M al Bi kuzenim var kız. Kucuklukten beri benle iddia ederdi ben ona örneğin telefon alacağımı söylerdim o da direk gidip babasına söylerdi hiç beklemeden. Gıcık Bi tip. Nasıl anlatcam bilmiyorum ama özürl ü gibi. Saf saf hareketler sergileyen, enayi gibi davranan Bi m al. Uzun zamandır sinir oluyorum bu insanlara ya. Ha bu kızun anasi da benim anamla uzun süreler telefonda gonuştiği olmuştur. Çeneden bol bir şey yok kadında. Ha bu iki eltinin bu kadar çok konuşması normal midir? Birbirlerine her şeyi anlatıyorlar. Çocukları hakkında yorumlar yapıyorlar falan. Of. Ben 2 senedir insan içine çıkmakta zorlanıyorum çok utangaç biri haline geldim bomboş biri oldum ders de çalışmıyorum. Ya geçen ben dedim ki buna lafın arasında bilgisayar alcam dedim sonra bu kız da ileriki zamanlarda geçen Bi konusmada babasının onu açık öğretime gecircegini söyledi. Ne yapcanacik ogretimde deyincesi, bilgisayar isterim, gezerim böyle böyle geçer zaman gibi dedi. Ondan daha sonra da, bilgisayar istiyorum da almiyolar, bizde para çok da işte.. dedi o sırada da Bi sinirlendi kızardı. Bu arada babam da amcamla çalışıyor ama amcam daha patron durumda. Babasına güvenen özürl ü ezik kız hareketleri. Ezik olduğu için bizi daha aşağıda görmüş sanırım ve bize odaklanmış sanki. Kızı Bi gormeniz lazım. Özürl ü. Geçen de aklımdan şey diyodum bilgisayar alınca belki oyun yaynı da yaparm diye düşünmüştm sonra bu düşünceden Bi hafta sonra komik bi espri yapmsitim guldu falan sonra da özürl ü bana demişti ki ya sen çok komiksin yayıncı falan olsan çok iyi olur gibi bisey dediydi. Ondan Bi kaç hafta sonra da benim daha önce dusundugum şeylerin bazılarını söylemişti bana. Ve kimseye bahsetmemistim. 2 senedir falan kendimi iyi hissetmiyorum dediğim gibi insan içine çıkmakta zorlanıyorum, sürekli bişyleri kafaya takıyorum falan. Ve o zamandan beri de acaba onlar yüzünden mi oldu diyip duruyorum. Acaba bu maL lar babasinin bizim yanmizda patron olduğu için mi böyle. Bunlarla nasil baş etcem?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha yazcaktim sigmadi bu kız beni dusunceleriyle negatif enerjiye maruz birakiyo olabilirmi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
e kızla konuşma sende
Zarar verir diye korkuyom
Başarılı olmamı çok kiskaniyo. Bi kere mutlu bir şekilde kapıdan girmiştim enayi özürlü yemek yiyodu ve mutlu Bi şekilde sofraya oturunca, noldu niye mutsuzsun dediydi böyle olmam hoşuna gidiyor sanırım. Yanındakiler de ( baba tarafı) hasta olduğu için onların da aklındaki soruya cevap getirmistir dnsjsj kimse de bisey demedi kıza
nasıl zarar verecek ya muhatap olma
Bunu hep ben nereye gittiysem oraya gonderdilerdi veya kendi gitmek istedi bilmiyom özel ders mi aynı hoca sonra başka Bi özel ders mi evet aynı hoca aynı okul aynı psikolog
aynı evde mi yaşıyorsunuz
Hayır
yaşlar kaç
O14.
daha çocuk ya 😂 ciddiye alma muhatap da olma
Benim psikolojimin bozuk olmasının sebebi o olabilir mi sence? Zaten onları kafaya takmak psikolojimi bozuyor ama onun dışında onun yüzünden olabilir mi yani evde ben kucukken fazla kavga oluyordu ve dediğim gibi annem o kadınla fazla konuşuyordu kavgalar onun yüzünden olabilir mi annem de biraz başkalarından kolay etkilenen biri sanırım
olabilir
Evet saol kadını da Bi görsen Müslüman sanarsın basortulu edepli biri babası desen bir yazar ve çok imanlı biri ama kadında bir çene var wkdjjwjs
Sinir hastası bide sanırım.
