• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Acun Ilıcalı ve Demet Evgar tartışması?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sizce bu tartışma ne kadar doğru?
Bana göre Acun Ilıcalı haklı gibi geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=ITKPatxVwBU
Acun Ilıcalı ve Demet Evgar tartışması?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ooopapatya
    ooopapatya Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Yarışmanın ismi adı üstünde ''Yetenek Sizsiniz''. Demet Evgar sevdiğim bir sanatçı değil ancak ona hak veriyorum. İpini koparan yarışmaya katılıyor, azıcık alkış alsa juri hemen destekliyor. Amaç ilk zamanlardaki gibi gerçekten yetenekli birini bulmak değil. İlk zamanlarda seyrettiriyordu bu program kendisini, gerçekten değişik güzel sahne şovlarına şahit oluyor severek izliyorduk. Ancak artık yarışma formatı değişmiş. Maksat programı sürdürebilmek... Dünyanın hemen hemen her yerinde bu tür yarışmalar yapılıyor ve bizim ülkemizdekilerin artık pek bir gösterişi kalmadı. Programın içeriğini değiştiriyorsan amacın birine yardımcı olmak, içindeki potansiyeli yükseltmek ise programın ismin değiştir olsun bitsin ya da kaliteli yarışmacıları bir arada bandırmak için her dönem başı bu yarışmayı yapma olsun bitsin.

3
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bahsettiğin değerler tüm dünyada hiçbir yarışma programında geçerli değil bugün en gelişmiş ülkelerdeki yarışmalar da sanata değil, insanları anlık etkileyebilme ve popüleriteye endeksli. senin gözün kör mü? dünyadan mı haberin yok yoksa

Yorumla
    • ooopapatya
      ooopapatya
      +1 yıl

*bandırmak yanlış yazmışım barındırmak diyecektim. sen de bunu görmemişsin ama sana kör müsün diyecek kadar kaba olmaya niyetim yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

at gözlüğünü çıkar

Yorumla
    • ooopapatya
      ooopapatya
      +1 yıl

Hanımlığını kaybetmiş bir kızın dediklerini kale almam. Hele ki bu denli birisini savunurken sanalda bile kendisini gizleyen bir korkağın önerilerini dikkate hiç almam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kendisini gizleyen birini kaaleye almam diyorsun sende binevi gizlisin be canım fotoğraf yok bişey yok çok açıksın tamam sensin

Yorumla

En İyi Cevaplar

• lafsöyledibalkabağı
    lafsöyledibalkabağı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 31%
    +1 yıl

acun için her şey para sanatı da paraya çevrilirse değerli buluyor neyine haklı diyorsunuz ya nasıl lümpenlik bu. kadın da bu durumu eleştiriyor diyor ki bu bir yetenek yarışmasıysa gerçekten yetenekli olanı seçelim diğerlerine haksızlık olmasın. düşün ki senin sesin fazlasıyla güzel ama halkı eğlendircek bir duruşun yok biri geliyor seyirciyi azcık güldürüyor sesi senden kötü olmasına rağmen önüne geçiyor sence hoş mu bu. nası karşılarsın bu durumu. amaç birilerinin para kazanması mı? sanat birilerinin para kazanmasına mı hizmet etmeli bunları bir düşün olur mu? bu insanlar halkın fakirliğini kullanıp reyting yakalamaya çalışan insanlar. kimse acun un programına çıktı diye ünlü olmuyor bir süre tanınıyor ve sonra unutuluyorlar yani bu sadece acun un işine yarıyor. neyi savunduğunuzu bilin.

5
    2 Yorumla
    • smyel
      smyel
      +1 yıl

Bir sure taniniyor ve unutuluyorlar mi? Sen ciddimisin ya? şu an acunun kanalina bir bak bakalim kanali nerdeyse o yarismalardaki insanlar goturuyor. Cogu kamera onunde arkasinda olanlarda vardir eminim kendi kanalinda calisanlarin disinda baska kanallarda program yapanda va. Acun tuttugu birini oyle kolay birakmiyor. Ve temiz yurekli insanlarla calisiyor. Bu yuzden cok para kazaniyor. Yetenek konusuna gelince ses ne kadar guzel olursa olsun sahneye cikiyorsun sahne demek insanlarla iletisim kurmak demek goz kontagiyla mimikle jestleyada sozle.. bunlar olmazsa ses bir yere kadar dayanir.

Yorumla
    • İsviçreliii
      İsviçreliii
      +1 yıl

millet neden acun'u seviyor bu kadar anlamadım. ben sempatik de bulmamışımdır o adamı. geçen bana linkini attığın çocuk ne oldu mesela? bence unutulmuştur. yetenekli de değildi zaten. herhalde sempatik filan bulmuşlardır o anda. onlar da seyirci sevdi diye seçmiştir.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Her ikisi de kendi açılarından haklı. Şöyle ki; Acun Ilıcalı program yapımcısı, kanal sahibi olarak reytinglere, beğenilere önem verirken Demet Evgar sanatçı kimliğiyle kaliteye önem veriyor. Benim için de ortaya konulan işin bana göre kalitesi, başkalarının ne düşündüğünden önce gelir. Çoğunluk seyrediyor diye nice ahlaksızlıklar, şaklabanlıklar yapılıyor. Bu sebeple Demet Evgar'ı haklı buluyorum. Yalnız Demet Evgar'ın kullandığı sözcüklerin arasından "ben, beğenilmese de kaliteli işlere imza atıyorum" manası çıkıyor ki buna katılmam mümkün değil. Çünkü Demet Evgar'ın ne yaptıklarını ne de şahsını severim.

