Aile & Toplum Sizce ben böyle dikkatlice ne izliyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilene söz veriyorum yemin ederim 50 TL atacağım dkdksks Sizce ben böyle dikkatlice ne izliyorum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı. Dikkatle değil de uyuyarak izliyorsun gibi daha çok. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gözlerim açık kanka şaka mısın ne uyuması Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Gözlerin kapalı demedim zaten. Uykulu gibisin dedim. Yorumla Soran +1 yıl Uyuyarak demek ile uykulu gibisin demek aynı mı😑 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Ben uykulu diye aklımdan geçirip uyuyarak yazmısım. 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha tamam o zaman affettim seni dkdks Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hiçbir şey izlemiyorsun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İzliyorum
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. hayallerini :d 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Usta bizim hayallerimizi siyah poşete koydular be.. Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl aga be.. Yorumla Soran +1 yıl Neden mutsuz olmak istiyorum şu an Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl jfdgkj niye böyle bir şey istiyorsun :D Yorumla Soran +1 yıl Hanfendi ben deliyim dödkskssk Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl hunisizsiniz bayımm Yorumla Soran +1 yıl O ne demek 😀 Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl hunini göremediğim için deli olduğunu anlamadım :d Yorumla Soran +1 yıl Hunini ne demek ya anlamadım😑 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ben sana 100₺ atim soruyu sil 0 5 Yorumla Soran +1 yıl At Allah çarpsın hesabı bile silerim kanka bee Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Cok cabuk oldu ALMCİŞSMAİCÖAŞCÖİALCŞSLX Yorumla Soran +1 yıl 100 tl temiz para be yarın dışarda yemek yerim dkdlsls iban atayım canımsss Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl İban at sora hesabı sil ve bekle Yorumla Soran +1 yıl Oldu canım baska önce para sonra hesabı silerim 🤪 Yorumla
Bukita93 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Iyy bu da mı evlenmiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimm Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İş makinelerini ashdj😀 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yok be bilemedin dkdksk Yorumla SenacCc +1 yıl Ya zaten öylesine yazdım ajdjc Yorumla Soran +1 yıl Sana 2. Hakkı veriyorum hadi bil artık sksksk Yorumla SenacCc +1 yıl Ben nerden bileyim şimdi ipucu yok ajdn Yorumla Soran +1 yıl Valla ip ucu versem direk bilirsin ya 🥹 Yorumla SenacCc +1 yıl Böylede hiç bilemeyiz ama, manzara ajdjf Yorumla Soran +1 yıl Ne manzarası Yorumla SenacCc +1 yıl Deniz 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Evimizin karşısında deniz değil su birikintisi bile yok ki dkdksks Yorumla SenacCc +1 yıl İnşaat desek o da değil diyorsun o zaman nerden bileyim ben ya dhdn Yorumla Soran +1 yıl Bulursun bence zorlasan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mobese kamerası 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır 😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman kendini izliyorsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dkdksksk o kadar delirmedim çok şükür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burnunu seviyorsun neden olmasın😂 ne iş yapıyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl Burnumu neden seveyim ne alaka😀 makina mühendisliği okudum özel bir şirkette çalışıyorum sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende laborantım özel kurumsal bir hastanede çalışıyorum. O zaman makine izliyorsun😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayır hayır mesleğimle alakalı değil aklına gelmeyecek bir şey bence 😀 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Ekranı. 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Dksksks yaratıcı TheLaady +1 yıl düz mantık oldu daha çok Soran +1 yıl Ekranda ne olduğu önemli TheLaady +1 yıl İlgi alanını bilemeyiz.. Soran +1 yıl İlgi alanımı bilin demedim ki tahmin istedim son günlerin popüler bir şeyini izliyorum :( bu ip ucunuda ilk defa sana verdim TheLaady +1 yıl ay yoksa şu kısmetse olur şeysi mi 😱 Soran +1 yıl Sen bayağı zeki birisin. Burcun benimle aynı yüksek ihtimalle.. TheLaady +1 yıl Ben izlemem onu.. burcun nedir Soran +1 yıl Önce ben sorayım mı? Burcun nedir? TheLaady +1 yıl Başak Soran +1 yıl Aslan TheLaady +1 yıl Aynı burç olmadığımızı biliyordum Soran +1 yıl Nereden biliyordun😏 TheLaady +1 yıl Hissettim Soran +1 yıl Kaçıncı his bu dkdksks TheLaady +1 yıl Yetenek işte.. Soran +1 yıl Başak burcunda ego olur muydu 🤦♂️ TheLaady +1 yıl kendini tanımak ne zamandır ego 🤔 Soran +1 yıl Şaka yapıyorum aslında. Günaydınlarr
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Televizyon 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama ne izliyorum işte 😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee bildin işte ahahahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haber Yorumla Soran +1 yıl Televizyon değil bilgisayar dkdkdk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dikkatle değil de uyuyarak izliyorsun gibi daha çok.
