini kullanıp reyting yakalamaya çalışan insanlar. kimse acun un programına çıktı diye ünlü olmuyor bir süre tanınıyor ve sonra unutuluyorlar yani bu sadece acun un işine yarıyor. neyi savunduğunuzu bilin.
Bir sure taniniyor ve unutuluyorlar mi? Sen ciddimisin ya? şu an acunun kanalina bir bak bakalim kanali nerdeyse o yarismalardaki insanlar goturuyor. Cogu kamera onunde arkasinda olanlarda vardir eminim kendi kanalinda calisanlarin disinda baska kanallarda program yapanda va. Acun tuttugu birini oyle kolay birakmiyor. Ve temiz yurekli insanlarla calisiyor. Bu yuzden cok para kazaniyor. Yetenek konusuna gelince ses ne kadar guzel olursa olsun sahneye cikiyorsun sahne demek insanlarla iletisim kurmak demek goz kontagiyla mimikle jestleyada sozle.. bunlar olmazsa ses bir yere kadar dayanir.
millet neden acun'u seviyor bu kadar anlamadım. ben sempatik de bulmamışımdır o adamı. geçen bana linkini attığın çocuk ne oldu mesela? bence unutulmuştur. yetenekli de değildi zaten. herhalde sempatik filan bulmuşlardır o anda. onlar da seyirci sevdi diye seçmiştir.
Her ikisi de kendi açılarından haklı. Şöyle ki; Acun Ilıcalı program yapımcısı, kanal sahibi olarak reytinglere, beğenilere önem verirken Demet Evgar sanatçı kimliğiyle kaliteye önem veriyor. Benim için de ortaya konulan işin bana göre kalitesi, başkalarının ne düşündüğünden önce gelir. Çoğunluk seyrediyor diye nice ahlaksızlıklar, şaklabanlıklar yapılıyor. Bu sebeple Demet Evgar'ı haklı buluyorum. Yalnız Demet Evgar'ın kullandığı sözcüklerin arasından "ben, beğenilmese de kaliteli işlere imza atıyorum" manası çıkıyor ki buna katılmam mümkün değil. Çünkü Demet Evgar'ın ne yaptıklarını ne de şahsını severim.
bu çok iyi açıklamaydı işte..
EİC seç olsun, bitsin.
demet evgardan nefret ediyorum -_-https://i.hizliresim.com/nG0X70.jpg
acun haklı !
Cevap
55Cevap
Acun Türk halkının başına bir lanet gibi nerden düştü bilmiyoruz. Seviyesiz programlar, şaklaban, şakşakçı, medya maymunu tiperi bulup bulup gözümüze soktu. Kutuda ki 300 - 500 milyar için insanlık şerefini ayak altına alan mı dersin, ününü kaybetmiş üste çıkmaya çalışan veya sosyeteye girmek isteyen adada kıçını yırtanlar mı dersin, maymun gibi dans edip şarkı söyleyen kıçından ateş çıkarmaya çalışan şekilden şekile giren yurdum insanımı dersin daha neler neler. Evet uyutuluyoruz ne yazık ki aptal kutu bizi uyutuyor. Acun gibi tiplerde bizim bu uyku halimizden köşeyi köşe ediyor. Etsin kazancında gözümüz yok ama gördüğüm en kalitesiz ve aşağılık adam diyebilirim. İnsanlarla oynayan onları birer ekonoik kazanç maddesi olarak göre sirk sahibi. Demet sonuna kadar haklıdır kardeşim delikanlı kadınmış helal olsun.
