Köklerim Hristyan Ben De Tekrardan Köklerime Dönmek İstiyorum Müslümanlıktan Hristyanlığa Geçmek Günah Mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Müslümanlık son hak din yani dinden çıkmış oluyorsun
Evet farkındayım ama dedelerimin çocukları muslumanlar tarafından öldürüldü o yüzden bana bu dine mensup olmak saçma ve haksızlık geliyor dedemin çocuklarını masum bebeklerini öldüren soysuzlar ile aynı dine mensup olmak istemiyorum
Olayı anlamadım ki sen nesin onlar ne.. ama şöyle ki zamanında her şey olmuş. Müslüman müslümanı bile öldürmüş veya şu an müslümanım deyip yanlış şeyler yapanmar da var önemli olan Allah'a doğru iman etmek. Kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmez.
Doğru söylüyorsun fakat insanın zoruna gidiyor yine de
Dediğim gibi, zoruna gidecek bir şey yok. Gerçek hristiyanlar, yahudiler müslümanlığa girdiler zaten zamanında da.
imanin sartlarinda kitaba peygamvere iman vs var. sen bu sartlari saglamadiginda gunah sevap isi mi kalir artik. deist olmus olcanen az risksiz hali ile ikisi de allaha inaniyor zaten.
Ya bırak kendin için iman olur mu be
la yapraam bos niye yapiyorsun hem oyle deyip hemde hala gunah mi falan niye diyorsun. kuranda yazan sey bu.
ben ateistim en azindan sacmalamiyorum bu kadar. net bir cevabim gorusum var.
Bu nasıl soru? İslama gör kafir oluyorsun, günah mı diye soruyorsun.
Soruyorum işte de daha olmadım hristyan
Beyni olan insan bu soruyu sormazdı beyinsiz yani canım insanda yaptıklarından sorumlu tutulmaz rahat ol sen cennetlik adamsın. d
🤣🤣🤣🤣 Ya hadi ordan git işine güzel kardeşim
🤣🤣🤣 şirk işte. İçinde ilelebet kalacağın bir cehennem düşün düşlerinde.
o senin inancına göre. adamın inancına göre değildir.
@GalaksiAdam adam Müslümanım diyor kamil ve şu anki inancı da bu ve onu soruyor. Bende ona göre cevap veriyor. Hristiyan olan biri buna farklı yorum yapabilir. Ben elhamdülillah Müslümanım.
kamil sensin dingil. adamın inancı farklı olabilir cahil herif. herşeyi kendi inancınızı kesinmiş gibi dayatıyorsunuz insanlara.
@GalaksiAdam ismini bilmediğim için öyle dedim niye kızıyorsun Hristo. Evladım çocuğum soruyu ve cevabı tekrar oku.
Bakın arkadaşlar muslumanim şu an ama dedelerim hiristyan ermeni Müslümanlar tarafından 1915 olaylarında çocukları öldürülmüş kendisi kurtulmuş ama hep öyle anlatılıyor o yüzden islamiyetten soğudum
Yalan dolan , bırakın bu işleri. Asitlerde Osmanlı askerlerini Libya'da yok edenlerdir Ermeniler. 1915 olaylarında Türk ülkesi Ermenilere hiç bir şey yapmamıştır. Sen müslüman falan değilsin şimdi burada , dümen yapma ben müslümanım ermeniymis dedelerim falan diye ejdadimiza iftira atma. Müslüman olsaydin imanın olurdu şüphen olmazdi.
Ben Müslümanım büyük dedem de Müslüman olmuş, bak bunları söylerken iftira atmak için değil gerçek bunlar ister inan ister inanma sana bisey diyen yok Allaha havale ediyoruz o zulmu yapanları kim yaptıysa Allahin laneti onun üzerine olsun inşallah
O zaman ahirete bırakırsın hesabını kardeşim Ermeni oyunlarını boş ver sen. Biz okuduk ettik bunlara karnımız yok.
Ermeni oyunu falan değil bildiğin öldürmüşler tabi ki ahirete bıraktık okumuşsun ama boş okumuşsun neyse
Sen devam et misyonuna yedirebilirsen yedirirsin. İslami inanç böyle bir şey değil. Senin deden zorla müslüman olmuş olabilir. Sende onun yolunda gitmişsin belliki. Gerçekliğe kavusmamis olabilir yani. Rol icabı, korkudan yani. Sen bir bak Ermeniler neler yapmış. 100 sene önceye gitmene gerek yok. Asala terör örgütü kiminmis kim desteklemiş. Kaç insanımızı bürokratımızı şehit etmiş. Sonra PKK ya bak en büyük destekçisi kimmiş. Ölen PKK kıların zuriyetlerine bak bakalım kimin devamı onlar.