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu çok iyi açıklamaydı işte..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

EİC seç olsun, bitsin.

Yorumla
  • Blackstar_89
    Blackstar_89 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 71%
    +1 yıl

demet evgardan nefret ediyorum -_-https://i.hizliresim.com/nG0X70.jpg
    acun haklı !

5
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

41

Cevap

55

Cevap

• Sapientiaestpotentia
    Sapientiaestpotentia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.

Acun Türk halkının başına bir lanet gibi nerden düştü bilmiyoruz. Seviyesiz programlar, şaklaban, şakşakçı, medya maymunu tiperi bulup bulup gözümüze soktu. Kutuda ki 300 - 500 milyar için insanlık şerefini ayak altına alan mı dersin, ününü kaybetmiş üste çıkmaya çalışan veya sosyeteye girmek isteyen adada kıçını yırtanlar mı dersin, maymun gibi dans edip şarkı söyleyen kıçından ateş çıkarmaya çalışan şekilden şekile giren yurdum insanımı dersin daha neler neler. Evet uyutuluyoruz ne yazık ki aptal kutu bizi uyutuyor. Acun gibi tiplerde bizim bu uyku halimizden köşeyi köşe ediyor. Etsin kazancında gözümüz yok ama gördüğüm en kalitesiz ve aşağılık adam diyebilirim. İnsanlarla oynayan onları birer ekonoik kazanç maddesi olarak göre sirk sahibi. Demet sonuna kadar haklıdır kardeşim delikanlı kadınmış helal olsun.

6
    0 Yorumla
  • TürkBirAdam
    TürkBirAdam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Sayin arkadaslar demet evgar okadar konservatuari bosuna okumus. Yetenek sizsizinizde bir yorumunu duydum tiyatro oynayan cocuklara konunuz demode diyordu. Bu ne kadar sefilce bir yorumdur. Inanamiyorum. Shakespeare kacinci yuzyilda yasamis onun haberi var mı ya da cehov gunumuzun yazarimi. cahilliktir bu sanat olumsuzdur yaslanmaz. Demet Evgar i hic sevmem Acun Ilicali yi hakli buluyorum

7
    1 Yorumla
    • oreira94
      oreira94
      +1 yıl

yalnıslıkla artıladım

Yorumla
  • Untouc
    Untouc Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Acun hep seyirciye oynayan bir tip olduğu için bir çok düşüncesini samimi bulmuyorum Demet Evgar beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz işini hakkını vermeye çalışan bir insan. Onun da dediği gibi alkışın fazla olması onu kaliteli ya da iyi olduğunu göstermez unutmamak lazım yine aynı programda bir çok yarışmacı sırf yaptığı işten dolayı değil sempatiklikten ötürü büyük alkışlar almıştır o zaman aynı mantıkla onların yaptığı da mı başarılı oluyor? Burada belki bu durum aynı değildir ama alkış her zaman kaliteyi yansıtacak diye bir durum yoktur.

5
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kendi hesabindan yazilan tvitler korsandi degildi bilmem de, verilen videodan izledigim kadar, asagi yukari ayni seyleri dusundugunu anliyorum. biri onun adina yazdiysa da, onu yorulmakran kurtarmis gibi. acun'un bu yetenek sizsiniz zirvasi her ne kadar laçkalaştıysa da, olayın bir de şov bizınıs yönü var ki, acun ve benzerlerinin hakliligi orada başlıyor. yani bu iş olacak bir şekilde. acun'un orada dedigi dogru: halk bunu istiyor ve bunun karşılığında para varsa benim icin dogrudur. acun bir yapimci, tv sahibi, programci, patron olarak bunun derdinde

Yorumla
    • Untouc
      Untouc
      +1 yıl

O zaman ortada bir şeyleri sorgulamamıza gerek yok birisi sanat olarak düşünüyor diğeri para olarak. ikiside kendi açısından haklı.

Yorumla
    • ooopapatya
      ooopapatya
      +1 yıl

+1 benden

Yorumla
  • pandorakız
    pandorakız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 57%
    +1 yıl

Ya katılan yarısmacıların kultur ve yasayıs bicimleri cok bariz belli ne bekliyo ki demet evgar bu iki tip cıkıpta michael jackson'dan billie jean mi soylesin? Demet fazlaca mukemmelliyetci bence. Acunun butun yarısma formatları seyirciyi memnun etme uzerine profesyonellik uzerine degil ki bence cokta dogru metod kullanıyo ben izlerken zevk alıyorum. Demet ablacım henuz ordaki olayı algılayamamıs.

1
    0 Yorumla
  • Wackers
    Wackers Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Acun haklı diyenlerin hepsi siyaset açısından bakarak yorum yapmış :) Yanlış anlaşılmasın o açıdan farklı bir görüşte değilim. Demet Evgar bu konuda tamamen haklıdır. Sizin gibiler olduğu için zaten Türkiye'de müzik kültürü gelişmiyor. arsız bela, asi stayla gibi bonzai kullanan yaratıkları dinlediğiniz belli. Bu tür saçma müziklere rap diyerek tüm dünyaya ülkemizi rezil ediyorsunuz. Başka bir isim verseniz ya '' Köpek şarkısı '' Hayvan şarkısı '' gibi? Neyse ki azda olsa Türkiye'de iyi Rap yapan sanatçılarımız var. ( rap dinlemiyorum fakat yinede güzel olan herşeye saygı duyarım.) Siz olmasanız işte Metal, Rock, Punk, Blues tarzda da ilerlemeye olacak ülkemizde.