Gözlerim açık kanka şaka mısın ne uyuması
Gözlerin kapalı demedim zaten. Uykulu gibisin dedim.
Uyuyarak demek ile uykulu gibisin demek aynı mı😑
Ben uykulu diye aklımdan geçirip uyuyarak yazmısım. 😂😂
Ahaha tamam o zaman affettim seni dkdks
Hiçbir şey izlemiyorsun.
İzliyorum
hayallerini :d
Usta bizim hayallerimizi siyah poşete koydular be..
aga be..
Neden mutsuz olmak istiyorum şu an
jfdgkj niye böyle bir şey istiyorsun :D
Hanfendi ben deliyim dödkskssk
hunisizsiniz bayımm
O ne demek 😀
hunini göremediğim için deli olduğunu anlamadım :d
Hunini ne demek ya anlamadım😑
Ben sana 100₺ atim soruyu sil
At Allah çarpsın hesabı bile silerim kanka bee
Cok cabuk oldu ALMCİŞSMAİCÖAŞCÖİALCŞSLX
100 tl temiz para be yarın dışarda yemek yerim dkdlsls iban atayım canımsss
İban at sora hesabı sil ve bekle
Oldu canım baska önce para sonra hesabı silerim 🤪
Iyy bu da mı evlenmiş
Kimm
İş makinelerini ashdj😀
Yok be bilemedin dkdksk
Ya zaten öylesine yazdım ajdjc
Sana 2. Hakkı veriyorum hadi bil artık sksksk
Ben nerden bileyim şimdi ipucu yok ajdn
Valla ip ucu versem direk bilirsin ya 🥹
Böylede hiç bilemeyiz ama, manzara ajdjf
Ne manzarası
Deniz 🤣
Evimizin karşısında deniz değil su birikintisi bile yok ki dkdksks
İnşaat desek o da değil diyorsun o zaman nerden bileyim ben ya dhdn
Bulursun bence zorlasan
Mobese kamerası
Hayır 😕
O zaman kendini izliyorsun 😂
Dkdksksk o kadar delirmedim çok şükür
Burnunu seviyorsun neden olmasın😂 ne iş yapıyorsun sen
Burnumu neden seveyim ne alaka😀 makina mühendisliği okudum özel bir şirkette çalışıyorum sen?
Bende laborantım özel kurumsal bir hastanede çalışıyorum. O zaman makine izliyorsun😂
Hayır hayır mesleğimle alakalı değil aklına gelmeyecek bir şey bence 😀
Pencereden dışarı bakıyorsun?
Ekranı.
Dksksks yaratıcı
düz mantık oldu daha çok
Ekranda ne olduğu önemli
İlgi alanını bilemeyiz..
İlgi alanımı bilin demedim ki tahmin istedim son günlerin popüler bir şeyini izliyorum :( bu ip ucunuda ilk defa sana verdim
ay yoksa şu kısmetse olur şeysi mi 😱
Sen bayağı zeki birisin. Burcun benimle aynı yüksek ihtimalle..
Ben izlemem onu.. burcun nedir
Önce ben sorayım mı? Burcun nedir?
Başak
Aslan
Aynı burç olmadığımızı biliyordum
Nereden biliyordun😏
Hissettim
Kaçıncı his bu dkdksks
Yetenek işte..
Başak burcunda ego olur muydu 🤦♂️
kendini tanımak ne zamandır ego 🤔
Şaka yapıyorum aslında. Günaydınlarr