2023 e girdik evet ama her şey daha kötü oluyor gibi. Özellikle 2022’den çıkarken ah ne zor bir yıl derken onun bu türden gelmesi hayliyle yıpratıcı oldu. Vee biraz güzel anları düşünelim diyorum. En son ne zaman deli gibi eğlendin?
Arkadaşlarım yaşadığım yerde geldiğindeydi sanırım Tekila bira baya iyidi. En son hatırladığım çorbacıda işkembe söyleyip bu ne lan bu bk kokuyor deyip çorbayı içmeden kalkmisim gitmişim 😄
İlişki ye giren insanları dövesim geliyor bu yüzden sevgilinle benimde yapma hakkım varmış gibi hissediyorum Bendemi sıkıntı var cidden biri sevgilisine laf ettim diye bana laf yapıp gözümü korkutacaksa bir erkek yapacaksa kafasını gözünü dağıtırım yemin ederim yolda yolakta 2püşenleri görünce Çıldırıp dövesim geliyor dayanmıyorum
Abiciğim kusura bakma , günlük yaşantımda rahat bir insanım. Görselde bana gayet normal geldi. Senin gibi abaza , ahlaktan bahsedip ahkam kestikten sonra bir resimle bile 31 çekecek insanların seviyesine inip düşünemediğim için kendimden çok özür diliyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Arkadaşlarım yaşadığım yerde geldiğindeydi sanırım
Tekila bira baya iyidi. En son hatırladığım çorbacıda işkembe söyleyip bu ne lan bu bk kokuyor deyip çorbayı içmeden kalkmisim gitmişim 😄
Dün akşam gece sabaha kadar... Az sonra tekrar eğleneceğim
Ben yılbaşında kız arkadaşımla malum olayı yapıyorduk
İlişki ye giren insanları dövesim geliyor bu yüzden sevgilinle benimde yapma hakkım varmış gibi hissediyorum Bendemi sıkıntı var cidden biri sevgilisine laf ettim diye bana laf yapıp gözümü korkutacaksa bir erkek yapacaksa kafasını gözünü dağıtırım yemin ederim yolda yolakta 2püşenleri görünce Çıldırıp dövesim geliyor dayanmıyorum
@Mahmutzorttt neden dovesin geliyor
Hiç hatırlamıyorum hiç gitmedim eğlenmek için bi yerlere sanırım
Geçen hafta Cumartesi akşamı.
Görselin soruyla alakası peki tatlım?
Eğlenceden bir kesit olabilir mi sence? Biraz beynimi zorlayıp en azından bu yorumu yapabileceğini düşünüyorum 🙏
Beynini*
Tabii kesin öyledir...
Dikkat çekmek için değil de, eğlenceden bir kesittir kesin ;)
Abiciğim kusura bakma , günlük yaşantımda rahat bir insanım. Görselde bana gayet normal geldi. Senin gibi abaza , ahlaktan bahsedip ahkam kestikten sonra bir resimle bile 31 çekecek insanların seviyesine inip düşünemediğim için kendimden çok özür diliyorum.
Yav he he... iki memeye 31 çekecek insanız bizde
Öaöaösösösösşaösösösömdösmdösödçspsğağsösösödödösödödöaösçsödöeşsçdlsçsçğdağösödösödödçfçdçn peki hayırlı günler diliyorum
Ergenlik dönemini tamamlayamamış kız hareketleri... Şu cevabına bak yani
Sana da iyi günler, minik...
Evet abi ben sana çok miniğim bence sen vaktini benim gibi kendinden küçük , ergenliğini tamamlamamış kızların yanında harcama.
Geçen pazar günü
Sagdakiyle bir ömür eğleniriz
Epey oldu ya
Gecen yaz bodrum da..
Üç sene önce falan