3
    0 Yorumla
  • Bay_E
    Bay_E Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Demet evgar tabiki de hakli orası kendini göstermek için bir platform fakat yeteneğin varsa çıkacaksin oraya. herkes türkü okuyup sarkici olsun para kazansın gibi amaca destek olunacak bir yer degil. bunun için zamanında göster kendini diye yarışmalar yapıldı.

7
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

orada amaç para kazanmak değil anlık program orası demet acunun yanında kim ki ya

Yorumla
    • Bay_E
      Bay_E
      +1 yıl

Oradaki tartışmada boyle insanları bir sonraki tura çıkarıp çıkarmamak? Konuyu anlamamissin sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya sen çok yanlış geldin

Yorumla
    • Bay_E
      Bay_E
      +1 yıl

Abi deli galiba :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu bir televizyon showudur burada amaç yetenek ortaya çıkarmak değil insanları eğlendirmektir. Şu adamlarım yaptığı sanatın s si bile olamaz ama oradalar işte insanlar eğlensin diye. Acun ılıcalı her zaman seyirciye oynadı buda onlardan biri. Zaten oynamasa bu konumda da olmazdı. Programın formatına bakarsak acun ama işin manalı tarafında ise demet haklıdır.

5
    0 Yorumla
  • EsmerÇıkolata7
    EsmerÇıkolata7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

Demet Evgar in beklentisi çok yüksek
    ama acunun beklentisi seyirciyi eglendirsin yeter seklinde
    ben ikisinide hak verdim demet yapilan iste titiz olunmasini istiyo ki hakli bir isi hakkiyla yapmak var
    ama acunda o isi hakkiyla yapsada onemli olan guldurmesi diyo oda hakli
    demet daha tekniksel acunda daha seyircisel bakiyo :)

0
    0 Yorumla
  • Nihavend
    Nihavend Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

tartışma 3. dakikada başlıyo arkadaşlar sdsds :D

acun haklı

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet belirtmeyi unutmuşum bak ahaha :D
      kesinlikle bende acunu haklı buldum burada albümler satmıyor diyo kadın en gereksiz demet akalın hadise ne o zaman :D

Yorumla
    • Nihavend
      Nihavend
      +1 yıl

ben konuşma tarzını beğenmedim pek :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet ya bende valla :D

Yorumla
  • berkaycimen
    berkaycimen Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Karı haklı da, acunla ters düşülmez. Ekmek yiyemezsin piyasada bir daha...

10
    0 Yorumla
  • gabriellaaa
    gabriellaaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Kesinlikle Demet Evgar haklı bence kadın çok doğru kullanmış haklı da Acunsa oraya yetenek değil de reyting yükseltmek için yarışmacı getiriyor eserle murat acunun yandaşları olmuş o ne derse evet diyorlar Acun çok saçmalamış

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bahsettiğin değerler tüm dünyada hiçbir yarışma programında geçerli değil bugün en gelişmiş ülkelerdeki yarışmalar da sanata değil, insanları anlık etkileyebilme ve popüleriteye endeksli. senin gözün kör mü? dünyadan mı haberin yok yoksa

Yorumla
    • gabriellaaa
      gabriellaaa
      +1 yıl

Sen çok biliyosan neden buraya gelip konu açıyosun da bizim de fikirlerimizi alıyorsun? Herkesin düşüncesi farklı olabilir sen böyle konuştun diye benim fikrim değişmez her şey orta da kadın çok doğru konuşmuş Acun da eğer böyle yapmasaydı bu şekilde davranmasaydı insanlara izleyicilere bu kadar zengin olmazdı şimdi ufaktan uza

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

illa bilmediğim bişey hakkında mı konu açıcam sen kadar geri kafalısın senin düşüncenin altına kendi düşüncemi yazmışım demi ister değişsin ister değişmesin beni ilgilendirmiyor benim sorumdan bana uza diyo sen ufaktan yol al tatlış hadi

Yorumla
    • Wackers
      Wackers
      +1 yıl

Tv programlarına ücretle çıkarılan seyircilerin olduğunu bilmenizi isterim. Dilediğiniz gibi her programın araştırmasını yapabilirsiniz.

Dünya'nın hiç bir yerinde arabesk rap gibi saçma bir müzik türü yok. Müzik türü demeye bile utanıyorum resmen.. Sizler vücudunuza kesikler atıp, bununla gurur diyen tuhaf insanlarsınız.

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

öyle büyük bir tartışmada yokki burada çok abartılmış bence

ama demet haklı o kadın genel düşünüyor ve geleceğe dayalı düşünüyor anlık zevkler değil ömürlük zevkler diyor yanii :)

3
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama bu yarışma anlık zevk meselesi

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

tamam yarışma olduğu belli ama umut yok geleceğe dayalı ve yararlı bir şey olmadığını düşünerek cevap veriyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

konuşma tarzı önemli

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

tamam önemli zaten öyle bir tartışma görmedim ben
      acun zaten sadece reyting peşinde olduğun anlaşılıyor bu videoyla...

kadın diyorki çoğunluğun sesi doğru iş yapıldığı anlamına gelmezzz
      çok doğru bir söz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

bende teşekkür ederim canım :)

Yorumla
  • ukraynabelediyereisi
    ukraynabelediyereisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

zaten demet evgar'a aşık gibi bir şeydim : (

neyse. olay bariz kurgu, söylenenler çok doğru. acun populist ve demet çok seksi <3

dolayısı ile demet haklı, ama kazanan yine acun. anladın sen onu.

