Ben önceden dışlanamazdım bir şey oldu herkes bir anda soğuk yapmaya başladı yaptıklarını abime anlattım dediki güzelsin, çalışkansın onlar gibi kötü kalpli değilsin safsın seni ezmeye çalışıyorlar yere çekmeye çalışıyorlar dedi. Güzel değilim çünkü sınıftaki kızlar her gün dış görünüşümle dalga geçiyorlar o kadar bıktım kii psikolojim öyle bozuldu ki anlatamam
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güzel çirkin demeyelimde hiçbirkiz dışlanmaz
Dışlanır hemcinsleri tarafından özellikle
Dışlanmamasi lazim hanımefendi onu söylüyorum kendinizde bi kusur bulmayin karşınızdakiler sıkıntılıdır
Yaptıklarını anlatayım mı
Olur
9 sınıfta bir kızla samimi oldum kız çok havalı bir tip ama bana nasıl yalakalık yapıyor o sıralar işte yüzün çok güzel falan ertesi yıl bu kız sevgili yaptı nunun sevgilisi işte bana iltifat etti hanım hanımcık kız bir sana bak bşrde benimkine dedi kız o günden sonra hep dalga geçmeye başladı işte aynı boyda olmamıza rağmen senin boyun kaç 150 falan mı demeye, ayak numaran 35 mi demeye başladı. Başka bir kız oda geçen sene bana çok tatlısın falan derdi bu sene yakın arkadaşım (eski) onunla samimi oldu kız bir anda değişik davranmaya başladı burcum oğlak sürkeli ıyy oğlak burçlarından nefret ederim demeye falan başladı hepte benim yanımda dedi işte esmer hepsi tek ben süt gibiyim bana ruh gibisin dediler İngilizce hocası senin alnın dar yaşlanmasını minyonsun dedi bana arkadan bunlar senin alnın mı var alnın yokki diye dalga geçtiler falan bir çocuk vardı bana sürekli tatlı kız falan derdi sapık gibi bir şey zaten busene herkese bu kız şeytan falan demeye başladı
Dayan okulunu bitir üniversiteye basla ortamin cok degisicek inan
İnşallah ya
Dış güzellikten değil o onlara ayak uyduramıyorsundur ondandır
Amam Allah korusun zaten ben otobüste taciz edilince millete kahkaha atarak gülemem ya da piyasadaki tüm biraların tadını bilip puanlayamam
Helal olsun sana be sen varya cansın can <3
Teşekkür ederim ama maalesef ahir zaman galiba öyleleri daha çok seviliyor nu devirde
Şahsen ben sevmiyorum öylelerini yaa
Bak dediğim kızlar başkalarının yanında acayip oturaklı falan duruyorlar ama kendi aralarında yapamadıkları pislik yok çok ikiyüzlüler ayrıca
Bence sende uzaklaş onlardan iyi yaparsın
Uzaklaştım ama sürekli uğraşıyorlar mesela hepsi esmer bana sürekli niye ruh gibisin diyip gülüyorlar boyları 170+hepsinin erkek gibiler ben 164üm ve 52 kiloyum çok zayıf sayılmam bana kısasın diyorlar bir çaksam ölürsün diyorlar burcumla bile uğraşıyorlar
Engelle onları iletişimi kes hayatım seni çekemedikleri için böyle yapıyorlar
İletişimi kesiyorum kendileri gelip yine sataşıyorlar oturarak içmek sünnet bunu uyguladım diye bile imalı diye dalga geçmişlerdi
Hayatım onlar geldiğinde sen git bir süre sonra duracaklar ya da bir sefer ağır ol bağır çağır
Aynen zaten iyilikten anlamıyorlar yarın hepsiyle aynı şekil dalga geçeyim kesin severler beni
Seni sevsinler diye uğraşırsan kendine kötülük yaparsın ben uzak kal diyorum sen kendini sevdirmeyi düşünüyorsun
Yok ya işim olamaz artık 3 ay kalmış 3 ay sonra hepsi engeli yiyecek zaten
Miss gibi işte aynen böyle devam et sen hayatım
Aynen öyle ya bir iki tane çok sağlam arkadaşım var yeter
Kesinlikle katılıyorum devam et böyle ilgimi çektin düşünce yapınla ve karakterinle beinm
Teşekkürler
Rica ederim canım
kedi ulaşamadına mındar dermiş yeğenim takma bunları kafana :)
Aynen öyle geçen sene çok tatlısın diyenler bu sene şeytansın diyor ayrıca hiçbir kötülüğüm olmamıştır adım gibi eminim
Ne kadar güzelsin
Çok değil hatta ortalama belki ama abim öyle dedi galiba üzmemek için ayrıca sınıftaki kızlar dış görünüşüme taktılar hepsi esmer ben kansızım bşrde baba tarafım full sarışın renkli gözlü falan babamda öyle galiba kırım, iran göçmenliği var beyazım biraz kızlar ruh gibisin diyip gülüyorlar boyum 164 kısa değil ama dalga geçiyorlar bir çaksam ölürsün falan diye kendileri 190,175 falan ama hiç kadınsı durmuyorlar bir kızda önceden tatlısın diye yalakalık yapardı şimdi sürekli ben bir ortamda burcumu söylüyorum ıyy oğlak burcundan nefret ederim falan diyor sanki oğlak burcu sana hasta
Ya milleti neden takıyorsun
Hergün böyleler okuldan soğuttular yemin ederim okul birinciliğimi bile kaybettim onunlada dalga geçtiler
Kızı tuhaf mısın
Meyve veren ağacı taşlarlar, sen niye onları duyuyorsun
Tamam yanıt için sağol artık duymayacağım
10 gün sonra tekrar yazcam okey mi
Okey bu arada 11 gün olmuş
Nasıl oldun
Berbat ötesi sınıf değiştirecektim hatta çok sevdiğim bir öğretmenim var ona gittim sınıf öğretmeninden önce oda konuşurum ama velinin gelmesi gerek dedi annemde olmaz 50 gün kaldı okulun kapanmasına orada dahada zorlanırsın dedi zaten ani bir sinirle değiştirmek istedim diğer hoca sınıf öğretmeniyle konuşmuş falan aynı ya yine kadınada ayıp ettim
Ayıp falan yok. boş ver az kalmış dayan biraz daha. İstanbuldamısın?
Ankaradayım
KS nin yüzde 80 i Ankara
Dışlanmaz