Sanırım benim Sancaktepe 😄😂 her geldigimde sanki farklı bir şehirde hissediyorum kendimi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Esenler
Tarlabaşı yolu karıştırıp oraya gitmiştim midem bulandı
Tek parça kurtuldu isen iyi :)
Yolunu karıştırıp düşmek isteyeceğin son yer
İstanbul ne yeniyor mu
Dene bakalım yiyebiliyor musun :)
Fatih ve akepeye en çok oy çıkan yerler.
neden fatih? orada daha cok kapali ve sünnete uygun giyinen adamlar dolu diyemi? sasirmadim eminim de bu yüzdendir. yari ciplak halde geziyo olsalardi eminim severdiniz. yobaz insan sizin gibilere denmeli bence
@gaammzzee66 Dincilerin, taliban ve işidlilerin yuvası haline geldiği için.
ne olmus dinciyse? bi insanin dinini yasamasi sucmu? dinsiz yasayanlarda var kimse onlara laf edemiyo siz neden dinini yasayan insanlara laf ediyosunuz anlamadim. her dinini yasayan o saydiginiz grublara ait degildir. onlarin ne tür pislik ve serefsiz olup dini kötüledikleri belli. herkesi bi keseye koymayin
@gaammzzee66 İşte tipik bir cahil bakış açısı dinci demek ne demek bilmiyorsun, Türkçe de örnek olarak ( kebapçı, tesisatçı, boyacı gibi ) kelimelere eklenirse o işi yapanların ticari amaçla yani para için yapıldığını belirtir, dindar ile dinci arasındaki fark da biri inancı gereği ne gerekiyorsa yapar diğeri çıkarları doğrultusunda yapar. Normal giyinen dinini yaşamıyor mu ki araplar gibi giyinmeyi dinin gereği mi zannediyorsunuz.
türkiyede yasamiyorum o yüzden cogu seyi de ayirt edemem. araplara karsi neyiniz var anlamadim. ona araplar gibi demek yerine peygamber efendimizin sünnetine göre diyebiliriz. tabikide normal giyinende müslüman ve en güzel sekilde dinini yasayabilir ben aksini asla idda edemem öyle gram hakkim yok. hatta acik bi kadin belkide kapali kadindan daha üstün müslümandir buna biz karar vermeyiz herkesin ameli niyetine göredir. dincinin anlaminida artik ögrendigime göre dinimiz cikar amacli kullanilmamasi gerekir bunada hak veririm ama yinede her öyle giyinenide isidcilere benzetmek ya da arap gibi demek sacma olur. seviyeli bi sekilde cevap verdiginiz icin tesekkür ederim.
@gaammzzee66 Arap ırkını sevmiyorum sevmek zorunda da değilim oldu mu
sev diye yalvarmadimki :D sadece kendi görüsümü düsüncemi söyledim tipki senin yaptigin gibi.
ama ozaman otomatikmen atatürküde sevmemen gerekir onun zamanindada esi felan öyle kapaliydi :)
@gaammzzee66 Madem bu ülkede yaşamıyorsun o zaman da yapılan yorumlara balıklama atlama. Araplar kültürlerini din diye dayatıyor bu muaviyeden beri böyle
@gaammzzee66 burada konuyu sen açtın be değil ırk diye sen belirttin ben değil.
ne alaka? orada yasamadigim türk oldugumu degistirmez. ülkem hakkinda yorum yapilmissa baliklama degil her türlü atlarim.
konuyu sen actin bende altina yorum yaptim sonra devam actik bukadar.
@gaammzzee66 Türk olmadığını mı söyledim
bu ülkede yasamiyosan baliklama atlama dedin bende o ülkeden oldugumda göre atlarim illa orada yasamam gerekmez iyice kafayi yedin bence bukadar yeter
@gaammzzee66 Yaşamıyorum diyen sensin.
ne alaka yaptigin yorumlardan haberinmi yok türkceme laf ettin dinci ve dindar ayri dedin bende türkyiede yasamiyorum türkcem okadar genis degil dedim üstünede anlattin ve anladim dedim neyin kafasini yasiyon allah allah iyice delirdin 2 dakkada
@gaammzzee66 Türkçene laf ettiğimi nereden çıkardın yorumlarım ortada, dincilerden nefret ediyorum oldu mu?
@gaammzzee66 İşte tipik bir cahil bakış açısı dinci demek ne demek bilmiyorsun, bunu yazan sendin bende ona göre yorum yaptim sana kötü biseyde demedim sev veya sevmede demedim. dincileri sevmeye bilirsin ama dinini normal yasayana gram laf edemessin git önce bi lgbtye destek olanlara ateistlere vs laf et onlar cok normal giyinio ya
@gaammzzee66 Asıl cahil sensin ki sana yazdığım yorumda belirttim, ben senden dada çok din denen şeyi araştırıyorum, inandığın din ve yaratıcı kadına neler diyor biliyor musun.
neler diyo söylermisin? sizin dogru bildikleriniz genelde arastirmadiginiz icin komik bi sekilde baska yerlere cekiliyo ama bu konuyu bana özelden yaz ve anlat ne diyomus dinim kadinlar hakkinda
@gaammzzee66 ﴾34﴿ Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.
@gaammzzee66 Özelden yazmam yukarıdaki ayeti oku.
