Kuzenim aklımı mi okuyor anlamadım?

M al Bi kuzenim var kız. Kucuklukten beri benle iddia ederdi ben ona örneğin telefon alacağımı söylerdim o da direk gidip babasına söylerdi hiç beklemeden. Gıcık Bi tip. Nasıl anlatcam bilmiyorum ama özürl ü gibi. Saf saf hareketler sergileyen, enayi gibi davranan Bi m al. Uzun zamandır sinir oluyorum bu insanlara ya. Ha bu kızun anasi da benim anamla uzun süreler telefonda gonuştiği olmuştur. Çeneden bol bir şey yok kadında. Ha bu iki eltinin bu kadar çok konuşması normal midir? Birbirlerine her şeyi anlatıyorlar. Çocukları hakkında yorumlar yapıyorlar falan. Of. Ben 2 senedir insan içine çıkmakta zorlanıyorum çok utangaç biri haline geldim bomboş biri oldum ders de çalışmıyorum. Ya geçen ben dedim ki buna lafın arasında bilgisayar alcam dedim sonra bu kız da ileriki zamanlarda geçen Bi konusmada babasının onu açık öğretime gecircegini söyledi. Ne yapcanacik ogretimde deyincesi, bilgisayar isterim, gezerim böyle böyle geçer zaman gibi dedi. Ondan daha sonra da, bilgisayar istiyorum da almiyolar, bizde para çok da işte.. dedi o sırada da Bi sinirlendi kızardı. Bu arada babam da amcamla çalışıyor ama amcam daha patron durumda. Babasına güvenen özürl ü ezik kız hareketleri. Ezik olduğu için bizi daha aşağıda görmüş sanırım ve bize odaklanmış sanki. Kızı Bi gormeniz lazım. Özürl ü. Geçen de aklımdan şey diyodum bilgisayar alınca belki oyun yaynı da yaparm diye düşünmüştm sonra bu düşünceden Bi hafta sonra komik bi espri yapmsitim guldu falan sonra da özürl ü bana demişti ki ya sen çok komiksin yayıncı falan olsan çok iyi olur gibi bisey dediydi. Ondan Bi kaç hafta sonra da benim daha önce dusundugum şeylerin bazılarını söylemişti bana. Ve kimseye bahsetmemistim. 2 senedir falan kendimi iyi hissetmiyorum dediğim gibi insan içine çıkmakta zorlanıyorum, sürekli bişyleri kafaya takıyorum falan. Ve o zamandan beri de acaba onlar yüzünden mi oldu diyip duruyorum. Acaba bu maL lar babasinin bizim yanmizda patron olduğu için mi böyle. Bunlarla nasil baş etcem?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha yazcaktim sigmadi bu kız beni dusunceleriyle negatif enerjiye maruz birakiyo olabilirmi
Kuzenim aklımı mi okuyor anlamadım?