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen beyin error verdi ama devreler karışık :/

Yorumla
  • öğrenimgörevlisi
    öğrenimgörevlisi Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.

"Seyirci beğeniyorsa o iyidir" böyle bir mantık var mıdır arkadaş?
    Bu aleni olarak "göz önünde olanlar çok kişinin beğendiği çok kişinin yaptığı iyidir doğrudur güzel kadınlar iyidir yakışıklı erkekler iyidir doğrudur güzel olmak için yakışıklı olmak için şunları giyen şunları yapanlar iyidir" vb. manüpülasyonların bir benzeridir

4
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu kadar tepkiye ne gerek vardı ki, sonuçta şu an ülkemizde gereksiz sanatçlıların bile yok sattığı albümler varken burada çıkan yarışmacıların şevkini kırmak neden?

Yorumla
    • öğrenimgörevlisi
      öğrenimgörevlisi
      +1 yıl

demet'in fikri yarışmacıların yetersiz olduğu. sırf alkış alıyor diye yeterli kalitede olduğunu söylemek doğru değil diyor demet evgar. Acun da alkış eşittir başarı alkış eşittir yetenek diye bakıyor olaya şova dönüştüreceğim diye her şeyden para kazanmaya bakan adam acun. tepki buna

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

acun bir çok kişinin önünü açan biri bu zamana kadar da öyle oldu demetin yaptığı biraz da kendini beğenmişlik gibi geliyor bana

Yorumla
    • öğrenimgörevlisi
      öğrenimgörevlisi
      +1 yıl

Acun olaya sadece para ve eğlence olarak bakıyor herşey para değil herşey eğlence değil

Yorumla
    • ooopapatya
      ooopapatya
      +1 yıl

+1 benden

Yorumla
  • smyel
    smyel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Demet evgarin ne isi var orda ya itici igrenc kadin demodeymis yillarca bel altindan baska espri yapilmayan sacma sapan bir komedide oynayan kadin soyluyo bunu.

2
    3 Yorumla
    • smyel
      smyel
      +1 yıl

Acun insaniyetli biri. Calistigi insanlarla dost olmayi bilen ve gercekten temiz yurekli insanlarla calisan bir insan. Bu yuzden de cok para kazaniyor. Demet evgar gibi pislik bir kadinin onun yaninda ne isi var anlamadim programi izlemiyorum yeni mi juri olmus?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hay ağzına sağlık be işte cevap dediğin budur özgün çıktı bu girdi ama dediklerinin hiç birine katılmıyorum kadının şu haline bile bak içip gelmiş gibi..

Yorumla
    • lafsöyledibalkabağı
      lafsöyledibalkabağı
      +1 yıl

isim ver o zaman ne boş konuşuyon.

Yorumla
  • Anchoor
    Anchoor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

O bu değilde Demet uyuşturucu bağımlısı sanırım. Gözlere bak keş gibi konuşamıyoda adam akıllı. Kelimeler ağzında kalıyo kekeliyo.

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

konuşurken gözler kayıyor dimi onu bende fark ettim cümle kuramıyor

Yorumla
    • Anchoor
      Anchoor
      +1 yıl

Aynen. 1 kadın 1 erkekte böyle değil mesela gayet güzel ama burada gözler kaymış konuşamıyo felan. Hani desemki her zamanki hali ama değil burada çok başkalaşmış. Demetin ropartajlarını felanda izledim gayet hoş bir bayan ve eğlenceli duruyor. Yeteneksizsinizde sürekli negatif konuşuyo felan sanki Acun onu oraya zorla çıkarmış gibi bir tipi var.

Yorumla
  • syless34
    syless34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

demet evgar gibi tiplerin her zaman bir kuyruk acısı vardır... madem okdr beynin vardıda acunun yapabildiginin yarısını yapsaydın da bugün millet senin sayende bir yerlere gelseydi... demet evgara bir yürü git kaybol diyoruumm!!!

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

acun nasıl haklı ya bu nasıl saçmalık. demet evgar çok akıllı ve mantıklı konuşmuş gerçekleri sölemiş. ama nasıl derler dgruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş. biz türklerin çoğu gerçekleri görmeyi istemiyor

6
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunun nesi akıl ve mantık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

saçma sapan şarkı söyleyen yetenekli olarak değerlenrilmez..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnsanın bu şekilde şevkini kıramaz hiç kimse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kırmalı ki gerçeği görsün. ben nie çkıp şarkı söylemiorm çnkü kendmi biliyorum sesim kötü sanata saygısızlık etmiş olurum. ama adamlar çok rahat ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu programdan özgü namal neden ayrıldı bir öğren. hadi öğrenmedin jüri üyeliğini kabul etmeden önce programı bir izle. yarışmacıların nasıl olduğu, seyircinin nasıl olduğu, seçilen yarışmacılardaki aranan kriterin neler olduğunu bilmediğin bir programa bodoslama jüri neden oluyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

özgü namal ayrılmadki hala duruo yerinde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

emin misin?

