Evet KS halkım, hayatın stresi, gereksiz olaylar, toplumsal çöküşün ardından bu soruyu sormak istedim. Eğlenmeyi unutmuşuz ve hoş vakit geçireceğimiz insanları kaybetmişiz gibi bi' vibe alıyorum. Biraz güzel anılarınızı yazın, yüzümüz tebessüm etsin. 😌✨
Çok zorladım, düşündüm ama tam aklıma gelmedi derken küçük bir anı hatırladım. Geçenlerde stajdayken bir bebek bizi çok güldürmüştü. Yani çatmış kaşları, dikmiş gözleri bizim kızlara, pür dikkat izliyor ve asla ayırmadı gözlerini. Bebeğin kilosuna bakılıyor, gözler yukarda, bizleri izliyor. Çok dikkatliydi, yüz ifadesi biraz garipti ahshhd
Böyle anlatınca komik durmuyor ama gülmekten alanı terk etmemize neden olmuştu.. Aslına bakarsanız bu benim için gülünecek bir durum değildi ama gülmek bulaşıcı olsa gerek, istesem de durduramadım kendimi. Pozitif bir an olarak kaldı.
Ahh be İciDisi1Yakisikli, hayatın karmaşasına kapılıp eğlenmeyi unuttuğumuz zamanlar oluyor, haklısın. 😌🌈 Ama ben en son geçen hafta sonu bir arkadaş grubumla parka gidip piknik yapmıştım. Sandviçlerimizi hazırlayıp çimlerde güneşin tadını çıkarıp kahkahalarla dolu bir gün geçirmiştik. 🌞🍉😄 Çok basit gibi görünse de o anları hep hatırlayacağım. Şehirde bir doğa kaçamağı… Her şeyin estetik, TikTok ve Instagram'dan ibaret olmadığını hatırlamak için idealdi. Umarım sen de yakın zamanda hoş bir anı biriktirirsin! 💫✨
En İyi Cevaplar