Ev olarak müstakil evler beni biraz korkutuyor apartmanda daha güvenli hissediyorum
Köyde öğretmen olmak tehlikeli mi?
Ev olarak müstakil evler beni biraz korkutuyor apartmanda daha güvenli hissediyorum
Sınıf öğretmenliği okuyorum köye ataninca eğer köy evinde tek başıma kalırsam korkarak uyurum hep sonuçta genç bir kızım ve tek başına
Evet köyde öğretmen olmak hep mükemmel gösteriliyor ama oranın yöre halkı tarafından rahatsız edilen öğretmenlerde vardır bence
Köylerde herkes birbirini tanır kimse yanlış yapmamaya çalışır. Özellikle köye gelen öğretmenlere hürmet vardır, destek vardır. Yani öyle biliyoruz köyde öğretmen misin desen değilim. 😂
O dışarı yansitilani köye genç güzel alımlı bir hoca gelse üç beş sapik ardına düşer bence yansıtılan güzel şeyler kadar korkuncluklarda var bence
Öğretmen maaşı verebilcen mi her ay bana
Üst baş almak yok ev işleri yapılacak o yumurtaları yayan şehre götürülup satılacak yazın tarlaya korkuluk kışın okula paspas olunacak evde okulda sobayı yakacan
Köyde dalından elma armut soğan havuç yiyemeyecksem biz neden koydeyuz 😢
Heh iyi bak o zaman bahçeye ek tabi sonra toplayıp onlardan yemek yaparsın bana
Alıyorum lan senu 😄
Hemen akşama hazırlan
Cevap
11Cevap
Baban falan gelir kalır senle bir süre ya da köye gelen ilk bekar rütbeli asker ile nikah yaparsınız.
Annem benimle gelmek istiyor ama bakalım
He knk köyün girişinde durayim ilk gelen askere yapisim jdkdkd
Atanırsan o günleri düşünürsün
Asker istiyorum ama ya
Ben de korkardim ama araban varsa olursa şehirden gidip gelme yapılabilir onun dışında bı fikrim yok dikkat et
Aslında ehliyete mi yazilsam ileride işime yarar sanki
Senin nasıl imkanın yok maddi olarak mi
Şu anda deniyebilirsin okul online olduğu için rahatız
Niye tehlikeli olsun şehirden güvenlidir Tabii kırsal kesim ihtiyaç olarak istediğini alamazsın ya da bulamazsın Bence şehirden güvenli
Senin kafanı... Köyü şehri kalmadı bu durumun
Sen nasıl hoca oldun bi boktan anladını düşünmüyorum bir kere cümleye başlarken senin kafanı nokta. Terbiyesiz terbiyesiz bir de hoca olacak
Kusura bakma ama sinirlendim bırakın artık şu köy guzellemlerini
Önce muhtar zi. ker. o adamı. O tür şeyler hemen duyulur. Dikkat edersin.
İş işten geçtikten sonra duyulması çok umrumda değil
Anladım. Kader diyeyim. Depremde ölmekte var. Kafana buzulda düşebilir
İnan başıma kötü bir şeyler gelerek olmektense taciz vs saydiklarinla ölmeyi yeğlerim
Bu korkunda haklısın ve lanet olsun elimdende bir şey gelmediğini hissettiğimde nahvolurum bende. Benzer bir taciz olayına şahit olup, adamı fena dövmüştüm. O aklıma geldi.
Bence sende karışma sucludan çok yaniyorsujuz taciz etseniz alamayacağınız cezayı ayırdığınız engel olduğunuz için alıyorsunuz
Tacize uğrayan sağolsun. Ceza almamam için uğraştı. Hakim savunma kararıyla tarafımı suçsuz buldu. Olay çok büyümedi ama kız tacizciyi affetsede konu kamu davasına dönüştü. 10 yıl oldu nerdeyse.
Sonunda doğru bir kız sevindim ☺️
Ladın olmak çok zor, çok kolay. Karakteri düzgün insanların işi çok zor. Erkek kadın değişmiyor. Belki burdan yazarak iletişimi kesmesen faydası olabilir. Yani böyle bir durum için öğretmenliktende vazgeçmemek gerek.
Yok canım Allah göstermesin ama ben kolay kolay vazgeçmem severek çok isteyerek kazandım ve mezun olacağım insslah
💪👌👍
Öğretmenleri seviyorum bu sebeple görev aşkıyla yaşıyorlar
Korkulacak bir şey yok
Alışırsın canım sıkıntı etme
Köyde başına bişey gelmez rahat ol
Köyler şehirlerden daha güvenli.
Silah al yanına
Olmaz o
Vermezler
Sakat iş o ya öğrencilerim evime gelir bir şey olur falan hem ben canım biriyim kullanamam
Aaa bak iyi kuru sıkı alırım biber gazı fakan
Hayır değilim teşekkür ederim
Yok be ben sana abi olurum korkma
Niye olsun
Peki güzel misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?