Her şey tamam da çoluk çocuk demeden neden öldürdüler bak bi de bunu cevapla adamın 8 tane çocuğunu öldürmüşler yazıl değil m i
Müslümanlık ne demek sana diyeyim Allah'in yasaklarından kaçmak ve haramdan zinadan kendini sakınmak şimdi Türk erkekleri ve kızları buraya gelip namus dinden bahsetmesin evli olup birbirinize yiyisiyorsunuz ayrıca aynı evde nikahsız yaşıyorsunuz ozaman muslumanim demeyeceksin terk edeceksin o dini qnladinmi
Kardeşim Müslüman bir kabile asla çocuk öldürmez yapan Hristiyan turklerdir mogollar ya da haclilardir
Sen ne diyorsun be manyak yok öldüren bilhassa Müslüman
olum hic mi din bilginiz yok hristayanlikta inanilan tanrida allahin kendisidir onlarda allaha inaniyor ama god diyor alti ustu. şirk kosmak baska bir tanriya daha inanmak demektir. boyle cahillerinle din tartismasi yapiyorsunuz. tencere kapakm
Ya kardeşim öyle bir şey yok. Eğer olsaydı belgesi bilgisi olurdu. Bak nazi zulmu ortada dimi , yahudiler kendilerine yapılanı unutup beterini filistine reva gördüler. Doğu turkistana bak mesela Budistler müslümanlara ne zulümler ediyor. Dön Saraybosnaya , dön cezayire , dön diğer Afrika ülkelerine neler etmiş Avrupalılar. Saydıklarımdan aralarında çok eskiler de var. Amerika'nın yerlileri nerde o kızılderili vatandaşlar? Siyahilere edilen zulüm hala bitmedi. Ama nedense Ermenilere yapıldığı iddia edilen bu 1915 uydurmasının bir tane belgesi yok , çok garip değil mi? Hatta tam tersi boraltan katliamı gibi durumlar var , Azeri kardeşlerimizi içimizdeki hainlerin size teslim ettiği bilgisi bile var. Ama nedense size ait yapılan bir zulümle alakalı belge arşiv yok. Türk devleti 2004 yılından beri herkes bütün Avrupa Rusya herkes Ermeniler de açsınlar arşivlerini dedi. Ama kimse açmadı bu arşivleri , çünkü böyle bir şey yok. Karabağda azerilerin canına kasteden ermeniler değil miydi yıllardır.
Bak sen müslüman olsaydın bu konuda Kur'an hükmünde düşünmen gerekirdi. İçindeki kin ve nefretle değil. Eğer içinde taşıdığın Ermeni kanı sana nefret ettiriyorsa sen zaten hiç olmamışsın. Ki Allah'a yemin olsun ki benim abim diyebileceğim yaşta Ermeniyken müslüman olan tanıdığım var.
@yüsocircirzipzip hee tabi müslüman öldürmezse bugun olanlar ne? bundan önce toprakları fethederken neyle etmiş? savunacağım diye saçmalamışsın
@GalaksiAdam bu adam anlamıyor neyse senin de ağzına sağlık dini bilgi vermiş oldun herife ben bu arada imamhatip mezunuyum ama zulümler var o yüzden Müslümanlıktan cidden soğudum bu yobazlar sayesinde
Ha bi de evrak belge istiyorsun ya bi de utanmadan, oğlum sizin yatacak yeriniz yok bir tane ermeni komadiniz topraklarda hepsini kürtlere öldürttünüz saf ve cahil kürtler inandı size sonra döndünüz kürtleri yok etmeye devlet belge mi bıraktı ortada insan mı bıraktı ortada çoluk çocuk demeden öldürdüğünüz o ermeni kanlarında boğulursunuz inşallah kim yaptıysa o yüzden yarı kürt yarı ermeni olarak bu kini ahirete kadar taşıyacağım Allaha havale ediyoruz siz Müslüman değilsiniz barbar ve çığırtkan bir toplumsunuz
Bak sana çok üzüldüm sebep Müslümanım deyip insan kandiriyorsun
Ya git işine Müslümanım tabi ki inanmayacaksan boşuna tartışmayalım ben bisey sordum burada lafi nereye çekiyorsun bana ne senin atalarından kim yaptıysa da devlet adına yapmış
Bu kadar aptal bir soru olamaz merak etme sen bu beyinle dünyada yaptıklarından sorumlu tutulmazsın
Birincisi aptal soru değil ikincisi gayet de akli başında biriyim üçüncüsü muslumanlarin dedelerimiz öldürdüğünü biliyorum suçsuz günahsız yere böyle din mi olur
yok ya sadece kelen gidiyor...
Yapma ya razıyım ya
imansız ölürsün
Onlar da Allaha inanıyor be
Allahın kurallarına uymuyor şeytanda Allaha inanıyor ama uymuyor
sen uyuyor musun :D
@GalaksiAdam Kısmen o kısmenlerde belki cehennemden korumaz ama sonsuz cehhennemden korur
Tabi kendinizi tatmin edin bakalım hepiniz cehenneme gideceksiniz
Belki bir kısmımız onlardan biride olabilirim bir gün imanımı kaybetmeyeceğimin garantisi yok ama henüz imanım yerinde duruyor ya senin ki
TYT paragraf soruları be like.
Kökle dini inancın ne alakası var
sence hangisi doğru
Bilmiyorum dedelerimizin dinine dönmek mantıklı bence
ama ALLAH doğurmamış ve doğrulmamıştır hristiyanlıkta şirk var
Şaka mısın
Yok gerçek
Ermeni misin
Kokenim oraya dayanıyor ama büyük dedem kürtle evlenip kürtleştirmiz bizi hem ermeni hem kürt soyu var yani