Yorumla
    • Candly
      Candly
      +1 yıl

Evet ayrılmadı hastalandığı için gelemedi programa.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eminim

Yorumla
    • ooopapatya
      ooopapatya
      +1 yıl

+1 benden

Yorumla
  • doyoumind
    doyoumind Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

Tabi ki de Demet Evgar haklı, zaten Acun ve Murat kadar şovmen reyting düşkünü adamların dediklerini dinleme. Yetenek Sizsiniz yetenekleri seçen bir program mı yoksa yetenekli olabilecek insanların "önünü açma" programı mı? Gösteriyi izlemedim ama şu anki halleriyle tiyatro alanında yetenekli değillerse sonuna kadar hayır derdim.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yetenekleri var gibi çıkmışlar insanların bu denli şevkini kırmak neden belki ilerleticekler kendilerini kimse anasının karnında öğrenmedi..

Yorumla
    • doyoumind
      doyoumind
      +1 yıl

Demek istediğim şu: mesela o ses türkiyede çok iyi olmayan birini seçerek geliştirirsin. Ama yetenek sizsinizin amacı yeteneklileri seçmek. Eğer gerçekten yetenekli iyi gösteri yapmış insanlar yerine, kendilerini geliştirebileceklerini düşündüğün insanları seçiyorsan yanlış yapıyorsun. Programın amacına uymuyor.

Yorumla
  • _Katarina_
    _Katarina_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

demet evgar gibi insanlar iyi ki varlar. acun seyircinin duymak istediklerini söyleyip duruyor saksakcilarindan tiksiniyorum. Demet evgar turkiyedeki en iyi tiyatroculardan. Acun yalakalari sayesinde bu noktada.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Demet evgar kim ki orada kendine yer bulmuş ÇAPULCU zibidisi. Oyunculuğu hep açıklık cinsellik tahrik üzerine kurulu bir kevaşe.

7
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

HELAL OLSUN.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yanlı diyenler olabilir filmlerini, reklamlarını bile dikkatli incelesinler, eğer haksız isem özür dileyeceğim..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

valla sonuna kadar haklısın..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:)))

Yorumla
  • themarmarasea
    themarmarasea Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.

Demet çok bir halt olmadığı halde kendini çok büyütüp insanlata tepeden bakan biri acun haklı

5
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kesinlikle katılıyorum yarışmacıların çoğunu küçük görüyor..

Yorumla
    • themarmarasea
      themarmarasea
      +1 yıl

Anlamadığım şey demetin dizisi sevişme aşağı öpüşme yukarı sürekli cinsel içerikli saçma diyaloglarla dolu bide kalkmış karşılıklı oynamaktan keyif alacağım kişilersiniz demiş adamlara ne niyetle baktıysa artık :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ahahahaha ya senden ne güzel cümleler çıkıyo :DDD

Yorumla
    • themarmarasea
      themarmarasea
      +1 yıl

@Soran sen bu soruyu neden gizli sordun ki :)

Yorumla
  • lagirotte
    lagirotte Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

şu şaklaban herifle tartışmasını geçtim, demet evgar gibi bir kadının ben bu yarışmaya dahil olmasını kınıyorum bir kere. böylesine ucuz bir kadın olmamalıydı.

7
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

demet evgar kim ki daha neleri varken sen bu kadını mı üstün buldun?

Yorumla
    • lagirotte
      lagirotte
      +1 yıl

tabii ki ondan iyileri var ama bu yarışmaya düşecek kadar basit bir kadın değildi demet evgar. yanındaki adamlar toplasan bir demet eder mi o yarışmada allah aşkına?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

düşünce tarzı yanlış konuşma üslubu doğru gelmedi bana sadece..

Yorumla
    • lagirotte
      lagirotte
      +1 yıl

o senin düşüncen, bana göre çok doğru şeyler söylüyor kadın. özellikle o skeçte çok doğru konuştuğunu düşünüyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

senin düşüncen..

Yorumla
    • themarmarasea
      themarmarasea
      +1 yıl

@Cevaplayan Türkiyede yapılan 10 filmden 8 tanesinin oyuncularının yüzde 70ini eğitmiş yetiştirmiş bkm nin şefi eser
      Demeti tamamı birbirinden kaliteli şarkılarından yanlızca 1 iyle sabah akşam dövebilecek Murat
      Show Tv nin belirli bir bölümüne Tv8 in tamamına sahip türkiyenin Medya konusunda 1 numarası Acun
      Birde senin bir kadın bir erkek isimli saçmalıkta aşiftelik yapan demetin
      Sen şimdi nasıl demeti yanında oturanlardan üstün tuttunda programı ve bu adamları küçümsedin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@themarmarasea valla ayakta alkışlanıcak kişisin sen :O

Yorumla
    • themarmarasea
      themarmarasea
      +1 yıl

@Soran Teşekkür ederim :)

Yorumla
    • lagirotte
      lagirotte
      +1 yıl

@themarmarasea acunu üzgünüm ama adam yerine dahi koymuyorum, en büyük yaltakçı benim gözümde birilerine. murat ve eser de acunun köpeği olmuş zaten. size ne kadar anlatsam boş gerçi anlamayacaksınız.

Yorumla
    • themarmarasea
      themarmarasea
      +1 yıl

@cevaplayan bak bir noktayı atlıyosun canım benim diyelimki sen ciğeri 5 para etmez birisin ama çok komiksin mükemmel bir komedyensin biz senide sevicez dolayısıyla bahsettiğimiz insanların karakteri değil ki biz sanatlarıyla icraatlarıyla ilgileniyoruz.

