Şu konuda siz olsanız ne yapardınız?

20 yasındayım, babamın yanında büyümedim çok fazla sinirli ve ciddi anlamda psikolojik sorunları var, her şeyin doğrusu o hep saçma saçma yalanlar ve bunlara evet demek zorunda olmak, şiddet, silahla tehtid, hakaret, sürekli yanına çağırmak falan. Aynı evde yaşamadığımız halde böyle annem ve babam ayrı, aynı evde yaşasak neler olabileceğini düşünemiyorum. Aklımda şöyle bir fikir var yorumlarsanız sevinirim: Polise gidip dilekçe yazacağım kayıp olmadığım ve irtibat'a geçilmemesi için bilgilerimin verilmemesini isteyeceğim kartımı değiştireceğim ve şehir değiştireceğim hayatıma bir şekilde bakacağım gerçekten psikoloji olarak bünyem kaldırmıyor, öyle sünepe, ezik, büzük büyümedim o yüzden kendime yediremiyorum bir şey yapmaya kalksam olacağını biliyorum polis olmak istiyorum ama işte, günümüz polisleri yaşadığım ilçe o kadar büyük bir yer değil neredeyse çoğu polisle samimi, sinir engeli olduğu için polisler bile uğraşmak istemiyor. Ben bu konuda ne yapayım arkadaşlar bir çözüm bulun bana, gerçekten katlanılabilecek bir düzeyde değil siz şöyle düşünün bir baba oğlunu silahla tehtid ediyor. Neden? yok eve çok hızlı girmişim yok konuşmam mütevazi değilmiş, çok artistmişim falan fişman.

Şu konuda siz olsanız ne yapardınız?