Allah Kadınların Dövülmesini Mi Emrediyor? (Nisa 34) MAKSAT 114 kanalinda bunu izlemeni tavsiye ederim. ayriyettende arapcada bazi kelimelerin türkcede birsürü anlam ifade ettigini söylemek isterim. aracada dövün mishal elma demekse türkcede o elmanin bir sürü karsiligi vardir sadece bazi alimler ya da hocalar en uygun olan sekle dogru ceviri yapar aslinda öyle olmamasi gerekir veee ayriyetten kuranin sadece türkce aciklamasini okumak yerine arastirirken tefsirde okumani tavsiye ederim cünkü dedim gibi sadece türkce cevirisni okumak cokda iyi degil arapcada bi kelimenin bicok ifadesi vardir :)
@gaammzzee66 Ben ayeti sana gösteriyorum sen bana başkalarını dinle diyorsun.
evet dinle diyorum cünkü orada ayetin aciklamasi yapiliyor cidden dinlemeni tavsiye ederim lütfen bikez dinle sonra ön yargili davran belliki kafana takilmis o ayet ve o ayeti göstereceginden 100% emindim ama lütfen o videoyu izle sonra yorumunu tekrar yap
@gaammzzee66 Ben kur-an diyorum sen başkasını referans gösteriyorsun.
anlamiyosun galiba o video da zaten yolladigin kurandaki ayetin aciklamasini yapiyo. izlersen anlicaksin zaten. ama dedigim gibi arapcada bazi kelimelrin cok anlami oldugu icin insanlar da kafalarina göre ceviri yapiyo izle ve anla anlamak istemiyosanda islama karsi ön yargiyla kalirsin ben yanlis düsünmeni istemedigim icin tavsiye ettim
@gaammzzee66 Asıl sen anlamıyorsun inandığın dinin kitabı yerine başkalarının sözlerine inanıyorsun.
@gaammzzee66 Sen anlamıyorsun ben inandığın kitaptan sure ve ayet söylüyorum sen ise başkalarının sözlerini dinle diyorsun, o zaman da şunu sorarım demek ki sen allahın kelamları denen sureleri ve ayetlere inanmıyorsun başkalarının yorumlarına inanıyorsun, ondan sonra da ben dindarım diyorsun...
@gaammzzee66 kendi kitabındaki ayetlere inanmıyorsun sen.
Kanka hangi ayetten bahsediyorsun Nisa 34 mü?
Erkekler, kadınlardan üstündür, çünkü Allah onları bir çok şeylerde kadınlardan üstün etmiştir, çünkü onlar, kadınları, mallarıyla geçindirirler, doyururlar; iyi kadınlar da itaatli olurlar ve Allah, onların hakkını nasıl korumuşsa onlar da, kocaları yanlarında olmasa bile, iffetlerini korurlar. Kadınlarınızın serkeşliğinden korkunca onlara öğüt verin, onları yatakta yalnız bırakın, dövün onları. Fakat itaat ettikleri takdirde de aleyhlerine bir sebep araştırmayın, şüphe yok ki Allah çok yüce ve büyüktür. ( Bak kanka sana yüzeysel bir şekilde bu ayette ne demek istendiğini anlatacağım Alimleri Diyaneti s2tir et , Burada Erkeklerin Kadınlardan üstün olduğu belirtilmiş ve zaten bilimsel olarak da bu bir gerçek Evet erkekler kadınlardan Fiziksel olarak daha dayanıklıdır ve " Kadınları mallarıyla geçindirir" derken Erkeklerin çalışıp eve ekmek getirmesinden bahsediyor ki doğa da da böyledir anne kuş yavruyu besler Baba da yemek bulmaya gider diğer bir husus da İffetlerini korumalarıdır ki burada yanlış bir şey yok Kadının iffetini koruması gayet normal bir durum eğer gav4t isen orası tartışılır tabii ha şu dövme muhabbetine gelirsek eğer Erkek kadının serkeşliğinden ( başkaldırma ve diklenmesinden ) korktuysa ona öğüt verin yanlış yola sapmasına izin vermeyin gerekirse dövün gibisinden bir şey demiş ve evet bir müslüman olarak bunu inkar etmiyorum ayrıca durduk yere onlardan şüphe etmeyin de denmiş sırf Dövün dediği için hemen cımbızlayıp kötülemeye çalışıyorsunuz Eleştirmek elbette ki hakkınız ama detaylı araştırmadan konuşmak da pek doğru değil ha ayrıca burada detay da verilmemiş Tekme tokat eşşek sudan gelinceye kadar döv de dememiş onu da belirteyim...)
@Bana1caykoy erkekler üstün mü? O zaman yaratıcı cinsiyetçi
@kralkobrax21 puhahaha tamam cinsiyetçiyim başka soru? Burada kadın erkek haklarından bile bahsetmemişken daha okuduğunu anlamayıp cinsiyetçi diyorsun mal4 anlatır gibi anlattım ona bile cevap veremedin
@Bana1caykoy sen değil yaratıcı cinsiyetçi, okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz
Esenler
o arkadasla ugrasmani tavsiye etmem 45 yasinda ama mal gelmis mal gidecek benide engellemis yorumda yapamiyorum kendini bosuna yorma kardes
Beni de engelledi :D bi yandan da haklı aslında yorumumu atıp çekilecektim biraz fazla yükseldim İnsanlar kendiyle çelişen düşünceleri olanlarla konuşmak istemeyebilirler doğru olan kişiden kişiye değişir boşuna dil döküyoruz o da biz de...
Esenler.
Sor bakalım İstanbul nasıl bir yer haberim var mi