Yorumla
    • themarmarasea
      themarmarasea
      +1 yıl

Demette acunun köpeklerinden biri olmuş olmasa parasını paşa paşa alıp acunun koltuğuna oturmazdı

Yorumla
    • lagirotte
      lagirotte
      +1 yıl

@themarmarasea diyorum zaten bu kadar basitleştiremezdi kendini daha diye. ayrıca bana acunun icraatlarından bahsetme lütfen, yaptığı her şey çalıntı adamın. oturup da bir programı ben düşüneyim, yeni bir şeyler yaratayım dese başım gözüm üstüne ama öyle bir şey yaptığı yok.

Yorumla
    • themarmarasea
      themarmarasea
      +1 yıl

@Cevaplayan yanlış yoldasın çalmıyo dünya çapında tutmuş projelere çok yüksek bedeller ödeyerek bu projeleri türkiyede hayata geçiriyo Fatmagülün yaptığı dizi 50 ülkede yayınlanınca gurur duyuyosunda acunun yurtdışında tutulan bir formatı türkiyeye getirmesi türkiyeninde seve seve izlemesine neden takılıyosun?

Yorumla
  • entegrasyoncugaci
    entegrasyoncugaci Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

Acun kim ya dün boktu bugün koktu sadece bir piyon sanattan anlayanları beyni olan insanları kıyasladığınız kişilere bakın Demet Evgar senin o yavşakla yan yana oturman bile hata.

0
    0 Yorumla
  • oreira94
    oreira94 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Acunu hangi mantıkla haklı buldun bilmiyorum ama kadın sadece populerizmin hakkı olana hakkının vermeyecegini soylemıs. Sizin vicdanınız yokmu?

6
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vicdan meselesi degil bu insanın şevkini kırmaya hakkı yok yarışmanın amacı anlık bir olay kimse o yarısmacıları tv nin orta yerine koymıcak zaten orda sana aranmıyor sadece o anlık gösteriler demet bunun farkına varamamış

Yorumla
    • oreira94
      oreira94
      +1 yıl

Orda jürilik yapacaksa kendi fikrini soyleyecek tabi. Oyrısmaya katılan biri kabul gormeme ihtimalini de bilmek zorundazaten. Acun Demeti cagırmıssa Demetin bir tarzına baksaydı. Madem jüri tabiki de kendi fikrini soyleyecek. Seyirciye Acun gibi yalakalık mı yapsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yarışmacılar oraya sanat yapmak için değil, konservatuvara girmek için değil, tiyatro dersleri ve sınavları için değil, eğlence ve popülerite olsun diye katılıyor

Yorumla
    • ooopapatya
      ooopapatya
      +1 yıl

+1 benden

Yorumla
  • İsviçreliii
    İsviçreliii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110
    +1 yıl

Böyle saçma sapan programları kim neden izliyor acaba?

5
    2 Yorumla
    • lafsöyledibalkabağı
      lafsöyledibalkabağı
      +1 yıl

unutlcak tabi düğünlerde çalıyodur ki birinci olmasa da yapardı aynı işi.

Yorumla
    • Drejevic
      Drejevic
      +1 yıl

Kitap denilen bir bilgi kaynağından habersiz yaşayanlar izliyor.

Yorumla
  • xxxibgdrgn
    xxxibgdrgn Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

demet haklı geldi bana. kimileri gibi acun yalakalığı yapmıyor ve kendi fikrini söyleme cesareti buluyor. takdir ettiğim bir sanatçı :)

0
    0 Yorumla
  • CRema
    CRema Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

Demet haklı ama uslub yanlış jest ve mimikler küçümserce o yüzden acun bu tepkiyi verdi bana kalırsa :)

0
    0 Yorumla
  • customer
    customer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı.

Demet çok ukala davranıyor

7
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

+1 benden işte bu ya

Yorumla
    • customer
      customer
      +1 yıl

mersi mersii :)

Yorumla
  • Mahsun-ikizler
    Mahsun-ikizler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Aptal kız kendini b*k sanıyor... profosyonelmiş heh...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

katılıyorum işte buna!

Yorumla
  • Tulumen
    Tulumen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Acun haklı değil. Demet Evgar orada yapılan düzen çarkını anlatmaya başlamış.

7
    2 Yorumla
    • ooopapatya
      ooopapatya
      +1 yıl

+1 benden

Yorumla
    • TitsOfArt
      TitsOfArt
      +1 yıl

Yanlışlıkla - oy verdim... Yorumuna katılıyorum^^

Yorumla
  • anticög
    anticög Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

İkisi de bir yerde haklı. Acun sayesinde çoğu kişi zengin oldu :) ama ota b.. ka da evet diyolar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

acun her zamanki yavşaklığını konuşturmuş. hatun haklı.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Katilmiyorum

Yorumla
  • Thepasserby
    Thepasserby Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

İkisininde kendine göre haklı sebepleri var burada problem toplumda gittikçe zevksiz saçma şeylerden hoşlanan tek tip insanlar haline geliyoruz.

3
    0 Yorumla
  • karimialdattim
    karimialdattim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

bir juri oldu kötü kalktı orospunun kapalı elbiseyle fotoğrafı bile yok..