Sayin arkadaslar demet evgar okadar konservatuari bosuna okumus. Yetenek sizsizinizde bir yorumunu duydum tiyatro oynayan cocuklara konunuz demode diyordu. Bu ne kadar sefilce bir yorumdur. Inanamiyorum. Shakespeare kacinci yuzyilda yasamis onun haberi var mı ya da cehov gunumuzun yazarimi. cahilliktir bu sanat olumsuzdur yaslanmaz. Demet Evgar i hic sevmem Acun Ilicali yi hakli buluyorum
Acun hep seyirciye oynayan bir tip olduğu için bir çok düşüncesini samimi bulmuyorum Demet Evgar beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz işini hakkını vermeye çalışan bir insan. Onun da dediği gibi alkışın fazla olması onu kaliteli ya da iyi olduğunu göstermez unutmamak lazım yine aynı programda bir çok yarışmacı sırf yaptığı işten dolayı değil sempatiklikten ötürü büyük alkışlar almıştır o zaman aynı mantıkla onların yaptığı da mı başarılı oluyor? Burada belki bu durum aynı değildir ama alkış her zaman kaliteyi yansıtacak diye bir durum yoktur.
kendi hesabindan yazilan tvitler korsandi degildi bilmem de, verilen videodan izledigim kadar, asagi yukari ayni seyleri dusundugunu anliyorum. biri onun adina yazdiysa da, onu yorulmakran kurtarmis gibi. acun'un bu yetenek sizsiniz zirvasi her ne kadar laçkalaştıysa da, olayın bir de şov bizınıs yönü var ki, acun ve benzerlerinin hakliligi orada başlıyor. yani bu iş olacak bir şekilde. acun'un orada dedigi dogru: halk bunu istiyor ve bunun karşılığında para varsa benim icin dogrudur. acun bir yapimci, tv sahibi, programci, patron olarak bunun derdinde
+1 benden
Ya katılan yarısmacıların kultur ve yasayıs bicimleri cok bariz belli ne bekliyo ki demet evgar bu iki tip cıkıpta michael jackson'dan billie jean mi soylesin? Demet fazlaca mukemmelliyetci bence. Acunun butun yarısma formatları seyirciyi memnun etme uzerine profesyonellik uzerine degil ki bence cokta dogru metod kullanıyo ben izlerken zevk alıyorum. Demet ablacım henuz ordaki olayı algılayamamıs.
Acun haklı diyenlerin hepsi siyaset açısından bakarak yorum yapmış :) Yanlış anlaşılmasın o açıdan farklı bir görüşte değilim. Demet Evgar bu konuda tamamen haklıdır. Sizin gibiler olduğu için zaten Türkiye'de müzik kültürü gelişmiyor. arsız bela, asi stayla gibi bonzai kullanan yaratıkları dinlediğiniz belli. Bu tür saçma müziklere rap diyerek tüm dünyaya ülkemizi rezil ediyorsunuz. Başka bir isim verseniz ya '' Köpek şarkısı '' Hayvan şarkısı '' gibi? Neyse ki azda olsa Türkiye'de iyi Rap yapan sanatçılarımız var. ( rap dinlemiyorum fakat yinede güzel olan herşeye saygı duyarım.) Siz olmasanız işte Metal, Rock, Punk, Blues tarzda da ilerlemeye olacak ülkemizde.
Demet evgar tabiki de hakli orası kendini göstermek için bir platform fakat yeteneğin varsa çıkacaksin oraya. herkes türkü okuyup sarkici olsun para kazansın gibi amaca destek olunacak bir yer degil. bunun için zamanında göster kendini diye yarışmalar yapıldı.
orada amaç para kazanmak değil anlık program orası demet acunun yanında kim ki ya
ya sen çok yanlış geldin
tamam
Bu bir televizyon showudur burada amaç yetenek ortaya çıkarmak değil insanları eğlendirmektir. Şu adamlarım yaptığı sanatın s si bile olamaz ama oradalar işte insanlar eğlensin diye. Acun ılıcalı her zaman seyirciye oynadı buda onlardan biri. Zaten oynamasa bu konumda da olmazdı. Programın formatına bakarsak acun ama işin manalı tarafında ise demet haklıdır.
