Ablam beni kıskanıyor ve sevmiyor, hatta çocuğunu bile sevdirmiyor. Ne yapmam lazım?

Aramızda 7 yaş var. Kendisi hayatı boyunca çok yanlış tercihler yaptı, gerek eğitim gerek özel hayatında. Eğitimi yetersizdi yani iyi bir okul ve bölüme gitmedi, çalışma azmi de yoktu pek uğrasmadi çalışmadı gitti evlendi, ailemin kendini akademik anlamda geliştir öyle evlen diye uyarmalarına rağmen. Ben De tam tersiyim, çok iyi bir okulda güzel bir bölüm okuyorum, çabalıyorum sürekli. Benim yanımda sürekli kompleksleniyor, bana laf ediyor egitimim üzerine ve kıskanıyor. Başarılarımı, mutluluklarımı onunla paylaşamıyorum, arkamda kapı gibi ablam var diyemiyorum çünkü benim iyiliğimi istemiyor. Annemle babamı bile bana karsi doldurmaya çalışırdı. Evlendi barklandı, yeni çocuk sahibi oldu hatta ve hala aynı. Annem kucağında yiğenimi bana getiriyordu seveyim diye, ablam hemen çocuğu alıyordu sevdirmiyordu bile. Görüşmeyi kessek desek mecbur bize geldiklerinde görüyorum ne yapsam bilmiyorum öneriniz nedir?

Ablam beni kıskanıyor ve sevmiyor, hatta çocuğunu bile sevdirmiyor. Ne yapmam lazım?