Çoğu öyle 😂 sen kendine güven kimseye kulak asma
Değil de
Sinir hastası değil yani bi kere sinirlendig8ni görmüştüm cinnet geciriyodu kddns
Evet evet çoğu öyle asıl şeytanlık bunlarda bence
Bi bedeli olması lazım ama dimo
siz ne kadar içli dışlısiniz böyle
Maalesef
Annnem gille de çok kavga ettim ama insan okuyup bilen kültürlü zeki biri olmayınca anlamıyor işte
Ben de her yanlışı gördüm ve kendim yapmiycam müthiş bir eğitim oldu bana
senin üni falan yok mu evden ayrıl artık
Henüz yok az kaldı ama
Geçince başka şehire şutlancam zaten onlar da öyle diyor
Hadi inşallah olur
Bu mevzuyu bile babannem o kadın ve annem konuşuyorlardi Bi keresinde konu nasıl acildiysa fark eder etmez içeri gittim dinlemeye başladım m al kadın yanlış şeyler demesin diye
Gözleri kızarıyor benim uni konuları acilinca
Vallahi diyorum
Annem gili inandiramadim
seni kıskanıyorlar😂
Kızına da sen psikolog ol falan demişlerdi halamin yanında kız da bence x yapar (x benim bu arada) deyip topu bana attiydi mal
Halam da okumuş biri bu ozguvensixlik ne ya fllan demişti
Kızın amacı zaten sizin gözünüzde daha iyi olmak
bunlar senle fazla alakalı
Kendini ispatliycagi başka hiç Bi yer yok ve aile içi tıkanmış slk
çocuk o ya
Evet ama annem gil de onlarla icli dişli bisey de yapamiyom
Babam gil birlikte calisiyor bide 😪
Özürlülük genetik demek ki annesinden almış
Kıskanç mal lar
Annem konuşurken milletin içinde anneme laf falan sokuyo
Yani büyük Bi laf değil de
Hafiften küçük düşürmeye çalışıyor
Tipini görsen tipi zaten belli ediyo slk olduğunu
Köpek suratlı
Puahahah görse var ya böyle dediğimi
Ne yapim şimdi ben bu andavallara
Kiskanc oclar
aman muhatap olma sana saygısızlık ederse de ağzının payını ver haddini bilsin
Dediğim gibi insan içine çıkmakta zorlanıyorum kurs vs gitmeye de utanıyorum fazla düşünüyorum çok takıntılıyım bunların iyileşmesi için ne yapmam lazım psikologa da gittim iki kere birincisi Bi sorun yok dedi ergenlik dedi 2. Yi ben kendim bıraktım
Ne yapmam lazım
Bide şu geçmişe takılma var ya ya onun yüzünden bk gibi hayatım olduysa daha iyi olabilecekken
Amcamin küçücük veletleri beni küçük görüyor ya mkk
Niye ben biraz daha sessiz uysalım
Kendileri hasta insanların çocukları
Kodumunprimatlari
aile anne babandan kaynaklıdır o seni yetiştirme tarzlarından dolayı şimdi sen üni ye gidince bu huyunu yenme şansın var
Babam enayi gibi amcamla çalışıyor bilmiyor ki o onu kullanıyor amcam çocuklarına daha iyi bir gelecek sunacakken Babam hala enayi gibi yaşıyor
Eğer Allah diye bir şey varsa o kadının Allah belasını versin o zaman Müslüman olacağım. yemin ederim
o da babanın akılsızlıgi kendi işinin patronu olsun
Bi keresinde başka Bi iş yapcakti
O kadın insanların içinde dalga geçti
boş ver xx yapmayı sen dedi
Bağırarak
*
Bi bedeli olmasi lazım değil mi bu yaptıklarının. Ben kimsenin köpeği ya da kölesi değilim. Sokakta yatarım ama yine de kimseye düşmem Bi bedeli olmasi lazım * karisi
siz bunlarla fazla içli dışlısiniz sağlam bi kavgayla ayrılmaniz lazım 😂
Ben görüşmem zaten Bi süre sonra. Ama şimdiye kadar yaptıklarının bedelini kim ödeyecek?
Karı koca dini imanı para bunların. Müslüman olarak görünüyorlar. Kodumjn beyinsizleri
Cimri pijler
yarına kalır ama yanına kalmaz merak etme
İleride birisi olursam yanına bırakmam zaten
İki katını odetirim
Sesinisktiğim
Ohh rahatladım mk
Sağol dinlediğin için
rica ederim 😅