Demet Evgar in beklentisi çok yüksek
ama acunun beklentisi seyirciyi eglendirsin yeter seklinde
ben ikisinide hak verdim demet yapilan iste titiz olunmasini istiyo ki hakli bir isi hakkiyla yapmak var
ama acunda o isi hakkiyla yapsada onemli olan guldurmesi diyo oda hakli
demet daha tekniksel acunda daha seyircisel bakiyo :)
tartışma 3. dakikada başlıyo arkadaşlar sdsds :D
acun haklı
evet belirtmeyi unutmuşum bak ahaha :D
kesinlikle bende acunu haklı buldum burada albümler satmıyor diyo kadın en gereksiz demet akalın hadise ne o zaman :D
evet ya bende valla :D
Karı haklı da, acunla ters düşülmez. Ekmek yiyemezsin piyasada bir daha...
Kesinlikle Demet Evgar haklı bence kadın çok doğru kullanmış haklı da Acunsa oraya yetenek değil de reyting yükseltmek için yarışmacı getiriyor eserle murat acunun yandaşları olmuş o ne derse evet diyorlar Acun çok saçmalamış
bahsettiğin değerler tüm dünyada hiçbir yarışma programında geçerli değil bugün en gelişmiş ülkelerdeki yarışmalar da sanata değil, insanları anlık etkileyebilme ve popüleriteye endeksli. senin gözün kör mü? dünyadan mı haberin yok yoksa
Sen çok biliyosan neden buraya gelip konu açıyosun da bizim de fikirlerimizi alıyorsun? Herkesin düşüncesi farklı olabilir sen böyle konuştun diye benim fikrim değişmez her şey orta da kadın çok doğru konuşmuş Acun da eğer böyle yapmasaydı bu şekilde davranmasaydı insanlara izleyicilere bu kadar zengin olmazdı şimdi ufaktan uza
illa bilmediğim bişey hakkında mı konu açıcam sen kadar geri kafalısın senin düşüncenin altına kendi düşüncemi yazmışım demi ister değişsin ister değişmesin beni ilgilendirmiyor benim sorumdan bana uza diyo sen ufaktan yol al tatlış hadi
Tv programlarına ücretle çıkarılan seyircilerin olduğunu bilmenizi isterim. Dilediğiniz gibi her programın araştırmasını yapabilirsiniz.
Dünya'nın hiç bir yerinde arabesk rap gibi saçma bir müzik türü yok. Müzik türü demeye bile utanıyorum resmen.. Sizler vücudunuza kesikler atıp, bununla gurur diyen tuhaf insanlarsınız.
öyle büyük bir tartışmada yokki burada çok abartılmış bence
ama demet haklı o kadın genel düşünüyor ve geleceğe dayalı düşünüyor anlık zevkler değil ömürlük zevkler diyor yanii :)
ama bu yarışma anlık zevk meselesi
tamam yarışma olduğu belli ama umut yok geleceğe dayalı ve yararlı bir şey olmadığını düşünerek cevap veriyor
konuşma tarzı önemli
tamam önemli zaten öyle bir tartışma görmedim ben
acun zaten sadece reyting peşinde olduğun anlaşılıyor bu videoyla...
kadın diyorki çoğunluğun sesi doğru iş yapıldığı anlamına gelmezzz
çok doğru bir söz
tamam
bende teşekkür ederim canım :)
zaten demet evgar'a aşık gibi bir şeydim : (
neyse. olay bariz kurgu, söylenenler çok doğru. acun populist ve demet çok seksi <3
dolayısı ile demet haklı, ama kazanan yine acun. anladın sen onu.
sen beyin error verdi ama devreler karışık :/
"Seyirci beğeniyorsa o iyidir" böyle bir mantık var mıdır arkadaş?
