Eşimin annesi kaynana kelimesini bile hak etmiyor, ne yapacağım?

Eşimin annesi çok kötü huyları var evlendigim zamandan beri huzur vermedi rahatsız etti sürekli yaptığı şeylerin konustigu kötü kelimelerin hattı hesabı yok olmayan şeyleri konusuyor hatti olmayan şeylere yorum yapıyor onu ilgilendirmeyen her şeye burnunu sokuyor hep de öyle yaptı bu davranislarindan sözlerinden dolayı bende belli bir zaman sonra evine gitmedim evimede gelsin istemedim o yaptığı şeylerin hatalarının iğrenç davranislarindan dolayı onu evime almadığımj evine de gitmediğimi bir türlü anlamadı anlamıyor. surekli eşim olacak kişiye ayrılacaksın çabuk tahammül edemiyorum diyor utanmadan arlanmadan. Simdiye kadar boş boş üzerine vazife olmayan şeyleri konuştu davranışları asla normal değildi böyle bir durumda ilk olarak boşanmayı değil de annesini uzak tutmayı istedim annesi sanki durduk yere ona gidip gelmiyormuşum gibi davranislarda bulundu asla durduk yere değildi çok haklı sebeplerim var Rabbim biliyor kapıma geliyor istemedigim halde bağırıp çağırıyor binadakileri ve beni rahatsız ediyor ayrılmayı zaten bu durumda hep düşünüyorum kararimida çoktan verdim ama sizler boyle durumda ne yapardınız sormak istedim

Eşimin annesi kaynana kelimesini bile hak etmiyor, ne yapacağım?