5
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ahahaha katılırım işte buna :D

Yorumla
    • karimialdattim
      karimialdattim
      +1 yıl

Teşekkür ederim. Bu kadını hiç sevmiyorum. Ve Erkan Kolçak Köstengilin nasıl bununla sevgili olduğunu anlamıyorum. At kafasından bile kötü bir yüzü var, makyajını öyle bir abartmış ki..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o dudaklar ne bir kere soslu makarna yemiş gibi o kadar ruj kadın bir kere albümler bile satılmıyorken diyo hadise gibi demet akalın gibi serdar ortaç gibilerin albümleri yok satılıyor onlara ne demeli çıkmış oraya bir şey bilmeden..

Yorumla
    • karimialdattim
      karimialdattim
      +1 yıl

Haklısınız. İrem Derici-Kalbimin Tek Sahibi şarkısı hem çok dinlendi hemde baya bir satış rekoru kırdı. O dudaklar botokslu karılardan daha beter. Bülent Ersoyun götüne benzemiş :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu gibi kişiler gündeme gelirken bunlardan haberi olmayan bir kişiyi oyuncu diye adlandırılıyorlar demeti kast ettim burada irem derici sırf ses değil aynı zaman da görüntü kirliliği mesela..

Yorumla
    • karimialdattim
      karimialdattim
      +1 yıl

İrem Dericinin sesini severim. Fakat kişilik olarak çok saçma birisi..

Yorumla
    • oreira94
      oreira94
      +1 yıl

Soran sen herseye katılırsınzaten. o* laflarına da katılırsın. Nasıl seviyesizlersiniz siz ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@oreira94 he he sen çok biliyon

Yorumla
  • tuğbatgb
    tuğbatgb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

acun haklı helal olsun demet evgarı çok seviyorum oda bişeyleri anladı ama geri bas yapamadı zaten susmayı tercih etti genelde gerçi seyirciler alkış alkış konuşturmuyolarda adamı :)

0
    0 Yorumla
  • pisikoanaliz
    pisikoanaliz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Demet haklıdır bence kadın sanatsal bakyor olaya eğer Acun seyirciye göre değerlendirilecek diyorsa madem oraya raskele bir ünlüler alsn müzik sıtarı tiyatro sanatcası film oyuncusu almasın..

0
    0 Yorumla
  • Sorucan35
    Sorucan35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Diyarbakırlı kardeşlerimizi kimseye ezdirmesin her Bıjı Amed yan dıyarbekir

3
    0 Yorumla
  • melborn
    melborn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 54
    +1 yıl

Türkiye de emek vermeden kazanmak olmak moda oldu birileri sana destek veriyor yürüyorsun emek vermediğin içinde kıymeti olmuyor. Yurtdışında emek ne kadar değerli ise burada da o kadar değersiz

2
    0 Yorumla
  • TelliTurnan
    TelliTurnan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Acun her önüne geleni jüri diye çıkardığı sürece çok basit bir program olmaya devam edecek..

1
    0 Yorumla
  • İnspector06
    İnspector06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.

Halkı anlamayanları da ben anlayamıyorum insanlar sevmiş alkışlamış daha neyin tartışması bu

3
    0 Yorumla
  • Theokolis
    Theokolis Takip Et
    +1 yıl

Demet in yerinde olsam benim yerimede sen konuş l*n o zaman burada ben niye varım der atar yapar programı birakirdim :))

0
    0 Yorumla
  • dengesizikizler
    dengesizikizler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

acun millete yalakalık yapıyo demek gerçekleri söylüyo... diger jurilerde acuna yalakalık yapıyo

9
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bunun yalakalıkla alakası ya adam sonuna kadar haklı yarışmacılar oraya sanat yapmak için değil, konservatuvara girmek için değil, tiyatro dersleri ve sınavları için değil, eğlence ve popülerite olsun diye katılıyor..

Yorumla
    • dengesizikizler
      dengesizikizler
      +1 yıl

bu kafa yüzünden hep kalitesiz şeyer istiyoruz tv de :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hı hı

Yorumla
    • ooopapatya
      ooopapatya
      +1 yıl

sen ne dersen de Soran kardeş, acun parasını seyirciden kazanıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam sensin

Yorumla
  • kissofh3ll
    kissofh3ll Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

hey hey eleştiriyi yapan sanırsın belgesel çekiyor bir kadın bir erkek bir de çocuk

1
    0 Yorumla
  • HmmTamam
    HmmTamam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

tam ağzı sperm ve japon yapıştırıcısı karışımıyla yapıştırılması gereken kadın.

4
    0 Yorumla
  • wedemboyz
    wedemboyz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

demet evgara benzeyen bir sevgilmi vardı ama salaktı belirtmek istedim.

0
    0 Yorumla
  • Q-Stah
    Q-Stah Takip Et
    +1 yıl

Irkçı ve devşirilmiş azınlıklara inat, yaşasın Kürt Türk kardeşliği..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Acun beyfendi bir adam söyleyeceğinide incitmeden söyler demet evgarı oraya neden koymuşlar sadece OYNUYOR o kadar.

1
    0 Yorumla
  • akcora90
    akcora90 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Demet Acunun yanında bokun üstündeki sinek... Acun miker atar...

0
    0 Yorumla
  • Romeooooo
    Romeooooo Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Kadını tuttum tam benım kafadan :D sondaki adamlara sırf diyarbakırlı die hayır derdım bende olsam

oda bence bu yüzden hayır dedi

. d:D:D

13
    5 Yorumla
    • Afrolevent
      Afrolevent
      +1 yıl

Eksi -

Yorumla
    • doyoumind
      doyoumind
      +1 yıl

zaten artik romeonun nickini nerde gorsek yazdigini okumadan eksi verir olduk :D

Yorumla
    • Mugos
      Mugos
      +1 yıl

Harbi eksiyi hak ediyormussum bundan sonra bende okumadan eksiliycem

Yorumla
    • Romeooooo
      Romeooooo
      +1 yıl

@mugos sebeb?