Bu aleni olarak "göz önünde olanlar çok kişinin beğendiği çok kişinin yaptığı iyidir doğrudur güzel kadınlar iyidir yakışıklı erkekler iyidir doğrudur güzel olmak için yakışıklı olmak için şunları giyen şunları yapanlar iyidir" vb. manüpülasyonların bir benzeridir
Bu kadar tepkiye ne gerek vardı ki, sonuçta şu an ülkemizde gereksiz sanatçlıların bile yok sattığı albümler varken burada çıkan yarışmacıların şevkini kırmak neden?
demet'in fikri yarışmacıların yetersiz olduğu. sırf alkış alıyor diye yeterli kalitede olduğunu söylemek doğru değil diyor demet evgar. Acun da alkış eşittir başarı alkış eşittir yetenek diye bakıyor olaya şova dönüştüreceğim diye her şeyden para kazanmaya bakan adam acun. tepki buna
acun bir çok kişinin önünü açan biri bu zamana kadar da öyle oldu demetin yaptığı biraz da kendini beğenmişlik gibi geliyor bana
Acun olaya sadece para ve eğlence olarak bakıyor herşey para değil herşey eğlence değil
+1 benden
Demet evgarin ne isi var orda ya itici igrenc kadin demodeymis yillarca bel altindan baska espri yapilmayan sacma sapan bir komedide oynayan kadin soyluyo bunu.
hay ağzına sağlık be işte cevap dediğin budur özgün çıktı bu girdi ama dediklerinin hiç birine katılmıyorum kadının şu haline bile bak içip gelmiş gibi..
isim ver o zaman ne boş konuşuyon.
O bu değilde Demet uyuşturucu bağımlısı sanırım. Gözlere bak keş gibi konuşamıyoda adam akıllı. Kelimeler ağzında kalıyo kekeliyo.
konuşurken gözler kayıyor dimi onu bende fark ettim cümle kuramıyor
Aynen. 1 kadın 1 erkekte böyle değil mesela gayet güzel ama burada gözler kaymış konuşamıyo felan. Hani desemki her zamanki hali ama değil burada çok başkalaşmış. Demetin ropartajlarını felanda izledim gayet hoş bir bayan ve eğlenceli duruyor. Yeteneksizsinizde sürekli negatif konuşuyo felan sanki Acun onu oraya zorla çıkarmış gibi bir tipi var.
demet evgar gibi tiplerin her zaman bir kuyruk acısı vardır... madem okdr beynin vardıda acunun yapabildiginin yarısını yapsaydın da bugün millet senin sayende bir yerlere gelseydi... demet evgara bir yürü git kaybol diyoruumm!!!
acun nasıl haklı ya bu nasıl saçmalık. demet evgar çok akıllı ve mantıklı konuşmuş gerçekleri sölemiş. ama nasıl derler dgruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş. biz türklerin çoğu gerçekleri görmeyi istemiyor
Bunun nesi akıl ve mantık
saçma sapan şarkı söyleyen yetenekli olarak değerlenrilmez..
İnsanın bu şekilde şevkini kıramaz hiç kimse
kırmalı ki gerçeği görsün. ben nie çkıp şarkı söylemiorm çnkü kendmi biliyorum sesim kötü sanata saygısızlık etmiş olurum. ama adamlar çok rahat ya
bu programdan özgü namal neden ayrıldı bir öğren. hadi öğrenmedin jüri üyeliğini kabul etmeden önce programı bir izle. yarışmacıların nasıl olduğu, seyircinin nasıl olduğu, seçilen yarışmacılardaki aranan kriterin neler olduğunu bilmediğin bir programa bodoslama jüri neden oluyorsun?
özgü namal ayrılmadki hala duruo yerinde.
emin misin?
eminim
+1 benden
Tabi ki de Demet Evgar haklı, zaten Acun ve Murat kadar şovmen reyting düşkünü adamların dediklerini dinleme. Yetenek Sizsiniz yetenekleri seçen bir program mı yoksa yetenekli olabilecek insanların "önünü açma" programı mı? Gösteriyi izlemedim ama şu anki halleriyle tiyatro alanında yetenekli değillerse sonuna kadar hayır derdim.
yetenekleri var gibi çıkmışlar insanların bu denli şevkini kırmak neden belki ilerleticekler kendilerini kimse anasının karnında öğrenmedi..
