Ben de çilingir bir abinim, onun kastettiği 3 tur kitleniyorsa 2 tur kitlemendir. Zira 3 tur kitlendiğinde mekanizma levyeyle zorlandığında çabuk dağılır, 2 kez kitlemek daha güvenlidir. Tek tur kitlemek sadece kart sokup açmalarını engeller, kastırıp açmalarını engellemez. Öte yandan sadece amatör hırsızlar kastırarak ya da kartla açar, profesyonel hırsız doğrudan kilidini kırarak açar. O yüzden en güvenli yöntem kilidini ve rozetini güçlendirmektir.
Benim izledigim videoda da sizin dediginiz gibi 3 tur kitlenen kapiyi 2 kez kitliyordu. Ben de bizim kapı iki kez kilitlendiginden 1 kez kilitlemenin daha guvenli olacagini dusundum. Peki bir sey sormak istiyorum. Bu sondaki dediginiz sey nasil yapılıyor. Biz simdi yeni bir eve tasiniyoruz. Bina da ev de 0. Dediginiz gibi güçlu mudur kilidi
Kapının beyni kilittir, kapın ne kadar iyi olursa olsun kilidin yüksek güvenlikli bir kilit değilse açılması 45 saniyeyi geçmez, hem alttan hem üstten dilediğin kadar kilitleyebilirsin. 6 mm kalın vidalı pegasus rozet, Multilock tuzaklı barel ya da çelik takviyeli barellerden tercih ederek kapıyı güçlendirebilirsin. Hırsızlar bu barelleri tanır, gördüklerinde müdahale edip vakit kaybetmezler.
Evet onu biz de yapiyoruz. Hatta geçen annem her ay kenara gram altin koymayi dusunuyorum dedi. Ben de bankada hesap actirmasini soyledim. Ne olur ne olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
6 tane köpeğim var , hergün akşam saat 8 den sonra açarım hepsini , yürüyen alarm gibiler , birde 🔫 sürekli yastıgımın altında olur 😅
Ben varım kendim 😂 aklı olan benim eve bulaşmaz 😂
😂😂😂 o da iyiymiş. Bazen yatagimin yaninda biber gazi , ufak bir şok cihazi vs bulundursam mi diye düşünmüyor degilim
Bu aletlerin cezası vardı sanırım tam emin değilim ama türkiye'de her kadına devlet dağıtmalı bunları. Kendimizi korumamız lazım.
Evet ben de cezasi var diye biliyorum ama dediginiz gibi kendimizi korumamiz lazim.
İyi yaparsın, gelsin levyeyi takıp kastırarak açsın kapını hırsız.
Çilingir olan bir abinin videosunda izlemistim. Kapiyi kilitlerken dişlerin tamamen girmemesi daha guvenliymis.
Zaten onu acan tamamen kilitliyi de acar ona bakilirsa. Zaten hirsizlar artik herseyin bir yolunu bulmuş. Amac yavaslatmak
Ben de çilingir bir abinim, onun kastettiği 3 tur kitleniyorsa 2 tur kitlemendir. Zira 3 tur kitlendiğinde mekanizma levyeyle zorlandığında çabuk dağılır, 2 kez kitlemek daha güvenlidir. Tek tur kitlemek sadece kart sokup açmalarını engeller, kastırıp açmalarını engellemez.
Öte yandan sadece amatör hırsızlar kastırarak ya da kartla açar, profesyonel hırsız doğrudan kilidini kırarak açar. O yüzden en güvenli yöntem kilidini ve rozetini güçlendirmektir.
Benim izledigim videoda da sizin dediginiz gibi 3 tur kitlenen kapiyi 2 kez kitliyordu. Ben de bizim kapı iki kez kilitlendiginden 1 kez kilitlemenin daha guvenli olacagini dusundum. Peki bir sey sormak istiyorum. Bu sondaki dediginiz sey nasil yapılıyor. Biz simdi yeni bir eve tasiniyoruz. Bina da ev de 0. Dediginiz gibi güçlu mudur kilidi
Kapının beyni kilittir, kapın ne kadar iyi olursa olsun kilidin yüksek güvenlikli bir kilit değilse açılması 45 saniyeyi geçmez, hem alttan hem üstten dilediğin kadar kilitleyebilirsin.
6 mm kalın vidalı pegasus rozet, Multilock tuzaklı barel ya da çelik takviyeli barellerden tercih ederek kapıyı güçlendirebilirsin. Hırsızlar bu barelleri tanır, gördüklerinde müdahale edip vakit kaybetmezler.
Yaa bunu oğrendigim iyi oldu. Sağ olun gerçekten. Taşindigimizda mutlaka kontrol edicem🙏
Canımız malımız sana emanet Allahım diyip yatıyorum gerisi takdiri ilahi..
Orası oyle tabi. Ben de aynisini yapiyorum ama yine de fiziksel bir onlem almakta fayda var
İş yerime kamera taktım ama evde yok dışarıda 2 aracım var biri gitse sıkıntı ama yapacak bir şey de yok
Aynen oyle, alabilecegimiz onlemi alalim da olacagi varsa da olacak zaten yapacak bir sey yok
Öyle tabiki hırsıza kilit daynmazmıi
Paramı banka da tutmam tabi
Evet onu biz de yapiyoruz. Hatta geçen annem her ay kenara gram altin koymayi dusunuyorum dedi. Ben de bankada hesap actirmasini soyledim. Ne olur ne olmaz
En mantıklısı daima
Beyzbol sopası var yatağımın altında.
Yok zaten fakirim