Yorumla
    • Chef_of_Bodrum
      Chef_of_Bodrum
      +1 yıl

Bir onceki sorusundan yola cikalim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Acun'un haklı olması kazandığı parayla orantılı olacak ondan haklı olmalı ki kazandığı para artsın çünkü ciddi harcamaları var :)

0
    0 Yorumla
  • Ramazankzlyll
    Ramazankzlyll Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Acun HAKLI kim nederse desin..

6
    0 Yorumla
  • ate_it_maymun
    ate_it_maymun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Gezizekalı bir kadından daha fazlasını beklemek saçmalık olur

0
    0 Yorumla
  • rollingcolours2
    rollingcolours2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

Ay bana ne onların kavgasından kavga edip parayi götürüyorlar işte

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o zaman neden geldin boş yorum için mi hey allahım

Yorumla
    • rollingcolours2
      rollingcolours2
      +1 yıl

burada bunu tartışmanin hicbirseyi değiştirmedigini söylemek için işte boş işler bunlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

soru cevap sitesi burası bilmem farkında mısın

Yorumla
    • rollingcolours2
      rollingcolours2
      +1 yıl

Yok canım okuma yazma bilmiyorum benn!
      Kasma canım her türlü görüşe açık ol
      Astala vista baby

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya kes

Yorumla
    • ooopapatya
      ooopapatya
      +1 yıl

ahahah annem gibi konuştun :)

Yorumla
  • onurr5454
    onurr5454 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

ya dışarıda her gün birileri tartışıuor bunlarıkı da sıradan bence abartmaya gerek yok

0
    0 Yorumla
  • hazardoğa
    hazardoğa Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Acun seyirciye oynuyor anca. Kadın haklı.

7
    1 Yorumla
    • ooopapatya
      ooopapatya
      +1 yıl

+1 benden

Yorumla
  • ismael2107
    ismael2107 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

hahaha işiniz yok mu böyle asosyallikler peşindesiniz 😄😄😄 dedikodu sitesine çevirdiniz la kezbanlar

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

KEZBAN MI?

https://i.hizliresim.com/lz5gbr.png şu sorduğun sorulara bak önce

Yorumla
    • ismael2107
      ismael2107
      +1 yıl

ee ne var bunda hahahahahaha 😄😄😄

Yorumla
    • ismael2107
      ismael2107
      +1 yıl

üşenmedin sorularıma mı baktın hahahahahahahaha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

18 yaş altı ergensin sus.

Yorumla
    • ismael2107
      ismael2107
      +1 yıl

20 yaşındayım tatlım 😄😄😄😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eminim evet 20 yaşında resmimi yorumlayın diyen biri varsa ben onun akıl sağlığından şüphe duyarım

Yorumla
    • ismael2107
      ismael2107
      +1 yıl

hahaha gizliden çık senin sorularına bakalım 😄😄😄

Yorumla
    • ismael2107
      ismael2107
      +1 yıl

bu arada o soruda kardeşimle nasıl çıkmışız diyorum fatoş bunda kötü bişey yokkiiii 😄😄😄😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya kes

Yorumla
    • ismael2107
      ismael2107
      +1 yıl

😄😄😄😄 😄😄😄😄😄😄

Yorumla
  • kutsaljojuk
    kutsaljojuk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Acun=King

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

helal

Yorumla
  • tweety16
    tweety16 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Acun haklı, demet g. t oldu

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ahahaha surat ifadesine baktım da bende harbiden de oldu yani :D

Yorumla
  • Aspar20
    Aspar20 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Acunu sevmem ama HAKLI adam ^^

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bence de valla :D

Yorumla
  • Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Acun Ilıcalı ve Demet Evgar tartışması?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Acun ve Nagihan arasında tartışma büyüyor. Sizce kim haklı? 106 cevap verildi
Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya ilişkisi? 9 cevap verildi
Eltilerin ( Yengelerimin ) Kavgası? 11 cevap verildi
Sizce Esrar zararlımı? 17 cevap verildi
Aslı Enver'in rolünün Demet Özdemir'e verilmesi kararı sence doğru olur mu? 15 cevap verildi
Müge anlida Esra Erol'da çıkan rezalet iliskiler hakkında ne düşünüyorsunuz? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi alan yaşar mı sürünür mü?
  • Sosyal medyada iletişimci olanlardan mısınız?
  • Bir kitaba yolculuk yapma şansınız olsa bu hangisi olurdu?
  • Türkiye de Alınabilecek en mantıklı en güzel araba nedir sizce?
  • Şarkıları hikayesi ve sözleri için mi dinliyorsunuz, yoksa melodi mi sizi daha çok etkiliyor?
  • Bu sitede hoşlandığınız birisi var mı?
  • Vazgeçmeyi başarabilir misiniz, sizve bu hayatın sonu mu?
  • Karşı cinsinizi hangi meslekte gördüğünüzde daha çok hayranlık uyandırıyor sizde?
  • Hiç sevgini sakladın mı?
  • Dünya Kupasında Juju Büyüsü yaparak takımını zafere ulaştıran taraftar gündem oldu! Sizce etkisi olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