Demek istediğim şu: mesela o ses türkiyede çok iyi olmayan birini seçerek geliştirirsin. Ama yetenek sizsinizin amacı yeteneklileri seçmek. Eğer gerçekten yetenekli iyi gösteri yapmış insanlar yerine, kendilerini geliştirebileceklerini düşündüğün insanları seçiyorsan yanlış yapıyorsun. Programın amacına uymuyor.
demet evgar gibi insanlar iyi ki varlar. acun seyircinin duymak istediklerini söyleyip duruyor saksakcilarindan tiksiniyorum. Demet evgar turkiyedeki en iyi tiyatroculardan. Acun yalakalari sayesinde bu noktada.
Demet evgar kim ki orada kendine yer bulmuş ÇAPULCU zibidisi. Oyunculuğu hep açıklık cinsellik tahrik üzerine kurulu bir kevaşe.
HELAL OLSUN.
Yanlı diyenler olabilir filmlerini, reklamlarını bile dikkatli incelesinler, eğer haksız isem özür dileyeceğim..
valla sonuna kadar haklısın..
:)))
Demet çok bir halt olmadığı halde kendini çok büyütüp insanlata tepeden bakan biri acun haklı
kesinlikle katılıyorum yarışmacıların çoğunu küçük görüyor..
Anlamadığım şey demetin dizisi sevişme aşağı öpüşme yukarı sürekli cinsel içerikli saçma diyaloglarla dolu bide kalkmış karşılıklı oynamaktan keyif alacağım kişilersiniz demiş adamlara ne niyetle baktıysa artık :)
ahahahaha ya senden ne güzel cümleler çıkıyo :DDD
@Soran sen bu soruyu neden gizli sordun ki :)
şu şaklaban herifle tartışmasını geçtim, demet evgar gibi bir kadının ben bu yarışmaya dahil olmasını kınıyorum bir kere. böylesine ucuz bir kadın olmamalıydı.
demet evgar kim ki daha neleri varken sen bu kadını mı üstün buldun?
düşünce tarzı yanlış konuşma üslubu doğru gelmedi bana sadece..
senin düşüncen..
@Cevaplayan Türkiyede yapılan 10 filmden 8 tanesinin oyuncularının yüzde 70ini eğitmiş yetiştirmiş bkm nin şefi eser
Demeti tamamı birbirinden kaliteli şarkılarından yanlızca 1 iyle sabah akşam dövebilecek Murat
Show Tv nin belirli bir bölümüne Tv8 in tamamına sahip türkiyenin Medya konusunda 1 numarası Acun
Birde senin bir kadın bir erkek isimli saçmalıkta aşiftelik yapan demetin
Sen şimdi nasıl demeti yanında oturanlardan üstün tuttunda programı ve bu adamları küçümsedin.
@themarmarasea valla ayakta alkışlanıcak kişisin sen :O
@Soran Teşekkür ederim :)
@cevaplayan bak bir noktayı atlıyosun canım benim diyelimki sen ciğeri 5 para etmez birisin ama çok komiksin mükemmel bir komedyensin biz senide sevicez dolayısıyla bahsettiğimiz insanların karakteri değil ki biz sanatlarıyla icraatlarıyla ilgileniyoruz.
Demette acunun köpeklerinden biri olmuş olmasa parasını paşa paşa alıp acunun koltuğuna oturmazdı
@themarmarasea diyorum zaten bu kadar basitleştiremezdi kendini daha diye. ayrıca bana acunun icraatlarından bahsetme lütfen, yaptığı her şey çalıntı adamın. oturup da bir programı ben düşüneyim, yeni bir şeyler yaratayım dese başım gözüm üstüne ama öyle bir şey yaptığı yok.
@Cevaplayan yanlış yoldasın çalmıyo dünya çapında tutmuş projelere çok yüksek bedeller ödeyerek bu projeleri türkiyede hayata geçiriyo Fatmagülün yaptığı dizi 50 ülkede yayınlanınca gurur duyuyosunda acunun yurtdışında tutulan bir formatı türkiyeye getirmesi türkiyeninde seve seve izlemesine neden takılıyosun?
Acun kim ya dün boktu bugün koktu sadece bir piyon sanattan anlayanları beyni olan insanları kıyasladığınız kişilere bakın Demet Evgar senin o yavşakla yan yana oturman bile hata.
