Kuzenimin ne yapmaya çalıştığını anlamadım daha doğrusu konduramadım?

Halamgil Bizdeydi ya Benim iki kuzenim de erkek Biri işte benle yaşıt Diğeri de iki yaş küçük Pazar günü de abileri nisanlanmisti biz benle aynı yaşta olanla fotoğrafları aktarıyoduk benim şarjım azdı işte prizin yakınına oturdum orada da yatak seriliydi halam koltukta küçük kuzenim koltukta biz de yerde yatcaktik birlikte İste geri fotoğrafları aktardik Onun telefonundan tiktok falan izlemeye basladik benimki şarjdaydi Geri ben uyuklamaya basladim ama baya yakın yatiyodk aynı telefona baktığımız için Sonra ben iyice uyuklamaya basladim ondan sonra bu da şey dedi kolum uyuştu uzatim sen yat dedi Ya böyle kolu altimdaydi omzuma falan sarıldı Elimi tuttu Hepsini hissediyodum ama işte uyandığımda uyuyomus gibi yapiyodu bişey diyemiyodum zaten nasl diym Sonra işte öptü Saçımla oynadı Kalçama falan dokundu Sonra işte sabaha karşı arkamı döndüm yattm ben Arkadan sarıldı böyle iyice Ama uyanamiyodm çok uykum vardı hissediyodum da Gece de yatmadan önce ben uyuklarken şey dedi Bişey diycem ama kimseye söyleme Tamam dedim Öpüşelimmi dedi canım mısın yaw dedm döndüm Sabah da işte saka yaptm dedi Diğerlerini de yaptın diye söyleyemedim Tişörtümün yakasını çekip içime baktı bi ara kazağın üzerinden dokundu İlk başta bak rüya gördüğümü düşündüm çünkü hani yakıştıramadım öyle biri değil diye Ama sonra uyuyomus gibi falan yaptım emin oldum o zaman Bide yani öyle akrabalar tarafından iyi karşılanmıycak hiçbir hareketi yok annemler ablam falan çok sever kimi inandırıcam Bak söylemeye çalıştım kendisine hiçbir şey demedi Dün de sey dedi normalde tanismiyo olsaydık benle sevgili olur muydun

Kuzenimin ne yapmaya çalıştığını anlamadım daha doğrusu konduramadım?