Baba evi
Koca evi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Baba evinde rahatım yerinde, ailem yanımda olduğu için hem şanslı hem de mutlu hissediyorum ama sevdiğim adamla kuracak olduğum yuva, çocuklarımızın olduğu ev beni daha mutlu edecektir.
Kendi evin tabi ki, bir insan kim olursa olsun bence her zaman kendi ayaklarının zerinde durmalıdır. yani evlenmek kaçmak yerine ya da birsi bana baksın demek yerine kendi evine çıkmalıdır. bu yüzden de kimseye bağlı bir şekilde yaşamamalıdır. yani ileride aşık olursa evlenir tabi ki ama bundan önce bence insanın kendi evi olmalıdır her zaman için
Çünkü kendi evinde daha rahat olur ve kendi evin gibisi yoktur her zaman için.
Cevap
4Cevap
Bu şans işi. Eğer ailen iyiyse baba evi. Ancak ülkemizde aileler sorunlu olduğu için kızlar kaçış yolu olarak okumuş bile olsalar evliliği görüyorlar hala. Ki onlar da haklı, kimse ailesini seçmiyor. Herkesin güzel bir yuvaya kaliteli insanlara ihtiyacı var. Eş daha iyi biriyse eş der çoğu.
Evliyim mutluyum ama ailemin evindeki o rahatlığımı huzurumu arıyorum evlenince sadece eşin olmuyor ki eşinin ailesi Onların derdi onların lafı dedikodu gerçekten çok zor evlilik hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim bu kadar zor olacağını bilsem Evlenmezdim
Koca evi benim evim değilmi ki koca evi deniyor hizmetli gibi. Herneyse kendi evim tabiki babam çok geçimsiz biri sinirli aşırı devamli tartisma kavga sebebi üretiyor.
Babamın evinde altında gördüm parada boynuma da taktım kolumada
Kocanın evinde peki
Evli degilim ki
koca evini tecrübe etmediğim için baba evi demek istiyorum
ikisi de farklı o da ailen diğer evde ailen her ikisi farklı şeyler karşılaştırılamaz
3. Seçenek olmadığı için birini seçmem gerekiyordu. Kendi evim diyorum
Koca evi ne olm ev ya kendi evindir ya da babanın evidir.
Abi ya bizim evimiz hiç olmıycak mı ya baba ya koca evi diyolarr🙁
Saçmalık. birak istedikleri kadar desinler evlendikten sonra alınan ev boşanma olursa kadına geçer diye bıseyler vardı.
hangi kadın boşanmak için evlenir ki🥺
O manada değil tabiki hani diyolar ya koca evi diye n. ah koca evi o resmiyette karı evi.
Sizde pisirik olmayın canım yeri geldiğinde ağırlığınızı koyun. koca evimi karı evimi görsünler
İkisinin de aynı anda evi🐣
İyi anlasanlarin aynı evi. hepte öyle olsun
Ne güzel🤗🥰
Daha birini denemedim ama iki evin de avantajları dezavantajları vardır😂
Koca evi iyidir ☺️
koca evi tabikide sevismekten ote zevk olabilirmi sanmiyorum
Prensesler gibiyim baba evinde koca evinde de öyle olmalıyım
Babaevi evi yerine aile evi denmesi daha doğru olur bence …
Prensesler gibiyiz biz baba evinde 😌
Kendi evim
Koca evini bilmiyorum 😄
koca evi kendi evin oluyor bu arada öğren
Tabiki baba evi yan gelip yat ne güzel
Kendi evi daha iyi olur her zaman
her zaman baba evi
kendi evim
Baba
Kötüyse ikisi de değil
Kendi evim 👌
İki taraftan da vazgecılmez bence