Acunu hangi mantıkla haklı buldun bilmiyorum ama kadın sadece populerizmin hakkı olana hakkının vermeyecegini soylemıs. Sizin vicdanınız yokmu?
Vicdan meselesi degil bu insanın şevkini kırmaya hakkı yok yarışmanın amacı anlık bir olay kimse o yarısmacıları tv nin orta yerine koymıcak zaten orda sana aranmıyor sadece o anlık gösteriler demet bunun farkına varamamış
yarışmacılar oraya sanat yapmak için değil, konservatuvara girmek için değil, tiyatro dersleri ve sınavları için değil, eğlence ve popülerite olsun diye katılıyor
+1 benden
Böyle saçma sapan programları kim neden izliyor acaba?
unutlcak tabi düğünlerde çalıyodur ki birinci olmasa da yapardı aynı işi.
demet haklı geldi bana. kimileri gibi acun yalakalığı yapmıyor ve kendi fikrini söyleme cesareti buluyor. takdir ettiğim bir sanatçı :)
Demet haklı ama uslub yanlış jest ve mimikler küçümserce o yüzden acun bu tepkiyi verdi bana kalırsa :)
Demet çok ukala davranıyor
+1 benden işte bu ya
Aptal kız kendini b*k sanıyor... profosyonelmiş heh...
katılıyorum işte buna!
Acun haklı değil. Demet Evgar orada yapılan düzen çarkını anlatmaya başlamış.
+1 benden
İkisi de bir yerde haklı. Acun sayesinde çoğu kişi zengin oldu :) ama ota b.. ka da evet diyolar
acun her zamanki yavşaklığını konuşturmuş. hatun haklı.
Katilmiyorum
İkisininde kendine göre haklı sebepleri var burada problem toplumda gittikçe zevksiz saçma şeylerden hoşlanan tek tip insanlar haline geliyoruz.
bir juri oldu kötü kalktı orospunun kapalı elbiseyle fotoğrafı bile yok..
ahahaha katılırım işte buna :D
Teşekkür ederim. Bu kadını hiç sevmiyorum. Ve Erkan Kolçak Köstengilin nasıl bununla sevgili olduğunu anlamıyorum. At kafasından bile kötü bir yüzü var, makyajını öyle bir abartmış ki..
o dudaklar ne bir kere soslu makarna yemiş gibi o kadar ruj kadın bir kere albümler bile satılmıyorken diyo hadise gibi demet akalın gibi serdar ortaç gibilerin albümleri yok satılıyor onlara ne demeli çıkmış oraya bir şey bilmeden..
Haklısınız. İrem Derici-Kalbimin Tek Sahibi şarkısı hem çok dinlendi hemde baya bir satış rekoru kırdı. O dudaklar botokslu karılardan daha beter. Bülent Ersoyun götüne benzemiş :))
bu gibi kişiler gündeme gelirken bunlardan haberi olmayan bir kişiyi oyuncu diye adlandırılıyorlar demeti kast ettim burada irem derici sırf ses değil aynı zaman da görüntü kirliliği mesela..
İrem Dericinin sesini severim. Fakat kişilik olarak çok saçma birisi..
@oreira94 he he sen çok biliyon
acun haklı helal olsun demet evgarı çok seviyorum oda bişeyleri anladı ama geri bas yapamadı zaten susmayı tercih etti genelde gerçi seyirciler alkış alkış konuşturmuyolarda adamı :)
Demet haklıdır bence kadın sanatsal bakyor olaya eğer Acun seyirciye göre değerlendirilecek diyorsa madem oraya raskele bir ünlüler alsn müzik sıtarı tiyatro sanatcası film oyuncusu almasın..
Diyarbakırlı kardeşlerimizi kimseye ezdirmesin her Bıjı Amed yan dıyarbekir
Türkiye de emek vermeden kazanmak olmak moda oldu birileri sana destek veriyor yürüyorsun emek vermediğin içinde kıymeti olmuyor. Yurtdışında emek ne kadar değerli ise burada da o kadar değersiz
Acun her önüne geleni jüri diye çıkardığı sürece çok basit bir program olmaya devam edecek..
Halkı anlamayanları da ben anlayamıyorum insanlar sevmiş alkışlamış daha neyin tartışması bu
Demet in yerinde olsam benim yerimede sen konuş l*n o zaman burada ben niye varım der atar yapar programı birakirdim :))
acun millete yalakalık yapıyo demek gerçekleri söylüyo... diger jurilerde acuna yalakalık yapıyo
bunun yalakalıkla alakası ya adam sonuna kadar haklı yarışmacılar oraya sanat yapmak için değil, konservatuvara girmek için değil, tiyatro dersleri ve sınavları için değil, eğlence ve popülerite olsun diye katılıyor..
bu kafa yüzünden hep kalitesiz şeyer istiyoruz tv de :)
hı hı
sen ne dersen de Soran kardeş, acun parasını seyirciden kazanıyor.
tamam sensin
hey hey eleştiriyi yapan sanırsın belgesel çekiyor bir kadın bir erkek bir de çocuk
tam ağzı sperm ve japon yapıştırıcısı karışımıyla yapıştırılması gereken kadın.
demet evgara benzeyen bir sevgilmi vardı ama salaktı belirtmek istedim.
Irkçı ve devşirilmiş azınlıklara inat, yaşasın Kürt Türk kardeşliği..
Acun beyfendi bir adam söyleyeceğinide incitmeden söyler demet evgarı oraya neden koymuşlar sadece OYNUYOR o kadar.
Demet Acunun yanında bokun üstündeki sinek... Acun miker atar...
Kadını tuttum tam benım kafadan :D sondaki adamlara sırf diyarbakırlı die hayır derdım bende olsam
oda bence bu yüzden hayır dedi
. d:D:D
Eksi -
Bir onceki sorusundan yola cikalim.
Acun'un haklı olması kazandığı parayla orantılı olacak ondan haklı olmalı ki kazandığı para artsın çünkü ciddi harcamaları var :)
Acun HAKLI kim nederse desin..
Gezizekalı bir kadından daha fazlasını beklemek saçmalık olur
Ay bana ne onların kavgasından kavga edip parayi götürüyorlar işte
o zaman neden geldin boş yorum için mi hey allahım
burada bunu tartışmanin hicbirseyi değiştirmedigini söylemek için işte boş işler bunlar
soru cevap sitesi burası bilmem farkında mısın
Yok canım okuma yazma bilmiyorum benn!
Kasma canım her türlü görüşe açık ol
Astala vista baby
ya kes
ahahah annem gibi konuştun :)
ya dışarıda her gün birileri tartışıuor bunlarıkı da sıradan bence abartmaya gerek yok
Acun seyirciye oynuyor anca. Kadın haklı.
+1 benden
hahaha işiniz yok mu böyle asosyallikler peşindesiniz 😄😄😄 dedikodu sitesine çevirdiniz la kezbanlar
KEZBAN MI?
https://i.hizliresim.com/lz5gbr.png şu sorduğun sorulara bak önce
ee ne var bunda hahahahahaha 😄😄😄
üşenmedin sorularıma mı baktın hahahahahahahaha
18 yaş altı ergensin sus.
20 yaşındayım tatlım 😄😄😄😄
eminim evet 20 yaşında resmimi yorumlayın diyen biri varsa ben onun akıl sağlığından şüphe duyarım
hahaha gizliden çık senin sorularına bakalım 😄😄😄
bu arada o soruda kardeşimle nasıl çıkmışız diyorum fatoş bunda kötü bişey yokkiiii 😄😄😄😄
ya kes
😄😄😄😄 😄😄😄😄😄😄
Acun=King
helal
Acun haklı, demet g. t oldu
ahahaha surat ifadesine baktım da bende harbiden de oldu yani :D
Acunu sevmem ama HAKLI adam ^^
bence de valla :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar